Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Dakter tev labi izdodas naivu bērniņu tēlot.
Tas viss ir sūds bet aiz loga jau -17 C !!
20.februāris 2018, 23:32 | links

urmaas [4m]: Raihs
Pieļāva??? Ja tā bij organizēta tikšanās, maskējoties ar copi, vai medībām?
Man personīgi ir maz ticams, ka Rimševics nezināja ar ko būs vienā kompānijā.Laikam gan...

raihs, 20.februāris 2018, 23:24

Raihs!!!
Tu to nopietni???
It ka pats nebūtu bijis copēt, ar iepriekš nezināmiem cilvēkiem???
Ko teiksi, ja kāds no BC krieviem, rīt izrādīsies starptautisks terorists??? :=)
20.februāris 2018, 23:29 | links

Atkal krievi? Kāds krieviem no tā labums? Labums tikai tad ja viņš ir visu laiku kaut ko darījis viņu labā un pēkšņi pārtraucis ,nepakļāvies. Bet tas būtību vairs nemaina.

Bralitis, 20.februāris 2018, 23:24

Kur tā bilde uzradās??? Kas viņu bildēja!? Maligins nopludināja?? Un kā lai nav krievi, ja bilde taču nāk no krievijas!? :))) Un kas tagad nomelno Rimševicu!?- krievs. Vispār ko tu saproti ar vārdu krievs, lai mēs saprotamies!? :))
20.februāris 2018, 23:29 | links

urmaas [23m]: MJuniors
Manuprāt tādai amatpersonai kā Rimševics, pirms došanās dajebkur, drošības dienesti pārbauda kur un ar ko, kādā kompānijā. Pirms tam KATRU no topošās kompanī pārbaudot pa saviem kanāliem. Nu neticu, ka drošības dienesti to nepārbaudija. Tas mēs ar Tevi varam tikties nejaušā copes tūrē. Bet ne jau tāda ranga amatpersonas.Doma nav slikta, bet neloģiski ir tas, ka ja reiz DP pārbauda, fad kāda iksa pēc pieļāva tādu copi ar tādiem ļautiņiem?

raihs, 20.februāris 2018, 23:11
Domā musu DP darbojas tā ka tai butu jadarbojas???

uldens2, 20.februāris 2018, 23:23

Smiesieties, bet tajā laikā, mūsu DP vairāk interesēja, kāpēc un uz kurieni ruslandē dodas ierindas policists, nevis kāda no "lielajām" amatpersonām
20.februāris 2018, 23:27 | links

Vismaz man tāds iespaids radās pec raidījuma 1:1. Ka viņs to izdarīs. Sākumā viņš ir pret (jo nav vainīgs, bet zinām, ka visi nav vainīgi..) tāpēc šī metode neder, lai parādītu, ka ir goda vīrs. Tāpēc aiziešana uzskatu būs vīra lieta. Redzēsim, vai man ir taisnība.
20.februāris 2018, 23:25 | links

urmaas [20.02.18]: Raihs
Man personīgi ir maz ticams, ka Rimševics nezināja ar ko būs vienā kompānijā.
Laikam gan...
20.februāris 2018, 23:24 | links

Par hibrīdkaru.. Paskataties kā smuki tiek izspēlētas kārtis.. Kukulis, tad bildes uzpeld. Smuki strādā krievi..

mjuniors, 20.februāris 2018, 23:22

Atkal krievi? Kāds krieviem no tā labums? Labums tikai tad ja viņš ir visu laiku kaut ko darījis viņu labā un pēkšņi pārtraucis ,nepakļāvies. Bet tas būtību vairs nemaina.

Ko jūs cepās?
Katra otrā komerc copes, komerc medību tūre, var izrādīties, tikšanās ar Tev nezināmiem cilvēkiem.
Rimševics arī piebilda, ka toreiz uz Kamčatku lidoja ar kopā ar vēl dažiem LV bāleliņiem. Kur viņi ir bildēs???
2010.gadā, ar ruslandi viss bija štokos, un braucienus uz turieni, neviens nevienam nepārbaudīja.
Par miesassargiem un vienmēr personīgo "staff", arī pilnīgs bulšits. Ļoti reti, un ar tikai vairāk "zīmuļiem" un valsts pirmajām personām.
Par AndraABC bildes analīzi, arī viss skaidrs. Bildes saliktas, no pilnīgi dažādu galdu/līmeņu tusiņiem

urmaas [23m]: MJuniors
Manuprāt tādai amatpersonai kā Rimševics, pirms došanās dajebkur, drošības dienesti pārbauda kur un ar ko, kādā kompānijā. Pirms tam KATRU no topošās kompanī pārbaudot pa saviem kanāliem. Nu neticu, ka drošības dienesti to nepārbaudija. Tas mēs ar Tevi varam tikties nejaušā copes tūrē. Bet ne jau tāda ranga amatpersonas.Doma nav slikta, bet neloģiski ir tas, ka ja reiz DP pārbauda, fad kāda iksa pēc pieļāva tādu copi ar tādiem ļautiņiem?

Domā musu DP darbojas tā ka tai butu jadarbojas???
20.februāris 2018, 23:23 | links

Raihs
Man personīgi ir maz ticams, ka Rimševics nezināja ar ko būs vienā kompānijā.
20.februāris 2018, 23:23 | links

Es vismaz domāju, ka Rinkevičš atkāpsies..

mjuniors, 20.februāris 2018, 23:17

Ja viņš to izdarīs tad tas būs godīgi pret valsts tēlu. Un tieši viņš patreiz ir valsts un mūsu tiesiskuma tēls. Ja viņš to neizdarīs tad ir galīgā pakaļā ,vismaz ceru ka Saeima viņu atlaidīs. Tālāk jau lai viņa advokāti šeptē.
20.februāris 2018, 23:22 | links

Par hibrīdkaru.. Paskataties kā smuki tiek izspēlētas kārtis.. Kukulis, tad bildes uzpeld. Smuki strādā krievi..
20.februāris 2018, 23:22 | links

mjuniors [20.02.18]: Es vismaz domāju, ka Rinkevičš atkāpsies..
a nafig, paskat kā izpaužas- preses konference, TV šovs, velk uz provokāciju.
20.februāris 2018, 23:21 | links

urmaas [20.02.18]: Raihs
A es par ko? Tāpēc jau rakstiju, ka tā nav nejaušība.
Tu nesaprati. Ok, nav nejaušība. Bet ja DP pārbauda, tad kādēļ pieļāva?
20.februāris 2018, 23:20 | links

urmaas [17m]: MJuniors

Mūsu DP jau sevi ir pierādījuši darbībā ar Rīdzeni. Te var glābt tikai FBI vai CIP. Te izskatās pēc puvekļa visaugstākajos līmeņos.
20.februāris 2018, 23:18 | links

AndrisABC [20.02.18]: Sula, es taču nerakstīju par fotošopotu bildi. Es rakstīju, ka izskatās, ka tā nav viena kompānija. Parasti šitā galdu neklāj... Un ja tā vēl ir maksātspējīga kompānija....
Jā, galds reāli bomzīgs. Jocīgi. Vienreiz biju Kamčatkas bāzē, viss ļoti solīdi. Cik nu car būt solīdi vietā, kur elektrību dabon no ģeneratoriem, un naktīs durvis slēdz, jo baidās no lačiem
20.februāris 2018, 23:18 | links

Es vismaz domāju, ka Rinkevičš atkāpsies..
20.februāris 2018, 23:17 | links

MJuniors
Man pa lielam ir galīgi nošķaudīties ar ko un kur kāds tusē. :)
PA lielam pat tā īsti nav skaidrs kurš to visu organizē, amerikos, vai ruslans. Ka tik nenonākam situācijā, kuru dienā jau izklāstiju. Tad gan uz kādu laiku par bombongām var aizmirst.

urmaas, 20.februāris 2018, 23:13

Un bez Eiropas naudas........ cik sapratu tās tu domāji kā bombonkas.
20.februāris 2018, 23:16 | links

Raihs
A es par ko? Tāpēc jau rakstiju, ka tā nav nejaušība.
20.februāris 2018, 23:14 | links

Sula, es taču nerakstīju par fotošopotu bildi. Es rakstīju, ka izskatās, ka tā nav viena kompānija. Parasti šitā galdu neklāj... Un ja tā vēl ir maksātspējīga kompānija....
20.februāris 2018, 23:13 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager