Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Vai šie nav 10x slimāki??? Paskatoties uz tiem purniem, redzams, ka viņus neviens nekad nav *isis un nekad arī ne*isīs!
http://m.tvnet.lv/video/79327
9.jūnijs 2018, 19:24 | links

Kaco,govorjat ženišsja?
Da!
A kto žena?
Vasiļij!
Čto?Mužčina?
Kakoj tam mužčina,sovsem maļčik ješčo!
9.jūnijs 2018, 16:54 | links

LV tādi bāri arī ir?

cojs, 9.jūnijs 2018, 16:24

hvz,tas demonam jāprasa
9.jūnijs 2018, 16:42 | links

Labu ideju piemetāt,pīrādziņus tagadiņ visi šmorē,jāmaina orientācija...D
9.jūnijs 2018, 16:28 | links

LV tādi bāri arī ir?
9.jūnijs 2018, 16:24 | links

BrunoL [09.06.18]: Baigais klusums? Liberasti aizskrējuši uz Vērmanīti nosmelt krējumu?
Un raihs arī tur manīts! :DDDD
9.jūnijs 2018, 16:15 | links

geji bij un būs.kamēr mani viņi netraucē,man uz viņiem nospļauties.kaut kādus gājienus pa ielām neatbalstu,dari mājā ko gribi,bet sabiedrībā tos mēslus nest ārā nevajag.ja manā klātbūtnē,piemēram bārā,divi veči sāktu maigoties,nu piz... viņiem būtu

cojs, 9.jūnijs 2018, 15:49
tas nozīmē ka esi iegājis nepareizajā bārā:DDD
9.jūnijs 2018, 15:59 | links

geji bij un būs.kamēr mani viņi netraucē,man uz viņiem nospļauties.kaut kādus gājienus pa ielām neatbalstu,dari mājā ko gribi,bet sabiedrībā tos mēslus nest ārā nevajag.ja manā klātbūtnē,piemēram bārā,divi veči sāktu maigoties,nu piz... viņiem būtu
9.jūnijs 2018, 15:49 | links

Baigais klusums? Liberasti aizskrējuši uz Vērmanīti nosmelt krējumu?
9.jūnijs 2018, 15:27 | links

Viss,beidzam šo tēmu...
9.jūnijs 2018, 14:28 | links

Pidarmīli raih,ceru ka mūsu vietā nenāks zilie...
Paskatoties uz tām tiri fainām meičām rodas jautājums ,-vai nevar džeku dabūt? Var.Nav kas ūksti izlaiza? Gan jau atradīsies..Mode.? Cerams ka tā pāries,jo mazāk taj pievērsīs uzmanību..
Tevis atbalstītā musoņpolitika virzīta uz pseidobrīvību,uz patieso vērtību aizstāšanu ar pseidovērtībām...
Tas tiek darīts lai cilvēks maldīgi domātu ,ka nu ir patiesā brīvība un demokrātija,bet patiesībā pamazām tiksim pārvērsti par moderniem elektroniskiem vergiem.
Par to varēsiet spriest pēc gadiņiem 20mit...
9.jūnijs 2018, 14:24 | links

Tonis [09.06.18]: 99 procenti praidistu ir ap 20mit gadnieki,visumā bēdīgi kur mēs ejam. No otras puses priecē vecākās paaudzes orientācija..
Kā lai nekļūst par sazvērestības teorijas piekritēju? Normāla seksuālā orientācija nākotnē būs izredzēto preogatīva..
Gojiem nav jāvairojas...
Bet redz kā Tonim interesē tas pasākums :):), man piemēram, tas pilnīgi vienaldzīgs.. Toni, varbūt tu arī maskējues tikai? :):)
Un starp citu pētījums par Zviedriju parādīja, ka nekādi geju procentuālais daudzums nav palielinājies pēc legalizācijas un geju kopdzīdzeves legalizăcijas ..
9.jūnijs 2018, 14:02 | links

