Kurai slidu tu vispirms šnorēji kopā? Bļeģ, man būtu pie rokas kļuška, es ar atvēzienu iedotu tev pa ķiveri!
()
()
26.februāris 2023, 08:43 | links
andreiko [26.02.23]: Sven, veca anekdote no tiem cccp laikiem.šī gan veca
Sabiedriskā transporta pieturā stāv puišelis, gaida trolejbusu. Laika apstākļi - nu tādi, kā pašreiz. Puika, plāni apģērbts, abas roķeles kabatās, mīņājas un drebinās. Gaidošo pasažieru daudz, no tā pulka pienāk viens līdzjūtīgs onka, uzliek puišelim roku uz pleca un vaicā: "Vai maziņajam auksti?"
Puišelis atcērt: "Nē, maziņajam viss ir kārtībā, to es turu saujā, bet pašam gan tīri vēsi metās!"
Davis-Di [26.02.23]: Vo!pamodās!:)Dāvis ar kā bb gids var pieteikties!Gāte jau tāpati Babe vien ir...labprāt ieskatìtos Tavā spainìtī un kustībā!:))Mani jau daudzi tur sveicina,:)))tapat kā es lielāko daļu! katram savi noslēpumi!kas nav publiski!un tas jau ir pie lietas...
Willy, 26.februāris 2023, 00:40
Gāti gan pieskaitu pie Lielupes, ir ķerts un tevi savulaik ar esmu manījis;)
Mana kaste ir kā veikals un vēl 2x vairāk ir mājās, pieskaņojos pēc ūdenstilpnes un apstākļiem, ā un vēl soma dēlam. (katrs jūk pa savam ;D)
Manu spainīti reiz MT-9 nofočēja, es gan piekodināju, lai neliek publiskā apskatē :D Bet tur dominē Wolfcreek, raganas, kāds gator, viena 26cm cūka un vēl šis tas... pēdējos gadus no cūkām jau atsakos, dēlam gan strādā.
Dāvi, ir divas vecupes, viena pašā Carnikavas trešdaļā. Otra - pie manis, vecā Gaujas gultne, tā ir aiz Cēlāju pagrieziena un vēl gabalu uz priekšu otrā krastā (skatoties no Rīgas). Artis viņu sauc par jomu. Tā ir tā vienīgā vieta, kur virsledus copmaņi pulcējas.
andreiko, 26.februāris 2023, 00:56
Vo!pamodās!:)Dāvis ar kā bb gids var pieteikties!Gāte jau tāpati Babe vien ir...labprāt ieskatìtos Tavā spainìtī un kustībā!:))
Willy, 26.februāris 2023, 00:40
andreiko [26.02.23]: Man pašam autiņa nau, bet vedēju sarunāšu, pavisam nav problēma. Es pat varētu filogēniski aprakstīt mūsu randiņu pie ūpes. Piemēram, "Trīs vīri laivā, neskaitot zivi." :)))Vešana nav proplēma,aizsktiešu pakaļ!;)kas ta vasarā?!..
Dāvi, man tāds labs čoms pensionārs. Atdodu daudzus liekos loriņus, ieskaitot pilnīgi nelietotu mj kātu (īso, jo man pašam ir mjcraft). Viņš 90% gadījumu copē tikai ar šūpiņiem un tikai no laivas. Viņam ir kādi 75 vai 77 pavasari, tad, lūk, pērnruden šis sēž savā pellā un vecupē pie pašas Gaujas. Un ir, ir ņēmiens, laivu velk upē iekšā, šis kātu tur un airējas apakaļiņās. Esot gana nopisinājies, bet piecniece laivā. Artis Zonne viņam vārdiņā. Visu dzīvi ķer, bet tā viņam lielākā.
andreiko, 26.februāris 2023, 00:41
Davis-Di [26.02.23]: Kad biju mazs, tad man tēvam bija vasarnīca Carnikavā, tad virs dzelzceļa tilta labas līdakas vilkām!voVo!pamodās!:)Dāvis ar kā bb gids var pieteikties!Gāte jau tāpati Babe vien ir...labprāt ieskatìtos Tavā spainìtī un kustībā!:))