"Bet vēlreiz, ja būtu viņu vietā, tad ļoti iespējams pats darītu tāpat - galu galā normāls vīra aizvainojums un spīts pat to, ka valstī, kurā esi dzimis Tev nedod pilsonību, neļauj vēlēt, liedz daudzas iespējas. Jā var naturalizēties, bet nu man visdrīzāk būtu principā jautājums - es te dzimu un uzaugu, nah man kādam kaut kas jāpierāda! Pie tam žīdam vai polim nav! Da pošļi!">>>
Nu, ja cilvēks iebrauca, bērni sadzima, padomija izbeidzās un līdz ar to- arī padomju pilsonība, protams, ka kļuva par nepilsoņiem, jeb, kā viniem to patīk visur perversi bazūnēt- "ņegriem"(ņegr.- ņegraždaņin) un attiecīgi arī dzimušie bērni- nepilsoņi, jo viņi nebija Latvijas, bet gan padomijas pilsoņi. Nezinu, kā paredz likums- pēc 91.dzimušie uzreiz ir pilsoņi vai kā, bet tagad dzimtsarakstu nodaļā reģistrējot jaundzimušo to var mierīgi bez jebkādas birokrātijas reģistrēt kā pilsoni, ja vecāki to vēlas. Neredzu nevienu iemeslu, kāpēc Latvijas pilsonība kā tāds bezmaksas ķīneizeru fufelis būtu jāmet visiem pakaļ vai jādāļā pa labi pa kreisi. Es labu strēķīti dzīvoju netālu no autosalona, bet nez kāpēc man salons autiņu negrasās dāvināt, pat, ja manai sievai tur gan autiņiem staigājot, sāktos dzemdības, tik un tā automobīlis nespīd.
Kuram zives lec pašas krastā tik tāpēc, ka jau gadiem nāc uz vienu un to pašu vietu? Man ne, nākas pacensties- iespējas netiek liegtas, no upes neviens nedzen prom, bet tirsa ir jāpakustina, kātiņš jāsariktē, tārpuļi jāpiepērk, vēl šis tas...
20.februāris 2018, 23:12 |
links