zaraza [08.05.23]: Nu paga kā Tu to tehniski iedomājies? Uzrodas jauns cilvēks, pliku d , nu no tautas vidus tak, ne īpašumu, ne uzkrājumu, ne sava mājokļa. Un saka - es gribu būt tautas kalps, darīšu visiem labu, gribu uzņemties milzu atbildību un darba apjomu, par to saņemot vidēju šīs valsts atalgojumu! Man nevajag labu mājokli, normālu ģimeni, atpūtu, hobijus utt. (jo par vidēju atalgojumu tas viss nu kaut kā nesanāk) - dzīvošu mazā dzīvoklītī par kuru lielāko daļu ienākumu atdošu kredītam, braukšu ar velosipēdu, ēdīšu Lidla akcijas sūdus un dienu un nakti domāšu kā visiem labi! Tu par tādu balsotu ?! Pat ja viņš tiešām to visu nopietni domā no visas sirds un dvēseles ? Es drīzāk sanitārus izsauktu...
Nē tādam es neticētu, ja tu neesi mācējis nopelnīt, nodrošināt sevi un ģimeni. Tad tev Dieviņš saujā piedirsis un valsti saulītē toč neizcelsi. Drīzāk nemākulīgi izniekosi līdzekļus un pofig ,ka tev prievīte auseklīšos.
Ir jābūt talantam un zināšanām, lai veiksmīgi organizētu savu finansiālo dzīvi , kur nu vēl valsts.
Izglābt slīkstošo var tikai tas kurš pats stabili turās virs ūdens.
Atkārtošos, mēram taču jābūt. Šķiet daudzi no valdošajiem ir piemirsuši, kāda velna pēc viņi atrodas tur kur ir.
Esmu deputāts, ministrs laimīgā biļete ir izvilkta. Esmu atdevis visus savus spēkus šim ceļam. Laiks parūpēties par sevi mīļo.
Tā vien šķiet, ka tā domā daudzi varā esošie