Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
urmaas [20.02.18]: Shmidzis
Ja tas būtu amerikos, tad kautko vēl varētu prognozēt. Bet ruslans ir neprognozējams. Un tas nav labi.
Krievi nāk!!!!!!
:DDDD
Bet patiesība ir tepat:
Noteikti jāatceras, ka šobrīd ir t.s. priekšvēlēšanu laiks, kad katrs cenšas izmantot situāciju sev par labu. Lai arī cik skaļš izvērtīsies “ABLV Bank” un Latvijas Bankas prezidenta skandāls, ļoti ceru, ka tas nenovērsīs mūsu uzmanību no citiem, tikpat būtiskiem jautājumiem, piemēram, par zemnieku elektrības rēķinu pieaugumu par 40% līdz 80%
Pie tā arī krievi vainīgi?
21.februāris 2018, 08:05 | links

Pilnībā piekrītu..
21.februāris 2018, 00:56 | links

Štrunts par krieviem, tie dara ko grib un kā grib. Pēc šī knābja uzbrauciena Rimšam, bez pierādījumiem, bez iepriekšējas diskusijas, ar kratīšanu un arestu, sākotnēji arī ar valdības morālo atbalstu, - te pilnībā atklājas kādas kroplas personības, ar smagiem traucējumiem domāšanā, vada mūsu valsti.
Ir tikai nenormāls kauns par to, ka tā var pazemot, vienkārši ''uzmest'', vienu no valsts svarīgākajām amatpersonām, viņam pat neuzrādot apsūdzību.
Pamatā viņš jau nevar pat aizstāvēties, jo nav jau pat īstas skaidrības par ko, ir tikai tukšas runas, bez pierādījumiem.
Nerunājot nemaz par to, kādu rezonansi šis lētais šovs radīs pasaulē banku sfērā. Kādiem gan tukšgalvjiem jābūt, lai visu šito dabūtu gatavu???
21.februāris 2018, 00:47 | links

p.s. Troļļiem tagad ir auglīga vide komentāros. Vispār uzskatu, ka internetā atļauja komentēšana būtu jāiegūst kā auto tiesības. Anonimitāte pilnīgi jāizslēdz. Tas ir hibrīdkara ierocis nr.1.
21.februāris 2018, 00:36 | links

Laikam nav vairs pieejams video par hibrīdkaru, kā iejaucās krievija ASV prezidenta vēlēšanās. Bija baigi labi saprotams, izskaidrotas metodes, un te tieši tas pats novērojams. Rādija LTV1.
21.februāris 2018, 00:30 | links

"Aizsardzības ministrija vērš uzmanību, ka saistībā ar pēdējo dienu notikumiem banku sektorā un ar Latvijas Bankas prezidenta Ilmāra Rimšēviča aizturēšanu, ir augsta varbūtība, ka tiek īstenota no ārienes organizēta plaša mēroga informācijas operācija, kas pēc struktūras un izpildījuma ir identiska tām, kas tika novērotas priekšvēlēšanu laikā ASV, Francijā un Vācijā."
20.februāris 2018, 23:51 | links

Shmidzis
Ja tas būtu amerikos, tad kautko vēl varētu prognozēt. Bet ruslans ir neprognozējams. Un tas nav labi.
20.februāris 2018, 23:50 | links

Vispār manu pakalpojumu ir pircis Putina tuvs padotais. Ko nu.. Sankcijas ceru mani tāpēc tagad neskars. :))

mjuniors, 20.februāris 2018, 23:45

Tieši tā :-))
20.februāris 2018, 23:48 | links

urmaas [20.02.18]: Pēc jūsu domām, kurš šo visu organizēja-amerikos, vai ruslans?
Ruslans, tiem jau mehānisms iesmērēts...
Arī Guseļņikovs ar krievijas pilsonību...
20.februāris 2018, 23:47 | links

Bralitis [20.02.18]: Par hibrīdkaru.. Paskataties kā smuki tiek izspēlētas kārtis.. Kukulis, tad bildes uzpeld. Smuki strādā krievi..

mjuniors, 20.februāris 2018, 23:22

Atkal krievi? Kāds krieviem no tā labums? Labums tikai tad ja viņš ir visu laiku kaut ko darījis viņu labā un pēkšņi pārtraucis ,nepakļāvies. Bet tas būtību vairs nemaina.
Dumjš jautājums Brālīt. Nesaprotu, tu tiešaaām esi tik naivs? Kapēc pēc tavām domām krievs Eiropā stutē un atbalsta visādus margināļus, kā LePēna, tāpat Vācijas kreisos, Holandē u.c.
Tapēc ka krievam jo lielāks bardaks kādā Eiropas valstī, jo labāk. It sevišķi atriebties Baltijas fašistiem, kas aizmuka no krievi lāča ķetnām...
20.februāris 2018, 23:46 | links

Vispār manu pakalpojumu ir pircis Putina tuvs padotais. Ko nu.. Sankcijas ceru mani tāpēc tagad neskars. :))
20.februāris 2018, 23:45 | links

Dakterp
Es neesmu Rimševics. :) Esmu bijis vairākās copēs ar līdz šim nezināmiem cilvēkiem. :)

urmaas, 20.februāris 2018, 23:32

Un ko man tagad darīt???!!!
Esmu copējis, arī šnabi dzēris, ar tagadējo rus aizsardzības ministru(toreiz gan viņš citā amatā bija) un bijušo rus enerģētikas ministra vietnieku...
Pēc jūsu domām, esmu Latvijas nodevējs, vai kā???
20.februāris 2018, 23:41 | links

Dakter tev labi izdodas naivu bērniņu tēlot.
Tas viss ir sūds bet aiz loga jau -17 C !!

Bralitis, 20.februāris 2018, 23:32

Var redzēt, ka galvu jau esi apsaldējis... :-)
Līdz 2014 jam, varēja būt copē, medībās utt, ar tik neiedomājamiem tēliem.
Tikai un vienīgi, uz "spec" izbraucieniem, bija konkrēti cilvēki/kompānijas.
20.februāris 2018, 23:38 | links

Pēc Rimševica teiktā Norvik bank.
20.februāris 2018, 23:37 | links

Pēc jūsu domām, kurš šo visu organizēja-amerikos, vai ruslans?
20.februāris 2018, 23:36 | links

Šis jau izskaidro visu :
Norvik banka no Latvijas grib piedzīt 200 miljonus eiro
20.februāris 2018, 23:35 | links

Beidz Brālīt. Tev pašam smiekli nenāk kad par valsts tēlu runā cilvēki, kuri atrodas vienā partijā ar Lembergu, Dūklavu? Tu ar pavelcies? Neskaties manus darbus, klausies manus vārdus? :)
20.februāris 2018, 23:33 | links

Dakterp
Es neesmu Rimševics. :) Esmu bijis vairākās copēs ar līdz šim nezināmiem cilvēkiem. :)
20.februāris 2018, 23:32 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager