Izskatās ka Paristi ar pār bortu.
2.oktobris 2022, 18:23 | links
Karlis_K [02.10.22]: jegersz es jau neteicu ka visi 100% ir vates un rašistu mīļi, diemžēl vairākums gan, uz ko skaidri norāda vēlēšanu rezultāti: visas prokremliskās partijas kopā ~ 70% balsu! Tas ir baiss cipars! Un vēl uzdirsi Rīgai, kur JV uzvarēja ar 20,5% un rosļikovieši tikai ar 9% seko. Rīga ir pamatīgi augusi pēdējos 4 gadus.Domāju, dod rezultātus arī tas, ka vates kanāli ir slēgti.
jegersz es jau neteicu ka visi 100% ir vates un rašistu mīļi, diemžēl vairākums gan, uz ko skaidri norāda vēlēšanu rezultāti: visas prokremliskās partijas kopā ~ 70% balsu! Tas ir baiss cipars! Un vēl uzdirsi Rīgai, kur JV uzvarēja ar 20,5% un rosļikovieši tikai ar 9% seko. Rīga ir pamatīgi augusi pēdējos 4 gadus.
Karlis_K, 2.oktobris 2022, 16:45
Tiešām esi tik naivs? Latgales vatei desmitiem gadu smadzeni skaloja kremļa mediji, tie cilvēki ir zuduši, nekāda mūsu nacionāļu vai centristu aģitācija šamos nepāraudzinās. Viņi nīst visu latvisko, NATO tiem bubulis, fano par putleru un tarakānu jau entos gadus. Jā ir daļa tādi škrobīgi par raškas uzbrukumu Ukrainai, jo paši ar putām uz lūpām vēl pirms gada aizstāvēja viedokli ka nekāda kara nebūs, tā esot rietumu histērija. Bet tas taču nieks, ātri aizmirst savas kļūdas. Es to publiku arī pazīstu līdz mielēm, visi radi no turienes un daudz draugu, paziņas.
Karlis_K, 2.oktobris 2022, 15:57
Un vispār, labējās partijas pašas vainīgas, jo viņas Latgalē neaģitē un neko nepiedāvā!
NA vispār neesmu redzējis nevienā gadatirgū, toties Saskaņa un LKS mēģina piedziedāt pilnas ausis itsevišķi vecāka gada gājuma cilvēkiem.
jegersz, 2.oktobris 2022, 15:36
Manas saknes ir Latgalē, un pēdējo reizi tur biju pirms gada. Tā kā labi zinu, ko runāju. Visu cieņu Latvijas karogiem tur, bet tādu ir ļoti maz.
Kuha, 2.oktobris 2022, 14:57
Kādi stereotipi? Latgalē 4 populārākās partijas Stabilitātei, ZZS, Saskaņa un LKS. Kopā nepilni 52%. Jāatzīst, ka esam uzaudzinājuši seperātistus savā azotē, kas balso tikai par pretvalstiskiem elementiem, vai zagļiem.
leeevis, 2.oktobris 2022, 14:59
pusdienlaiks [02.10.22]: andreiko [12:16]: usis [21m]: roslikovs un šlesers izvēles ziņā virs progresivajiem, interesantiAk jā, vēl ir variants Progresīvie. Bet viņi arī riebjas visiem.Apar, domāju, ka netiks. Bet nezinu, vai par to japriecajas. Lai vai kā viņi man riebtos, alternatīva koalīcijā zzs vai progresīvie ir vēl sliktāka.
raihs, 2.oktobris 2022, 11:55
Progresīvie paliks aiz ratiem. Viņi riebj visiem un ir pilnīgi liekie. Šīs koalīcijas sarunas būs baigi interesantās. Teorētiski pastāv iespēja, ka aiz borta paliek vienotība vai nacionāļi, bet domāju, ka līdz tādām galējībām nenonāks.Smagi lieto? Kāda JV ārpus koalīcijas? :D
JV+NA+AS+AP+P
Par Latgali nekādu ilūziju man nekad nav bijis. Latgale ir pilnīgi sarkana un bezcerīga. Un lai man kāds nemēģina iestāstīt pretējo. Krievu midzenis, kvēli putinieši. Un tie retie čangaļi arī nav daudz labāki. Vicina savu pretīgo karoģeli, nevis tur godā Latvijas. Ar krieviem pazemīgi runā krieviski bez akcenta, bet ar latviešiem demonstratīvi savā valodā. Donbasa republika, ktm!
Kuha, 2.oktobris 2022, 13:34
andreiko [02.10.22]: usis [21m]: roslikovs un šlesers izvēles ziņā virs progresivajiem, interesantiAk jā, vēl ir variants Progresīvie. Bet viņi arī riebjas visiem.Smagi lieto? Kāda JV ārpus koalīcijas? :D
raihs, 2.oktobris 2022, 11:55
Progresīvie paliks aiz ratiem. Viņi riebj visiem un ir pilnīgi liekie. Šīs koalīcijas sarunas būs baigi interesantās. Teorētiski pastāv iespēja, ka aiz borta paliek vienotība vai nacionāļi, bet domāju, ka līdz tādām galējībām nenonāks.