Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
KAS???
9.aprīlis 2018, 22:49 | links

kur parādas luters tur smird
9.aprīlis 2018, 22:14 | links

Demon [09.04.18]: Jā, sevi jau neredzam. Toties citi gan :
http://tautaruna.nra.lv/skandalozi/241649-vejoni-pielidzina-boratam-snl-izsmejusi-baltijas-prezidentu-viziti-pie-trampa/
:);) Docents (Aivars Luters) nekādi nevar nociesties, neielicis savu kārtējo mēsliņu
9.aprīlis 2018, 22:06 | links

Demon [09.04.18]: Jā, sevi jau neredzam. Toties citi gan :
http://tautaruna.nra.lv/skandalozi/241649-vejoni-pielidzina-boratam-snl-izsmejusi-baltijas-prezidentu-viziti-pie-trampa/
:);) Docents (Aivars Luters) nekādi nevar nociesties, neielicis savu kārtējo mēsliņu
9.aprīlis 2018, 22:06 | links

Российский фондовый рынок обрушился из-за санкций США

Российский фондовый -9%, Сбер -14%. Всё рушится. Доллар летит в небеса. Американские санкции нам нестрашны говорили они, мы справимся, кричали они, выпрыгивая из окон
9.aprīlis 2018, 14:45 | links

9.aprīlis 2018, 14:10 | links

Vispār jau atgādina krievu KA 50 helīti, bet tas gan nemazina diagnozes smagumu.

Vigulis, 9.aprīlis 2018, 13:56

pat nemaz,nemaz ka 50 nav līdzīgs,ari k52 tur nekādas līdzibas nevar savilkt.Esmu Black hawk dzīvē redzējis un uzreiz pazinu kas tas tur ir uztetovēts
9.aprīlis 2018, 14:07 | links

Bija varianti, bet, nu, nevarēja saslēgt... Un tad tas mazais knibucis tekstā...

Nez, kādas tad ir mūsu jaunizceptā wannabe Stīvā Banona atziņas pēc šitiem digitālajiem eksperimentiem uz rižikiem teitan? Totāli bauri, dari ko gribi, atmiņa kā zivīm? :)))
9.aprīlis 2018, 14:03 | links

Vispār jau atgādina krievu KA 50 helīti, bet tas gan nemazina diagnozes smagumu.
9.aprīlis 2018, 13:56 | links

zaraza ne jau pa putina bildi,bet esot patriotam uztetovēt jeņķu helīti,lūk tas jau ir jāmāk:emo:
9.aprīlis 2018, 13:15 | links

kad esi vatenis,bet tetovētajs idiots :DDD

uldens2, 9.aprīlis 2018, 12:42

Staļina bildes kādreiz tetovēja uz sirds, tipa pie ņošaušanas, tak pa Staļinu nešaus, baidīsies...

Šitam laikam cita problēma, varbūt cer ka Putinu baidīsies "samīļot" :)
9.aprīlis 2018, 13:10 | links

kad esi vatenis,bet tetovētajs idiots :DDD
9.aprīlis 2018, 12:42 | links

vienkars [08.04.18]: MartinsSi,palasu un skatos tu visos forumos(delfim) izklausies kā pamuļķīts.Katrā kadijumā tev Zaraza nav pa spēkam,tu viņam vari pienest ūseni
Paldies par komplimentu, kur tu biji ātrāk? Pasveicini savus vatētos čomakus! :)
9.aprīlis 2018, 05:41 | links

Hotentots [08.04.18]: A lūk šādi gan neviens bagāts un dzīvē nobriedis cilvēks nekad nesaka. Tie ir tikai tipiski "jauno krievu" tipa šeftmaņu, "zelta jaunatnes" un citu snobisku šauro pierīšu gājieni... Arī pakaļu ar banknoti slaucīt (idiotisms- formāts nepiemērots, papīrs ciets, krāsa indīga, jebkurš normāls cilvēks tualetes papīru ņem)... Parasti par nabagiem citus sauc tikai tie, kam piķis uz galvas na haļavu uzkritis, un ļoti bieži tāpat arī aiztek (dažreiz gan arī nāk pie prāta,un iemācās gan binesa procesus vadīt, gan uzvesties, viens bez otra īsti neasanāk).

zaraza, 8.aprīlis 2018, 17:09

Prātīgi teikts.
Tas pats kas citur: "Jūs esat lūzeri, vien es esmu laimīgs/laimīga. Te, kur es dzīvoju/strādāju ir zelta kalni u.t.t.". Parasti tas liecina, ka teksta autors pats ir lūzeris, kam kaut kā īsti lietas nevedas un tas dikti kremt, taču ir vēlme anonīmajā internetā uztaisīt stāstu par savu varen veiksmīgo dzīvi.
Laimīgam cilvēkam nav vajadzības gānīties un apspriest, ko tad tie citi it kā ne tik veiksmīgie ne tā darījuši.
Tieši tā. Anonīmais dirsējs
8.aprīlis 2018, 22:54 | links

zarasa,tu esi super ,es no tevis mācos
8.aprīlis 2018, 22:42 | links

A lūk šādi gan neviens bagāts un dzīvē nobriedis cilvēks nekad nesaka. Tie ir tikai tipiski "jauno krievu" tipa šeftmaņu, "zelta jaunatnes" un citu snobisku šauro pierīšu gājieni... Arī pakaļu ar banknoti slaucīt (idiotisms- formāts nepiemērots, papīrs ciets, krāsa indīga, jebkurš normāls cilvēks tualetes papīru ņem)... Parasti par nabagiem citus sauc tikai tie, kam piķis uz galvas na haļavu uzkritis, un ļoti bieži tāpat arī aiztek (dažreiz gan arī nāk pie prāta,un iemācās gan binesa procesus vadīt, gan uzvesties, viens bez otra īsti neasanāk).

zaraza, 8.aprīlis 2018, 17:09

Prātīgi teikts.
Tas pats kas citur: "Jūs esat lūzeri, vien es esmu laimīgs/laimīga. Te, kur es dzīvoju/strādāju ir zelta kalni u.t.t.". Parasti tas liecina, ka teksta autors pats ir lūzeris, kam kaut kā īsti lietas nevedas un tas dikti kremt, taču ir vēlme anonīmajā internetā uztaisīt stāstu par savu varen veiksmīgo dzīvi.
Laimīgam cilvēkam nav vajadzības gānīties un apspriest, ko tad tie citi it kā ne tik veiksmīgie ne tā darījuši.
8.aprīlis 2018, 22:24 | links

MartinsSi,palasu un skatos tu visos forumos(delfim) izklausies kā pamuļķīts.Katrā kadijumā tev Zaraza nav pa spēkam,tu viņam vari pienest ūseni
8.aprīlis 2018, 21:47 | links

Pasarg Dievs. Mandula tak ir velna rīks, nevēlos lai c&r topikā mani bez sāls apēd. :)
8.aprīlis 2018, 19:54 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager