Zaraza, tu gribi teikt, ka Igauņi maksā vairāk nodokļus un tāpēc valsts un pašvaldības spēj nodrošināt ceļu uzturēšanu?
Statistika rāda ko citu... kopējais budžets ir lielāks, bet nodokļi uzņēmumiem un arī darbiniekiem uz galviņu tak sanāk mazāki nekā LV!
Nemākam saimniekot? Nemākam organizēt vaksts pārvaldi un optimali tērēt līdzekļus? Tad kurš pie tā vainīgs? Gobzems? Čīkstētaji tādi kā es vai tomēr Kariņa valdība?
L200, 12.marts 2023, 15:14
L200 es galīgi neesmu Kariņa advokāts, man vinš nepatīk... BET, ja konkrēti par ceļiem un citu infrastruktūru, tad atkal tur salīdzināt īsti nav korekti... Latvijai ir gandrīz 2x lielāka teritorija, pie tam ar anomālu koncentrāciju Rīgā un realatīvi milzīgām teritorijām ar mazu iedzīvotāju kocentrāciju. Nu vēsturiski izveidojies, tur ne Karinš, ne Šķēle, ne pat Putins nevarētu tikt vainots. Nu lūk šīs salīdzinoši lielās, lai gan stipri patukšās, teritorijas infrastruktūras uzturēšana tad arī mums noēd. Nē, protams, ir arī neefektivitāte un tupa zog, nav noliedzams, bet neticu, ka tas būtiski maina laukumu.
12.marts 2023, 15:38 | links