Personiski es nesaprotu,kā vispār to pakulu kušķi var aizstāvēt, man tas izklausās līdzīgi , kā lielīt putinu!
13.jūnijs 2018, 22:08 | links
arnox61 [13.06.18]: Ta aizveries pats vienreiz, ko no sevis esi iztēlojies ka Tev varētu būt opozīcija, es vienkārši iegārdzu par Taviem ,,viedokļiem ,, un ,,argumentiem,, DDDNeko citu , kā iegārgt jūs nespējat- docents -:DDD, tu - "iegārdz"! Tiešām saturīgi viedokļi, jūtams ass prāts! Disidenti uz goda:)
Attiecībā uz režīmiem?? Skarbāk? Kurš ta aicināja krieviju atjaunot G7?
raihs, 13.jūnijs 2018, 21:39
Attiecībā uz režīmiem?? Skarbāk? Kurš ta aicināja krieviju atjaunot G7?
raihs, 13.jūnijs 2018, 21:39
uldens2 [12:21]: Trumpis vispār baigais malacis,no sākuma likās lohs būs,bet izrādās ka nē.To ko iepriekšejie prezidenti nevarēja paveikt,viņš ātri vien pierādija ka kimu var nolikt pie vietas un tas pat nemēģināja žagoties,atlika tik padevīgi paspiest rociņu.Vateņus ar normāli presē,redzēs cik paspēs sava termiņa ietvaros izdarīt:DDDTramps malacis? Manuprāt, neviens prezis nav nolicis ASV tik nožēlojamā situācijā kā šitais āksts! Visādā ziņā tieši nākamā prezidenta sauklis varētu būt "Make America great again" pēc visāma tā vājprāta, ko šis dara. Prezidents, kurš sēž tviterī vairāk, nekā Baltajā Namā- malacis? Īsāk sakot,es pilnībā atbalstu Streipa viedokli par viņu.
raihs, 13.jūnijs 2018, 19:16
arnox61 [13.06.18]: Uldiņ , ko nu, šefs dusmīgs, fiksi mēgini labot savu ,,viedokli,, , vai vēl labāk pirms drukāšanas iekš PM saskaņo... DDDPiever žaunas. Kārtējais vatenis- ne jums viedokļa, ne jums argumentu! Tukša diršana! Tāpat kā luters- to vien zin, kā atnākt, ieķēzīt un pazust. Drausmīgi garlaicīga "opozīcija". Bet es saprotu- nav jau ko oponēt, var tikai kaut ko irst, kopējot vata tv "izcilos" domugraudus
uldens2 [13.06.18]: Trumpis vispār baigais malacis,no sākuma likās lohs būs,bet izrādās ka nē.To ko iepriekšejie prezidenti nevarēja paveikt,viņš ātri vien pierādija ka kimu var nolikt pie vietas un tas pat nemēģināja žagoties,atlika tik padevīgi paspiest rociņu.Vateņus ar normāli presē,redzēs cik paspēs sava termiņa ietvaros izdarīt:DDDTramps malacis? Manuprāt, neviens prezis nav nolicis ASV tik nožēlojamā situācijā kā šitais āksts! Visādā ziņā tieši nākamā prezidenta sauklis varētu būt "Make America great again" pēc visāma tā vājprāta, ko šis dara. Prezidents, kurš sēž tviterī vairāk, nekā Baltajā Namā- malacis? Īsāk sakot,es pilnībā atbalstu Streipa viedokli par viņu.
:)
Demon, 13.jūnijs 2018, 15:52