Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
krumujancis [29m]: Var domāt visādi, tikai tad, kad biju 2 diennaktis nonīcis Kijevas lidostā lai tiktu uz šo reisu, tad, kad biju pie kases jau maksāt par biļeti, kaut kas burtiski saņēma mani aiz rokas, un teica - nelido ar šo reisu! Paklausīju - un nelidoju. Bet varēju jau arī neklausīt.nu nezinu, vai šis lēmums bij pareizs, varēji tomēr lidot.

usis, 17.aprīlis 2018, 21:33

Varbūt tev novēlēt to pašu. Nedari otram to, kas pašam nepatīk - kaut kur dzirdēts, vai ne?
17.aprīlis 2018, 21:46 | links

Cik mīļi!

raihs, 17.aprīlis 2018, 21:41

Tikai ap.irst, citu neko, cik mīļi!
17.aprīlis 2018, 21:44 | links

Cik mīļi!
17.aprīlis 2018, 21:41 | links

krumujanci,pēc kā tad dievs sadala kuriem nosisties kuriem nē???
Es uz to visu skatos no sagadīšanās viedokļa,uz pasaules ir gandrīz 7 mlrd cilvēku un ik sekundes notiek miljardiem visādu darbību un mijiedarbību,un dienas laikā var sagadīties tādas lietas kuru varbutība ir 1:100000000 un zini kapēc,tapēc ka tā gadās un nekādu dievu tur nevajag

uldens2, 17.aprīlis 2018, 21:09
Var domāt visādi, tikai tad, kad biju 2 diennaktis nonīcis Kijevas lidostā lai tiktu uz šo reisu, tad, kad biju pie kases jau maksāt par biļeti, kaut kas burtiski saņēma mani aiz rokas, un teica - nelido ar šo reisu! Paklausīju - un nelidoju. Bet varēju jau arī neklausīt.

krumujancis, 17.aprīlis 2018, 21:16

Tak vienreiz krumujanci ar šiem jau te izspriedām, mums ar tevi ir dvēseles, šiem nava...
17.aprīlis 2018, 21:40 | links

krumujancis [17.04.18]: Var domāt visādi, tikai tad, kad biju 2 diennaktis nonīcis Kijevas lidostā lai tiktu uz šo reisu, tad, kad biju pie kases jau maksāt par biļeti, kaut kas burtiski saņēma mani aiz rokas, un teica - nelido ar šo reisu! Paklausīju - un nelidoju. Bet varēju jau arī neklausīt.
nu nezinu, vai šis lēmums bij pareizs, varēji tomēr lidot.
17.aprīlis 2018, 21:33 | links

Janci
Es jau minēju- intuīcija vai priekšnojauta, sauc kā gribi. Ir taču pilns ar cilvēkiem ar spējām. Nostradamus, piemēram,Zilā kalna Marta, utt. Kādēļ ne? Ir pilns ar lietām, ko zinātniski vēl nevar izskaidrot, bet visam tam viennozīmīgi IR zinātnisks pamatojums!
P S. A varbūt tev vienkārši pie kases "pa lielam" savajadzējās?
17.aprīlis 2018, 21:29 | links

Es uz to visu skatos no sagadīšanās viedokļa,uz pasaules ir gandrīz 7 mlrd cilvēku un ik sekundes notiek miljardiem visādu darbību un mijiedarbību,un dienas laikā var sagadīties tādas lietas kuru varbutība ir 1:100000000 un zini kapēc,tapēc ka tā gadās un nekādu dievu tur nevajag

uldens2, 17.aprīlis 2018, 21:09

Var domāt visādi, tikai tad, kad biju 2 diennaktis nonīcis Kijevas lidostā lai tiktu uz šo reisu, tad, kad biju pie kases jau maksāt par biļeti, kaut kas burtiski saņēma mani aiz rokas, un teica - nelido ar šo reisu! Paklausīju - un nelidoju. Bet varēju jau arī neklausīt.
17.aprīlis 2018, 21:16 | links

Un tagad, mesjē, uzskaitet tos gadījumus, kad Jums viss aizgāja uz vella paraušanu, taču plānots bij dievišķīgi. Baigie meistari, izglābties no aviokatastrofas...
17.aprīlis 2018, 21:16 | links

Riebjas pilnīgi lasīt, kā veči brieduma gados vāvuļo par kaut kādām dieva svētībām, atdzimšanām uc. herņu. Nomierinies, janci, nomirsi un šķebīgi smirdēsi 2m zem surface. Ne ta nu ko kādi atklāsmi piedzīvosi, ne ta nu paradīzes dārzos tusēsi. Viss- nomiri, game over. Visa šī pēcnāves laimes herņa vergu prātiem izdomāta mierinājumam. No aviokatastrofas izglābies? Veiksme, sakritība, intuīcija, nekas vairāk! Fak, biju labākās domās par tevi:) Es vispār esmu ļoti uzmanīgs ar ticīgajiem- kaut kas viņiem nav ar galvu labi. Nosliece uz reliģijām ar esot psihiska novirze. Piekrītu!
P.S. A par bračku tāpat viss skaidrs... Nebrīnītos, ja šis uz ļeģajeva lekcijām pa kluso piestaigātu:)
17.aprīlis 2018, 21:13 | links

17.aprīlis 2018, 21:09 | links

to zaraza
Kāpēc iesaistījos šajās ar Dievu saistītajās debatēs?
Esmu kristīts tūlīt pēc piedzimšanas, un varu teikt, ka Dievs, vai viņa eņģeļi patiesi man ir stāvējuši klāt.
Divas reizes būtu varējis aiziet bojā aviakatastrofās, vienu reizi, kad Adlerā, kalnā pie nosēšanās, ietriecās TU reiss no Maskavas, biju Kijevā, lai lidotu uz Adleru ar tranzīta reisu, tikai pēdējā brīdī, lai gan biju šo reisu gaidījis divas diennaktis, kaut kas ?? man lika atteikties no šī lidojuma par labu citam. Tā paliku dzīvs.
Otrā reize bija lidmašīnas avārija tepat Rīgā. Daudz, iespējams, par to pat nezina.
Un ir bijusi vesela rinda citu gadījumu, kas varēja beigties pavisam ne tā, kā gribētos.
Var domāt visu ko, taču jāsecina ka tomēr ir kāds spēks, kas mūsu dzīvi vada.
Saistībā ar sevi, to varu teikt droši.
17.aprīlis 2018, 20:50 | links

Par šito jau mēs esam runājuši vairākas reizes. Man vienalga Raih kam tu tici vai netici.Ja esi labs cilvēks tad tici kaut vai ķeblim , bet es ticu dievam un saviem sargenģeļiem. Uz baznīcu gan neeju ,bet parunājos gan.
17.aprīlis 2018, 20:39 | links

Labi. Tā bij muzikālā atkāpīte . Raih , kas tur bij ar to jautājumu par dievu ?
17.aprīlis 2018, 20:34 | links

apbrīnoju tos cilvēkus kuri ved mazus bērnus kristīt.Tai būtu jābūt brivprātīgai rīcibai no 18 gadu vecuma,nevis neko nesaprotoša bērna iegrūšana reļiģijas pasaulē.Vatikānam kartējais kristietis saraksta papildināšanai.

uldens2, 17.aprīlis 2018, 18:48

Neesmu kristīts, bet neko sliktu tajā nesaskatu, ka kādu sīko aizved ūdenī pamērcēt, sīkajam ekšens, vecākiem arī, ir iemesls arī paņemt vienu :) Un pat ja nelīdzēs, tad pilnīgi noteikti nekaitēs :) Bet jā, ideāli būtu, ka reliģijas lietas ļautu izlemt tikai no pilngadības... Bet nu, diemžēl, tā nav un nebūs, tāpat tas viss ļoti stipri balstās vidē un audzināšanā... Ja vecāki normāli, tad vienalga kam viņi paši tic, taču neaizmirsīs bērnam iemācīt domāt ar savu galvu. A ja fanātiski sektanti, tad diemžēl lielā daļā gadījumu arī bērns būs sektants, viņam īsti izvēles nav :(
17.aprīlis 2018, 20:32 | links

Nu protams, protams- neticēšana pārdabiskiem spēkiem un pārliecība par zinātnisku pamatojumu da jebkam vēl arvien cilvēka prātam nesaprotamam tagad būšot reliģija, redz ko! Jūs vispābā saprotiet, ko drukājat, vai tikai mētājaties ar banālām klišejām,a?

raihs, 17.aprīlis 2018, 19:44

Vai kādus 10 gadus atpakaļ, kāds makšķernieks-vulgaris varēja iedomāties, ka katrs varēs sarunāties bezmaz vai ar visu pasauli, lai kur cilvēks atrastos viņu var sazvanīt, un pat redzēt?

Ar acīm taču neko nevar redzēt!!! Tikai paņem mobilo un viss notiek.
Tāpat ir ar daudz ko citu.
Un neviens no mums nezin to, ko viņš vienkārši nevar zināt, jo nezin, ka kaut kas tāds vispār pastāv.
Un, ja senie raksti apgalvo to, ko apgalvo, tad kaut kāds pamats tiem apgalvojumiem ir.
Tikai neviens no mums nezin un arī nevar zināt - kāds?
Taču var jau būt, ka to, ir vai nav šis Dievs, vai kas cits, uzzināsim vēl arī mēs, bet var arī būt savādāk, ka tas taps zināms tikai vēl ilgi pēc mūsu aiziešanas mūžībā.
Bet, var jau būt, ka aizejot, arī mēs uzzināsim to, par ko šeit tiek tik bezjēdzīgi debatēts.
Un tagad zākājiet nu!
17.aprīlis 2018, 20:28 | links

Tas man ar patīk.
17.aprīlis 2018, 20:19 | links

bračka šitais ar labs gabals,ir ko padomāt,precizi par mūsu dzīvi
17.aprīlis 2018, 20:12 | links

Vēl viens super grāvējs no maniem tīņu gadiem
17.aprīlis 2018, 20:04 | links

Še tev Raih:

17.aprīlis 2018, 19:55 | links

Biju pārliecināts, ka bračka būs kādu lētu salkanu popsu iemetis, bet paklausījos, neko,laba..
17.aprīlis 2018, 19:49 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager