Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Ta beidzot klope . Vakar jutu ka būs . Varbūt zināju.Domājiet paši :) Tagad pa vienai atombumbai un panesīsies ar riktīgām līķu kaudzēm. Lielākie zaudētāji būsim mēs - eiropa. Šitā bombardēšana vēl lielākiem musļiku bariem liks nesties uz eiropu. Neticu masu mēdijiem par ķīmiskiem ieročiem- fufelis tas viss ir. Tas bija spēka demonstrējums .Pasūdīgs bet vismaz bezbailīgs no Amīšu ,Franču un Angļu puses.
14.aprīlis 2018, 19:55 | links

Krievs klusee asti ieraavis kaajstrpee.
Sapratis, ka nespeej neko likt pretim moderniem kaujas ierochiem. (lai gan pa krievu tv visu laiku kladzina, ka ir notriektas 71 no 103 raketeem)
14.aprīlis 2018, 19:47 | links

Par laimi mums to garīgi slimo praktiski nav,luters savu slimo,otoro pusīti tā arī nespēj atrast,staigā pa forumiem un smird
13.aprīlis 2018, 23:41 | links

Nja, šeit ir neglābjams politrusofobijas kopums, ko spilgti atspoguļo šī bilde.
:DDD
13.aprīlis 2018, 23:35 | links

Es tik nesen to uzzinaju skatoties laika prognozes! :))
13.aprīlis 2018, 23:16 | links

Es tik nesen to uzzinaju skatoties laika prognozes! :))
13.aprīlis 2018, 23:16 | links

uldens2 [4m]: kaut reiz vanga ir trāpijusi ar to pareģošanu??:DDDNav tādu ekspertu, kas spētu ko prognozēt...

mjuniors, 13.aprīlis 2018, 23:08

nu es tak zinu,es šitām muļķībām neticu
13.aprīlis 2018, 23:11 | links

Ja Vanga būtu vēl dzīva viņa toč teiktu -nošaujiet mani un beidziet reiz dirst manā vārdā. Kad zeme būs pārvērtusies tuksnesī tad varēs spriest kurš bij un kurš nebij tas antikrists. Es zinu toč ka parasti vainīgs ir tas kas pirmais uzsāk klopi. Ja Jenķi pirmie sāks šaudīties tad droši vari manīt antikrista lomu.

Bralitis, 13.aprīlis 2018, 22:54

Kāpēc mainīt lomu,ja tur ir divas antikristam tieši pakļautas personas? Viena sapņo valdīt pār pasauli ar naudas palīdzību, otra ar raķetēm.

Kad zeme būs pārvērsta tuksnesī, tad spriedēju vairs nebūs.
13.aprīlis 2018, 23:10 | links

uldens2 [13.04.18]: kaut reiz vanga ir trāpijusi ar to pareģošanu??:DDD
Nav tādu ekspertu, kas spētu ko prognozēt...
13.aprīlis 2018, 23:08 | links

kaut reiz vanga ir trāpijusi ar to pareģošanu??:DDD
13.aprīlis 2018, 23:07 | links

9.maijā gan jau apvienos provokacijas!? Kaut kaa toc liekas kaut ka sudi briest.
13.aprīlis 2018, 23:06 | links

Kur Raihs? Garlaicīgi te. Plus, kā tur ir ar tiem svešmēlē runājušiem, būs jau skolās lv valodā? Pieņēma likumu jau?
13.aprīlis 2018, 23:04 | links

Ja Vanga būtu vēl dzīva viņa toč teiktu -nošaujiet mani un beidziet reiz dirst manā vārdā. Kad zeme būs pārvērtusies tuksnesī tad varēs spriest kurš bij un kurš nebij tas antikrists. Es zinu toč ka parasti vainīgs ir tas kas pirmais uzsāk klopi. Ja Jenķi pirmie sāks šaudīties tad droši vari manīt antikrista lomu.
13.aprīlis 2018, 22:54 | links

Reiz pareģe Vanga uz jautājumu par apokalipsi atbildējusi - vēl nav kritusi Sīrija.
Sīrijas krišana nozīmētu Asada režīma izbeigšanos, tātad ja tur iet klope vaļā tad Asads kopā ar Maskavas Kremlī sēdošo Antikristu pēc paredzējuma pakāš.Un kas notiek pēc tam? Klope citā mērogā starp lielvarām, kuras grib valdīt pār so pasauli. Ar visām no tā izrietošajām sekām.
Bet varbūt, ka iztiksim bez klopes, vismaz pagaidām? TRUMPis vēl tjipa domājot. Bet Antikrists provocē.
13.aprīlis 2018, 22:33 | links

Kaut kas jau briest.
13.aprīlis 2018, 22:21 | links

Būs vai nebūs tā klope starp krievu un jenķi ? Vajag kaut kādu akšenu .
13.aprīlis 2018, 22:19 | links

11.aprīlis 2018, 20:26 | links

podiņš vārās , tas nu ir tiesa, vai ies pāri atkarīgs no kurinātājiem.
10.aprīlis 2018, 22:57 | links

Neesmu politikas mīlis, bet podiņš drīzi nu ies pāri , ceru, ne globālā mērogā...
10.aprīlis 2018, 22:24 | links

Luteram saskana maksā :)

No drošiem avotiem. :)
10.aprīlis 2018, 02:46 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager