A kur tad tiem rolexiem ,pensionāri nesamet ? Tie lauku pusē tādi bagātāki esot ,dēļ lielajām LV pensijām... Esmu vīlies...
skutans, 17.aprīlis 2018, 23:41
Te ir vistiešāka propoganda. Rolex, te komentāros izmet tādu viedokli, kas ir itkā taisnība. Es pierādīt, atspējot nevaru, jo es nēesmu redzējis to, ka lv mācītāji staigātu rolex pulksteņiem. Un es noliecos vairāk uz to, ka pat arī šeit, kas to ir teikuši nav arī tādu faktu redzējuši, bet vienkārši izsaka kaut kādas klišejas, bez seguma utt. Tā notiek sarunas arī par politiku, par tuvāko kaimiņu utt. Jo es taču zinu, kā ir patiesībā, lai arī pats nēesmu to redzējis, aptaustījis utt.
Labi, pieņemsi faktu, ka redzēja rolex pulksteni. Un? Tumsonim viss jau ir skaidrs.. Slikts, izterē saziedoto naudu utt. Ar tādu domāšanas veidu smuki var manipulēt ar visādām filmiņām, nepatiesām ziņām, redz kur patiesība. Bet ja mēs varbūt papētītu dziļāk, kā tika pie tā rolexa, noteikti uzburtos jau pavisam cita ainiņa. Baznīcu nevar apmeklēt rolex ražotājs un noziedod? Uzdāvināt? Vai valsts delegācija nevar uzdavināt pulksteni!?