Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Lai tak maina kaut 10 partijas- kāda starpība? Nu neatrada viņš tur sevi, uztaisīja savu blici. Un?
18.marts 2018, 17:41 | links

JKP gadījumā runa neskrien par veciem, bet dīvainiem vēžiem. Un divi ļoti apšaubāmi knābji kā kronis visam. Ja runā par veciem krabjiem, tad Bordānam, liekas, šī ir piektā partija pēc kārtas.Nu es saprotu, ja cilvēkam kādā no politspēkiem neizdodas izvirzīties, bet Bordertauns taču bija deputāts no Latvijas ceļa, labi - vienotībā šim neuzspīdēja, bet nacionāļos viņš bija pat ministrs!
18.marts 2018, 17:20 | links

Neceriet, ka Džonijs jūs glābs! Tas nav tas cilvēks kuru interesē jūsu labklājība.
18.marts 2018, 17:18 | links

Jebkurā gadījumā beigās visas šņores koalīcijas rokās, kuras ietvaros kā zināms visi zog, laupa, uttutjp., tātad ejot uz vēlēšanām kļūdīties var tikai negājēji, savu nebalsi deliģējot absolūtajam līderim, kas pēc definīcijas noteikti ar tas lielākais zaglis.
;)
18.marts 2018, 17:16 | links

Pasaki kas ir tavi draugi un es pateikšu kādu piķi tu pārstāvi un kādas ir tavas intereses. Tur zālē bij daudz draugu :)
18.marts 2018, 17:05 | links

Neko TĀDU sliktu viņā neredzu
18.marts 2018, 17:00 | links

raihs [18.03.18]: MartinsSi [8m]: Piemērām līderis Džonijs Bordančiks :)Tu kaut ko jauc
Sapratu.
18.marts 2018, 16:59 | links

MartinsSi [18.03.18]: Piemērām līderis Džonijs Bordančiks :)
Tu kaut ko jauc
18.marts 2018, 16:58 | links

Piemērām līderis Džonijs Bordančiks :)
18.marts 2018, 16:50 | links

Kuri JKP ir tie vecie vēži?
18.marts 2018, 16:31 | links

Bračku, ja Kaimiņš tiktu pie iespējas iebāzt savas netīrās ķepiņas valsts naudas lādē, tad Šķēli vai Lembi tu varētu, klusi piedurknē šķaudīdams, sākt dievināt. Jo Artuss ir vienkārši dumjš. Un alkatīgs. Un varaskārs. Sprādzienbīstama kombinācija.
P.S. Pašreiz lasu Lato "Grābekli". Nu jei bogu, zināju un mazliet pazinu Repši, mani pārsteigt ir grūti. Lapsam ir izdevies. (Lai gan stāstu par vidusskolnieci, kam premjers Repše kārās virsū, biju dzirdējis)
18.marts 2018, 16:21 | links

Vēl tak ir nācijas glābējs Kaimiņs....

kaputaarps, 18.marts 2018, 16:06

Kaimiņš nav slikts bumbieris. Man patīk viņa uzbraucieni blēžiem. Bet kur ir politiskais rezultāts ? Viņa vietu labāk redzu kopā ar Nekā Personīga ,Bez Tabu vai citiem skaļiem okšķeriem . Tur būtu lielāks labums. Tādu mūli vismaz nevarētu iespiest autiņa durvīs ,tur būtu klope :)
18.marts 2018, 16:10 | links

Vēl tak ir nācijas glābējs Kaimiņs....
18.marts 2018, 16:06 | links

Par JKP noteikti nē, tur ne tikai nosaukumā ielikts absurds (jaunie konservatori????????), bet visādu reptiļu papilnam ar. Tiešām nesaprotu, kurš normāls cilvēks var uztvert Jutu Strīķi kā nopietnu politiķi? Nu varbūt tikai tas, kas Einaru Repši dievināja un šim mutē skatījās.
Bet Raiha jautājums pareizs, balsot tiešām nav par ko, būs jāuztaisa pauzīte laikam.

andreiko, 18.marts 2018, 15:50

Raiham Jautājums bij pareizs un uzreiz bij jau atbilde par ko balsot. MAN nav par ko balsot. Man vajag paskalot smadzenes par kādu kandidātu.Protams ja izdosies. 27 gadu laikā vēl nevienam nav izdevies .
18.marts 2018, 16:03 | links

Par JKP noteikti nē, tur ne tikai nosaukumā ielikts absurds (jaunie konservatori????????), bet visādu reptiļu papilnam ar. Tiešām nesaprotu, kurš normāls cilvēks var uztvert Jutu Strīķi kā nopietnu politiķi? Nu varbūt tikai tas, kas Einaru Repši dievināja un šim mutē skatījās.
Bet Raiha jautājums pareizs, balsot tiešām nav par ko, būs jāuztaisa pauzīte laikam.
18.marts 2018, 15:50 | links

Sūds ar to krieviju & putinu, tāpat viss skaidrs, bet mums tak ar rudens tuvojas! Kādus vēžus lai šoreiz ievēl? Es neko citu bez JKP pašreiz neredzu

raihs, 18.marts 2018, 14:32

Kad paskatījos kādi mūļi tur figurē es par JKP toč nebalsotu. Mani būs īpaši jāpārliecina lai par kādu vēlēt . Paskatījos kas zālē sēdēja un sapratu ka vecie blēži meklē kārtējos variantus kā noturēties pie šprices. Līdz rudenim laiks -domā Raih pārliecinošus argumentus . Būs karstas debates .
18.marts 2018, 15:32 | links

Sūds ar to krieviju & putinu, tāpat viss skaidrs, bet mums tak ar rudens tuvojas! Kādus vēžus lai šoreiz ievēl? Es neko citu bez JKP pašreiz neredzu
18.marts 2018, 14:32 | links

raihs [17.03.18]: Ja reiz tā žīdene izdomājusi no ES superalgas mesties atpakaļ LV miesta līmeņa priekšvēlēšanu cīņās, tātad zin, ka variants ir drošs! Tonis apstiprinās!
Nu re,beidzot raihu paps sàk pareizi domàt...
18.marts 2018, 14:16 | links

Juris_O [18.03.18]: Daudzi man par viņu stāstījuši, reāli slims un neadekvāts cilvēciņš. Bet jūs te pilnīgā nopietnībā diskutējat ar tādu....
15.03.2013, 19:24 Bebrs rakstīja parcopi.lv
"Šodien biju pēc ilgāka laika Vārmē, iebraucu pie draugiem, vēl šur tur, beigās piebraucu pie Šķēdes dzirnavezera apskatīties kā tur izskatās. Ejot uz ezeru drošvien jau ka tikai izlikās ka kāds zem aizsprosta aizjož pa krūmiem, redzēt neredzēju, apgalvot nevaru. Cilvēku nevienu neredzēju uz ezera, kaut kur tālāk viens sauca suni. Copmaņu ar ko parunāt nebija, nofotografēju pāris bilde braucu mājās. Mājupbraucot ievēroju ka ka man "astē" iesēžas viens auto, un tā sekodams nobrauca līdz Kuldīgai 30 km. Parinķoju pa Kuldīgu, secināju ka auto tiešām sēž astē, apstājos pie policijas, auto minstinādamies iebrauca pakaļ. Automašīnā sēdēja cilvēks ko sastapu otro reizi, Runcis71 no CL jeb Aivars Luters, neadekvāti bļāva "Tu mani nefotografēsi", es piegāju pie auto klāt lai varētu saprast ko viņš grib, šis centās izraut fotoaparātu. Laikam domāja ka es šo pieķēru makšķerējot lieguma zonā, psihiski slims cilvēks. Šādus kadru valsts bija pilnvarojusi kontrolēt makšķerniekus"
http://parcopi.lv/forum/36-48-424
Haha! Cik episki. :)))
18.marts 2018, 14:12 | links

Pareizi saki ;) ! Unikāla nācija !

;) !

Lai gan man vecāki arī mācīja , negribi nonakt ar valsti , vai sliktiem onkuļiem attiecības , nelielies ar maciņa biezumu ! ;)
18.marts 2018, 13:56 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager