Bračku, 17.lpp
22.marts 2018, 23:22 | links
Es nesauktu citu ģeniālo ideju uzodējus/pārpircējus par ģēnijiem, drīzāk enerģiski lietu bīdītāji un veiksmīgi jauno tehnoloģiju tirgotāji un menedžeri. Veiksmē daudz nopelnīt, pirmajam visu pārpirkt un mācēt sevi reklamēt nav nekā ģeniāla. Tas tā manuprāt. Bet saprotams tādi cilvēki ir vajadzīgi progresam.te kļudies,būt pirmajam nozarē un izlauzt ceļu ir visgrūtāk,tas kas nāks otrais tam ir daudz vieglāk
Sulla, 22.marts 2018, 22:56
Bralitis [22.03.18]: Dakter te ir vispusēji izglītoti džeki. Man tikai priecē fakts ka Docentu neredz. Ceru ka saslimis( ar triperi vai nojūdzies- ';aunāk nenovēlu),vai kompis noklājies.Pazuda, līdz ko te publicēja viņa īsto vārdu! Nožēlojami... Nomīza, norakās... Manuprāt, manu vārdu/uzvārdu un nodarbošanos te zin 90% no tiem, kas te apgrozās, a kas- personiski man nav ko slēpt, bet ar savu darbu es varu tikai lepoties. Tādi kā docents un MartinsSi acīmredzot nevar gan... "Superceltnieks" nav nosaucis ne savu vārdu, ne sava kantora nosaukumu... Par docentu nrmaz nerunāsim. Tpu, ka tik nepiesaucu!
Elektromobiļi un jaunās raķetes tas ir kūl, bet Masks gan ir laikam viens no vairāk parvērtētajiem miljardieriem/ģēnijiem. Es viņu vairāk uzskatu par afēristu. Liela daļa no viņa projektiem nenes nekādu peļņu, tik zaudējumus un tiek pamatīgi subsidēti. Un vēl viņš ļoti veiksmīgi piesavinās citu idejas, izgudrojumus.viņs nekad nav slēpis un teicis ka tās ir viņa idejas,par afēristu nekādi viņu nevar nosaukt.Tas ka pilnīgi jaunas idejas uzreiz nenesis peļņu nav nekas neparasts,šeit vairāk uz doto brīdi ir jaskatās uz kapitalizāciju nevis peļņu
Sulla, 22.marts 2018, 22:45
Dakter te ir vispusēji izglītoti džeki. Man tikai priecē fakts ka Docentu neredz. Ceru ka saslimis( ar triperi vai nojūdzies- ';aunāk nenovēlu),vai kompis noklājies.
Bralitis, 22.marts 2018, 23:02
Ibio, rio...
No elektriķa Ivo un "super" celtnieka Mārtiņa, lidz Stīvam Džobsam un Cukenbergam... :-))
dakterp, 22.marts 2018, 22:56
Kāds izrāviens šovakar ....
valdiszarins, 22.marts 2018, 23:00
Ibio, rio...
No elektriķa Ivo un "super" celtnieka Mārtiņa, lidz Stīvam Džobsam un Cukenbergam... :-))
dakterp, 22.marts 2018, 22:56
PayPal?????:)
raihs, 22.marts 2018, 22:46
Sulla [22.03.18]: Elektromobiļi un jaunās raķetes tas ir kūl, bet Masks gan ir laikam viens no vairāk parvērtētajiem miljardieriem/ģēnijiem. Es viņu vairāk uzskatu par afēristu. Liela daļa no viņa projektiem nenes nekādu peļņu, tik zaudējumus un tiek pamatīgi subsidēti. Un vēl viņš ļoti veiksmīgi piesavinās citu idejas, izgudrojumus.Tu par PayPal?????:)