Lai tak maina kaut 10 partijas- kāda starpība? Nu neatrada viņš tur sevi, uztaisīja savu blici. Un?
18.marts 2018, 17:41 | links
raihs [18.03.18]: MartinsSi [8m]: Piemērām līderis Džonijs Bordančiks :)Tu kaut ko jaucSapratu.
MartinsSi [18.03.18]: Piemērām līderis Džonijs Bordančiks :)Tu kaut ko jauc
Vēl tak ir nācijas glābējs Kaimiņs....
kaputaarps, 18.marts 2018, 16:06
Par JKP noteikti nē, tur ne tikai nosaukumā ielikts absurds (jaunie konservatori????????), bet visādu reptiļu papilnam ar. Tiešām nesaprotu, kurš normāls cilvēks var uztvert Jutu Strīķi kā nopietnu politiķi? Nu varbūt tikai tas, kas Einaru Repši dievināja un šim mutē skatījās.
Bet Raiha jautājums pareizs, balsot tiešām nav par ko, būs jāuztaisa pauzīte laikam.
andreiko, 18.marts 2018, 15:50
Sūds ar to krieviju & putinu, tāpat viss skaidrs, bet mums tak ar rudens tuvojas! Kādus vēžus lai šoreiz ievēl? Es neko citu bez JKP pašreiz neredzu
raihs, 18.marts 2018, 14:32
raihs [17.03.18]: Ja reiz tā žīdene izdomājusi no ES superalgas mesties atpakaļ LV miesta līmeņa priekšvēlēšanu cīņās, tātad zin, ka variants ir drošs! Tonis apstiprinās!Nu re,beidzot raihu paps sàk pareizi domàt...
Juris_O [18.03.18]: Daudzi man par viņu stāstījuši, reāli slims un neadekvāts cilvēciņš. Bet jūs te pilnīgā nopietnībā diskutējat ar tādu....Haha! Cik episki. :)))
15.03.2013, 19:24 Bebrs rakstīja parcopi.lv
"Šodien biju pēc ilgāka laika Vārmē, iebraucu pie draugiem, vēl šur tur, beigās piebraucu pie Šķēdes dzirnavezera apskatīties kā tur izskatās. Ejot uz ezeru drošvien jau ka tikai izlikās ka kāds zem aizsprosta aizjož pa krūmiem, redzēt neredzēju, apgalvot nevaru. Cilvēku nevienu neredzēju uz ezera, kaut kur tālāk viens sauca suni. Copmaņu ar ko parunāt nebija, nofotografēju pāris bilde braucu mājās. Mājupbraucot ievēroju ka ka man "astē" iesēžas viens auto, un tā sekodams nobrauca līdz Kuldīgai 30 km. Parinķoju pa Kuldīgu, secināju ka auto tiešām sēž astē, apstājos pie policijas, auto minstinādamies iebrauca pakaļ. Automašīnā sēdēja cilvēks ko sastapu otro reizi, Runcis71 no CL jeb Aivars Luters, neadekvāti bļāva "Tu mani nefotografēsi", es piegāju pie auto klāt lai varētu saprast ko viņš grib, šis centās izraut fotoaparātu. Laikam domāja ka es šo pieķēru makšķerējot lieguma zonā, psihiski slims cilvēks. Šādus kadru valsts bija pilnvarojusi kontrolēt makšķerniekus"
http://parcopi.lv/forum/36-48-424