Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
P. S. Un tu, "viedais" un "nacionāli noskaņotais" JV vai NA vēlētājs, varētu pievērt žaunas, redzot, ko tavu partiju favorīti šobrīd dara Latvijā! Es vismaz balsoju par pēdējo naivo cerību šai valstij , bet tu nobalsoji pat bērnam absolūti acīmredzamu Latvijas katastrofu, vienas vai otras partijas veidolā!

raihs, 24.februāris 2023, 01:17[/quote]

Žaunas te pavirināt var arī citi, ne Tu vienīgais. Ar nekādu viedumu nelielos un politikai īpaši rūpīgi nesekoju, bet tik daudz kā pamanīt, ka Apvienotais saraksts izveidojās sadaloties Tevis iepriekš ienīstajai ZZS un pieķibinot vēl šādus tādus vecus TP atkritumus, +Šmitu utmldz, izdevās, par kādām cerībām ir runa? Ka vasarā kopā ar ZZS, Šleseru un ja izdosies pierunāt NA uzveidos "profesionāļu valdību", vispirms novācot Levitu un pagriežot valsti vairāk uz austrumiem? Ko tad viņi tagad labu dara, izskatās, ka gazprom interesēs, vai viekārši tāpēc, ka nepieļaus lielu projektu bez savas daļas, mēģina norakt Skultes projektu, kādi vēl varoņdarbi?
24.februāris 2023, 09:27 | links
 
Šlāpins savulaik lieliski noraksturoja mērgli liepnieku un viņa stilu nomelnot citus. Toreiz šams vēl spodrināja sasmakas spaviņas. Kā zināms sasmaka ilgstoši sadarbojās ar putina partiju. Un kā mēs visi zinām kremlis visur Eiropā caur nevalstisku organizaciju makiem dāsni finansēja sev labvēlīgas partijas. Jāni ja tev ir ok mērglis, kurš savulaik atstrādāja kremļa asiņaino naudiņu, nu tad pat nezinu ko vēl domāt par tevi. Starp citu šams ir saistīts ar neskaitāmiem korupcijas skandāliem, vienmēr darbojies kā palīgs naudas atmazgāšanā. Toreiz latvenergo darboņu korupcijas skandālā atklājas ka liepnieks reģistrējis ārzonas maciņu, visdrīzak caur kuru arī naudiņu pārskaitīja. Žēl bet neko vairāk pierādīt nesanāca, un glumiķis atkal izlīda sveikā. Tāpēc īpaši rēcīgi ka nu šams tēlo svētuli, kurš apsūdz citus korupcijā.
https://satori.lv/article/smirdbumba
24.februāris 2023, 03:47 | links
 
cibins [23.02.23]: Pilnīgi piekrītu Kārlim, šie abi ir vieni no pretīgākajiem eksemplāriem, Liepnieks slīpētāks un lielāka kalibra mērglis, jau no laikiem, kad talantīgi "asiņaino punduru" pulciņā cēla ārā Šķēli, raka nost Repši, bīdīja Saskaņas kampaņas utt. Ja tāds arī kādreiz uzraksta kaut ko saprātīgu modrības iemidzināšanai un uzticības radīšanai, tad ar savām demagoģijām visādus labticīgus panaivus, teiksim, "Apvienotā saraksta balsotājus" viņš ļoti veikli aptīs ap pirkstu:)
Parādi kaut vienu piemēru Liepnieka komentāros, kur viņš lobējis kādas partijas intereses! Kur un ko viņš pateicis neoareizi!? Nu, vismaz pēdējo piecu gadu laikā!
P. S. Un tu, "viedais" un "nacionāli noskaņotais" JV vai NA vēlētājs, varētu pievērt žaunas, redzot, ko tavu partiju favorīti šobrīd dara Latvijā! Es vismaz balsoju par pēdējo naivo cerību šai valstij , bet tu nobalsoji pat bērnam absolūti acīmredzamu Latvijas katastrofu, vienas vai otras partijas veidolā!
24.februāris 2023, 01:17 | links
 
Ko Jūs te par Liepniekiem un Lapsām.
Labāk padiskutējiet kā štrunta ēdinātājs, kuram nav nekādas logsitikas, ne transporta, var vinnēt konkursā pa 200 000 000 EUR (kaut kur tā) barot armiju, nostmjot no skatuves lielās kompāniajs kas jau gadiem nodarbojas ar pārtikas piegādi un taml.
Ko tad Jaunzemi Reirs atlaida, bet Ašaradens ielika atpakaļ.
Ka tik Jums zēni nesanāk kļūdīties, kas te lielāks zaglis. ZZS, Šķēle, Šlesers, vai tomēr ir vēl kāds kuru nemaz nemanām, uz kura fona iepriekš minēte tādi isācēji vien ir. :)
Jauku dieni visiem!
23.februāris 2023, 09:18 | links
 
Pilnīgi piekrītu Kārlim, šie abi ir vieni no pretīgākajiem eksemplāriem, Liepnieks slīpētāks un lielāka kalibra mērglis, jau no laikiem, kad talantīgi "asiņaino punduru" pulciņā cēla ārā Šķēli, raka nost Repši, bīdīja Saskaņas kampaņas utt. Ja tāds arī kādreiz uzraksta kaut ko saprātīgu modrības iemidzināšanai un uzticības radīšanai, tad ar savām demagoģijām visādus labticīgus panaivus, teiksim, "Apvienotā saraksta balsotājus" viņš ļoti veikli aptīs ap pirkstu:)
23.februāris 2023, 09:02 | links
 