Kā tu toni vari būt TIK stulbs? Zilo skaits ir absolūti vienāds visos laikos-ap 10%, tikai tavos mīļajos padlaikos šiem bija jāslēpjas un jāmaskējas. Jaunā paaudze ir daudz brīvāka un tolerantāka! Kad apsprāgs tādi veci pirdieni kā tu, kjancis, utt, tad sabiedrība Latvijā beidzot būs normāla!
9.jūnijs 2018, 13:48 | links

99 procenti praidistu ir ap 20mit gadnieki,visumā bēdīgi kur mēs ejam. No otras puses priecē vecākās paaudzes orientācija..
Kā lai nekļūst par sazvērestības teorijas piekritēju? Normāla seksuālā orientācija nākotnē būs izredzēto preogatīva..
Gojiem nav jāvairojas...

.
9.jūnijs 2018, 13:39 | links

Kāds Eiropā redz vēsturi, kāds- biznesu un ekonomiku, kāds- kultūru, kāds-iespējas un izglītību, bet kāds- tikai gejus! Katrs redz to, kas katram aktuāls un tuvs!
9.jūnijs 2018, 13:37 | links

Ziņu portālos, protestētāji bildēs izskatās vēl slimāki cilvēki. :)))
9.jūnijs 2018, 13:27 | links

80% no cilvēka organisma ir ūdens. Ja dzīvē nav ne savu uzskatu, ne sapņu, ne mērķu, principā viņš ir vertikāla peļķe.
9.jūnijs 2018, 13:14 | links

Tonis [09.06.18]: Puszilie un tolerantie ,pārslēdzaties uz tele 24 programmu,jūsējos rāda..
Tu jau arī tuvinies krūmjanča un lutera stulbuma līmenim.
Tie nav ne manējie, ne Raihējie, tas, ka es atzīstu, ka viņi arī ir cilvēki, nekādā veidā nepadara mani par viņējo, jo mani neinteresē viņu seksuālā dzīve, utt.
9.jūnijs 2018, 12:53 | links

Demon [11:19]: krumujancis [60m]: Par ko Jūs, veči, te vēl brīnāties?
Vai par to, cik tālu jau cilvēki ir aizgājuši savā izlaidībā, daļēji arī cūcībās?
Manis pēc savā mājā guli ar ko gribi, vīrieti, govi, kuci, vai aitu! Taču neiznes šo savu debīlismu uz ielas! Varbūt drīz to sāks darīt pilsētas parkos, visu acu priekšā, arī bērnu?
Bet, varbūt, ir arī labi, ka redzam cik patiesi mūsu vidū ir šo traumēto?Redz raih tā tuva tēma un saprotams kāpēc tā fano par ,, eiropas vērtībām,, un tāds rusofobisms, jo tur tomēr tas tā oficiāli netiek akceptēts.
:DDDRedz luter, utainie krievi 1940. gadā okupēja Latviju - slepkavoja, izsūtīja latviešus, atņēma visu un turpināja izvarot Latviju nākamos 50 gadus, iepludinot te okupācijas laikā ap 800 000 utaino vateņu migrantu. Faktiski katram 7 krievam Latvija ir dzimtene, pārējie ir okupācijas laika migranti un to pēcteči, kas te tagad "kačā" pravas un saukā latviešus par fašistiem un nacistiem un neciena mūsu zemi, valodu un kultūru. Pie tam vēl utainā krievija savos masu medijos nepārtraukti gāž samazgas Latvijas un latviešu virzienā.
Ūdensgalva luter, pasaki kaut iemeslu, kapėc nebūt rusofobam?
Savukārt geji arī ir cilvēki, tikai ar savu novirzi, atšķirībā no utainajiem krieviem, man viņi netraucē dzīvot.

shmidzis, 9.jūnijs 2018, 12:26
redz šmidzi,mūs apbižoja krievi,mēs rusofobi,demoniņu pidari izpakaļoja viņs kļuva par pedofobu,katram savs:DDD
9.jūnijs 2018, 12:51 | links

9.jūnijs 2018, 12:49 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager