Vai šie nav 10x slimāki??? Paskatoties uz tiem purniem, redzams, ka viņus neviens nekad nav *isis un nekad arī ne*isīs!
http://m.tvnet.lv/video/79327
http://m.tvnet.lv/video/79327
9.jūnijs 2018, 19:24 | links
LV tādi bāri arī ir?
cojs, 9.jūnijs 2018, 16:24
BrunoL [09.06.18]: Baigais klusums? Liberasti aizskrējuši uz Vērmanīti nosmelt krējumu?Un raihs arī tur manīts! :DDDD
geji bij un būs.kamēr mani viņi netraucē,man uz viņiem nospļauties.kaut kādus gājienus pa ielām neatbalstu,dari mājā ko gribi,bet sabiedrībā tos mēslus nest ārā nevajag.ja manā klātbūtnē,piemēram bārā,divi veči sāktu maigoties,nu piz... viņiem būtutas nozīmē ka esi iegājis nepareizajā bārā:DDD
cojs, 9.jūnijs 2018, 15:49
Tonis [09.06.18]: 99 procenti praidistu ir ap 20mit gadnieki,visumā bēdīgi kur mēs ejam. No otras puses priecē vecākās paaudzes orientācija..Bet redz kā Tonim interesē tas pasākums :):), man piemēram, tas pilnīgi vienaldzīgs.. Toni, varbūt tu arī maskējues tikai? :):)
Kā lai nekļūst par sazvērestības teorijas piekritēju? Normāla seksuālā orientācija nākotnē būs izredzēto preogatīva..
Gojiem nav jāvairojas...
Tonis [09.06.18]: Puszilie un tolerantie ,pārslēdzaties uz tele 24 programmu,jūsējos rāda..Tu jau arī tuvinies krūmjanča un lutera stulbuma līmenim.
Demon [11:19]: krumujancis [60m]: Par ko Jūs, veči, te vēl brīnāties?redz šmidzi,mūs apbižoja krievi,mēs rusofobi,demoniņu pidari izpakaļoja viņs kļuva par pedofobu,katram savs:DDD
Vai par to, cik tālu jau cilvēki ir aizgājuši savā izlaidībā, daļēji arī cūcībās?
Manis pēc savā mājā guli ar ko gribi, vīrieti, govi, kuci, vai aitu! Taču neiznes šo savu debīlismu uz ielas! Varbūt drīz to sāks darīt pilsētas parkos, visu acu priekšā, arī bērnu?
Bet, varbūt, ir arī labi, ka redzam cik patiesi mūsu vidū ir šo traumēto?Redz raih tā tuva tēma un saprotams kāpēc tā fano par ,, eiropas vērtībām,, un tāds rusofobisms, jo tur tomēr tas tā oficiāli netiek akceptēts.
:DDDRedz luter, utainie krievi 1940. gadā okupēja Latviju - slepkavoja, izsūtīja latviešus, atņēma visu un turpināja izvarot Latviju nākamos 50 gadus, iepludinot te okupācijas laikā ap 800 000 utaino vateņu migrantu. Faktiski katram 7 krievam Latvija ir dzimtene, pārējie ir okupācijas laika migranti un to pēcteči, kas te tagad "kačā" pravas un saukā latviešus par fašistiem un nacistiem un neciena mūsu zemi, valodu un kultūru. Pie tam vēl utainā krievija savos masu medijos nepārtraukti gāž samazgas Latvijas un latviešu virzienā.
Ūdensgalva luter, pasaki kaut iemeslu, kapėc nebūt rusofobam?
Savukārt geji arī ir cilvēki, tikai ar savu novirzi, atšķirībā no utainajiem krieviem, man viņi netraucē dzīvot.
shmidzis, 9.jūnijs 2018, 12:26