Ja pērkams mērgļis ir apveltīts ar nesliktām runas spējām un veikls demagogs, tad manās acīs viņš nekļūst ne par kripatu interesantāks. Un nekad nelasīšu tādu uzskribelēto, kur nu vēl grāmatu pirkšu un stimulēšu smērēt papīru tālāk.
23.februāris 2023, 01:46 | links
 
Karlis_K [22.02.23]: Arī esi no tiem kas jau aizmirsis kā liepnieks stūma ušakovu, rakstīja tam visas runas?
Kā jau teicu, nav ilūziju par viņa "svētumu". Fakts ir tikai tas, ka šobrīd viņš precīzi pauž savu viedokli un atspoguļo situāciju Latvijā.
P. S. Un grāmata arī perfekta.
23.februāris 2023, 01:16 | links
 
Arī esi no tiem kas jau aizmirsis kā liepnieks stūma ušakovu, rakstīja tam visas runas?
22.februāris 2023, 23:47 | links
 
Karlis_K [22.02.23]: Kūmiņš ir sen zināms kremļa un lembja pakalpiņš, abi ar liepnieku vieni no lv derdzīgākajiem tipiem.
Nav dižu ilūziju, ka Liepnieks ir svētais tēvs, bet absolūti nevaru piesieties ne pie viena viņa vārda. Turklāt neviens man neiestāstīs,ka viss, ko viņš saka, ir pasūtījums. Plus vēl tā viņa grāmata! Tas ir šedevrs, kas būtu jātulko visās pasaules valodās, tas ir labākais, ko jebkad esmu lasījis.
P. S. Par Lapsu gan neko negribu teikt - nepatīkama cilvēka iespaids.
22.februāris 2023, 23:36 | links
 
Kūmiņš ir sen zināms kremļa un lembja pakalpiņš, abi ar liepnieku vieni no lv derdzīgākajiem tipiem.
22.februāris 2023, 23:02 | links
 
un ks ar šito?

https://www.youtube.com/watch?v=O4VFzxQx1fg&;ab_channel=LatoLapsa

Bebrs, 22.februāris 2023, 20:43


Morālā prostitūta, nesaprot ja sāk pētīt viņu tad pie reizes arī redz sakarus, zvanus, finanšu plūsmu, īpašumu saistības un labuma guvēja statusus ... ar radiniekiem, draugiem un ja tur ir kas aizdomīgs, tad arī tos sīkāk papēta, kā rezultātā iespējams ierosina papildus lietas!

Ja ej sēņot un lasi gailenes, tak baraviku arī nogriezīsi, ja tā būs blakus gailenēm! Tas ir tik vienkārši!
22.februāris 2023, 22:45 | links
 
 
RaimisD [18.02.23]: Par ,,senioru viesu namiem", kādu no tiem, pastāstīšu pirmdien, ja būs noskaņa.
Šajā tēmā priecīga maz.
Pirmdienas čiliņš, pasēdēšana ar užavniekiem pārcēlās uz mazo piektdienu :) tobiš šodienu.
Piespamoju pilnu forumu.

Kas daudz runā agri vai vēlu sarunā muļķības.

Pārāk nemētājaties ar sūdiem.
Paldies.

Sorry par pansionātiem nerakstīšu.
Ja kādam ir interese uzmetiet PM.
Nav tā patīkamākā tēma.
22.februāris 2023, 19:37 | links
 
politiska anekdote
https://www.youtube.com/shorts/yEgedgpPfDY
22.februāris 2023, 18:10 | links
 
Te viens pierādījums:


Davis-Di, 22.februāris 2023, 00:12


Un kur šo dabisko ogu var nogaršot? Tikai tavā čaihanā? :)))

andreiko, 22.februāris 2023, 05:54[/quote]

Gaidi augusta beigas, būs pieejams gan Mārupes pierobežā, gan Ādažos, FB manā profilā pamanīsi ;)
22.februāris 2023, 10:55 | links
 
Zemnieki un lauksaimnieki, izvilks jebkuru krīzi, tas ka ir pāris lielsaimniek ar miljonu hektāriem, kas brēc pēc subsīdijām, nenozīmē, ka to dara citi, kopējo produkciju un nozares tendenci nodrošina citi!
Es dēļ sievas esmu ar tai sfērā, varu izaudzēt arī arbūzu Latvijā, tā kā nebīdiet cik no viena hektāra var ienākumus vai peļņu gūt!

Te viens pierādījums:


Davis-Di, 22.februāris 2023, 00:12


Skaista oga, man ar vecāki laukos i arbūzus audzē i melones, un ir arī garšīgi. Un galvenais ka zini ka tur uz tā lauka nav nekā cita kā nedaudz govs kaku.
22.februāris 2023, 10:27 | links
 

Te viens pierādījums:


Davis-Di, 22.februāris 2023, 00:12[/quote]

Un kur šo dabisko ogu var nogaršot? Tikai tavā čaihanā? :)))
22.februāris 2023, 05:54 | links
 
Jēger - tas taču ir tik vienkārši!
že ne ma pas sis žūr :)))
22.februāris 2023, 05:49 | links
 
Tas andreiko - iztulko,:
https://youtu.be/K5KAc5CoCuk
22.februāris 2023, 03:51 | links
 
Zemnieki un lauksaimnieki, izvilks jebkuru krīzi, tas ka ir pāris lielsaimniek ar miljonu hektāriem, kas brēc pēc subsīdijām, nenozīmē, ka to dara citi, kopējo produkciju un nozares tendenci nodrošina citi!
Es dēļ sievas esmu ar tai sfērā, varu izaudzēt arī arbūzu Latvijā, tā kā nebīdiet cik no viena hektāra var ienākumus vai peļņu gūt!

Te viens pierādījums:
22.februāris 2023, 00:12 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager