Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Bralitis [15.04.18]: Skaidrs ir viens,ka ne krieviņš,ne mūsu bāleliņš pret to lielkapitāla varu neko padarīt ņevarēs...
Šodien man bankā pavēstīja ,ka skaidrai naudai drīz būs kirdik...Visas plūsmas zem kontroles,Sullīgais varēs uzgavilēt...RaihuJānis gan nezvai būs priecīgs...)

Tonis, 14.aprīlis 2018, 23:57

Nu muldoņa. A pats Tu vecais blēdi kā bulciņas tirgosi un skraidīsi copmaņiem pakaļ ar terminālu ? Tieši RaihuJankam viss būs štokos.
Tas maksā principā neko. Bet kā gan tu to varētu zināt. :)
16.aprīlis 2018, 01:28 | links

Man ragutiņas notirgoja...:)
15.aprīlis 2018, 23:32 | links

Bračiņš tak netirgo zvīnotājus un arī ragutiņas.
15.aprīlis 2018, 23:20 | links

Bračiņ,es ta varu pie kases arī terminālu pielikt,bet kā Tu savas ragutiņas@zvīņotājus bez PVN notirgosi,vot tas ir jautājums...)
15.aprīlis 2018, 23:02 | links

Skaidrs ir viens,ka ne krieviņš,ne mūsu bāleliņš pret to lielkapitāla varu neko padarīt ņevarēs...
Šodien man bankā pavēstīja ,ka skaidrai naudai drīz būs kirdik...Visas plūsmas zem kontroles,Sullīgais varēs uzgavilēt...RaihuJānis gan nezvai būs priecīgs...)

Tonis, 14.aprīlis 2018, 23:57

Nu muldoņa. A pats Tu vecais blēdi kā bulciņas tirgosi un skraidīsi copmaņiem pakaļ ar terminālu ? Tieši RaihuJankam viss būs štokos.
15.aprīlis 2018, 19:54 | links

Priekš mendeļejeviem

https://www.diena.lv/raksts/viedokli/dienaskomentars/kartejais-merkis-kas-attaisno-lidzeklus-14195245

andreiko, 15.aprīlis 2018, 06:21

Troļļa vervelējums, šim žurnaļugam pievelku ķeksīti,
15.aprīlis 2018, 13:40 | links

Jocīgakais ka krievi bļauj ka nekāda ķimiska uzbrukuma nav bijis,bet tajā paša laikā bloķē izmeklēšanu.Tas viss izskatās ka viņi tur paši iepīti līdz ausīm:DDD
15.aprīlis 2018, 10:19 | links

Kā nekā nekas traks jau nenotiks,visi esam mirstīgi,viens ātrāk ,kāds vēlāk...

Tonis, 15.aprīlis 2018, 00:28

Galvenais nepalikt uz mēslu kaudzes pēdējam mirstigajam ! ;)
15.aprīlis 2018, 01:15 | links

Kā nekā nekas traks jau nenotiks,visi esam mirstīgi,viens ātrāk ,kāds vēlāk...
15.aprīlis 2018, 00:28 | links

Nu jā,bet ar to jau nekas neatrisināsies,Krievija var tikai ieknābt lielajam jeņķu ērglim,ja nerunā par globālajām svirām...
15.aprīlis 2018, 00:17 | links

krievi interesantu gājienu uztaisija nobloķejot Telegram,novērš uzmanību no sakāves sīrijā:DDD
15.aprīlis 2018, 00:12 | links

Skaidrs ir viens,ka ne krieviņš,ne mūsu bāleliņš pret to lielkapitāla varu neko padarīt ņevarēs...
14.aprīlis 2018, 23:57 | links

Tu par ko,protams, ka ir katrai pusei savas intereses.
Ap to jau tā poļitika veidojās...
14.aprīlis 2018, 23:41 | links

Tonis [14.04.18]: Junior,es nekad neaizstāvu kādas intereses,vienkārši vēroju,un izdaru secinājumus.
Un pa lielam, parasti es nekļūdos...
Tiesi tapec ari ir bezjedzigi ko komentet..
14.aprīlis 2018, 23:41 | links

Sīriešu interesēs vispār nav izmantot kaut kādas tādas herņas.Kāpēc?

Tonis, 14.aprīlis 2018, 23:26
Toni ja mēs nesaprotam kadas intereses,tas nenozīmē ka viņas nav.
14.aprīlis 2018, 23:38 | links

Junior,es nekad neaizstāvu kādas intereses,vienkārši vēroju,un izdaru secinājumus.
Un pa lielam, parasti es nekļūdos...
14.aprīlis 2018, 23:36 | links

Tonis [14.04.18]: Sīriešu interesēs vispār nav izmantot kaut kādas tādas herņas.Kāpēc?
Ka intereses tu komente? Varbut ari zinasi savu atbildi.
14.aprīlis 2018, 23:32 | links

Sīriešu interesēs vispār nav izmantot kaut kādas tādas herņas.Kāpēc?
14.aprīlis 2018, 23:26 | links

ar hloru toch jociigi... nu neizmanto hloru kaa kaujas gaazi, neefektiivi... jaa, hlors ir indiigs, pameegjiniet sleegtaa telpas pudeli ar domestos izliet, buus tas pashi simptomi... ja gribeeja indeet ar garantiju, tad tieshaam zariins, cianiidi utt., galu galaa amonjaka mucu uzlaist gaisaa, pilseetelei ar 60 tonnu dzelzcela cisternu buutu atliktiem galiem.a ja tikai baidiit un psiholohisko efektu, tad tachu visaadas pietiekami niigras slezogonkas utml. ir, ko par kjiimisko ieroci neskaitaas..
14.aprīlis 2018, 23:16 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager