badapiicka [0:20]: Shm_didzis [Vakar]: Problēma ir tajā, ka būdami ģimene viņi drīkstētu adoptēt bērnus. Un to uzskatu par galēji nepareizu būšanu.
RaimisD, 21.oktobris 2022, 11:28
Es šajā jautājumā atturos, lai gan esmu ģimenes cilvēks, kristietis. "Dabiskā" ģimene, kura kož pa melno, vai iekausta viens otru, ir stipri labāka?
Redz, svarīgi ir kā viņam pietrūkst, ko tas bērns gaida, saņem - galvenokārt - uzmanības, mīlestības. Ir kāds pētījums, ka homīšu bērni par homīšiem kļūst?? un - kāpēc "dabisko ģimeņu" bērni kļūst par homīšiem?? Kā viņiem pietrūka?
nav viss tik vienkārši...
daddy_j, 21.oktobris 2022, 11:40
Sen dreijāts "zirdziņš"- ja ģimene,tātad kož un sit, bet ja homopartneri- tātad mīl un audzina.....
Ģimeņu bērni par homīšiem kļūst vairāku iemeslu dēļ- gadās šaizes ģimenē, nenoliedzami! +sociālais/ideoloģiskais faktors, kas šodien rullē konkrēti. Ģenētika- vismazākais iemesls.
badapiicka, 21.oktobris 2022, 13:09
Nu jau gan tu sadirsi.
Lūdzu dod avotu kvalitatīviem pētījumiem, no kurienes tu ņēmi šo apgalvojumu, ka "...Ģenētika- vismazākais iemesls" homoseksualitātei.
Zinātnieku, kas pētījuši homoseksualitāti 50 gadus, domā savādāk, nekā mūsu super-puper "eksperts" – badapiicka.
Zinātnieku secinājumi
Akadēmija, veicot šo pētījumu, konstatēja, ka daudzi zinātniski pētījumi ir apliecinājuši, ka seksuālā orientācija ir bioloģiski noteikta. Viņi arī secināja, ka nav viena gēna vai vides faktora, kas par to ir atbildīgi, tas drīzāk ir kompleksu kopumu mijiedarbība starp šiem diviem faktoriem, kas nosaka seksuālo orientāciju.
Tomēr šie pētījumi nenozīmē, ka homoseksualitāte ir slimība vai, ka tā ir gēnu mutācija. Drīzāk, tas liecina, ka pastāv īpašs reģions hromosomā, kas nosaka cilvēka seksuālo orientāciju.Śmidzim svilst?)
Neesmu "superpuper" "eksperts" un vismazāk "jūsu". Sociālie u.tml. faktori ir lielākais iemesls un tam seko klikšķi hromosomās. Jā, pusgadsimtu ir grūsts piķis "geju gēna" meklējumos (tā atrašana taču ļautu aizbāzt muti visiem "reliğiozajiem muļķiem", jo homoseksuālie ir "tādi piedzimuši")))), bet rezultāti nebūt nav tik viennozīmīgi, kā daudziem to gribas.Tirliņ, man nekas nesvilst, man ir sieva un meita, tā ka vari aiziet papulēt antenu.
Vienkārši pats tu atzīsti, ka neesi eksperts, tā ka tas ir tikai tavs personīgais viedoklis, kuru tu centies pasniegt kā patiesību.
Shm_didzis, 22.oktobris 2022, 13:41
Ja nesvilst, tad beidz uzvesties kā rupjš pusaudzis.
Jebkurš bērns un neeksperts zina, ka 2+2=4. Ja tev(vai jebkuram citam) patīk domāt, ka 22- lūdzu, man nav žēl, ko kurš personīgi savā galvā domā un jūt. Tikai neprasiet, lai es jūsu centīgi pasniegto patiesību par "geju gēnu" atzītu par realitāti. Var elementāri nepiekrist viens otram - uzreiz jāmet citam virsū savu "antenu", ja kaut kas griež acī?
22.oktobris 2022, 14:41 | links