Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
.. dāsns, nav tas, kam daudz, dāsns ir tas, kas dalās ar pēdējo, šajā gadījumā gatavi atdot visu !!
13.septembris 2022, 12:08 | links

Taisnais,, Putins (ir ieraksts) visai pasaulei draudēja ar atombumbu, ja kāds tik pamēģinās kko iepīkstēties pret Krieviju !! Trasa ( GB premjere ), teica, ka atbildēs pilnā apjomā, ja Putins pielietos ātomieročus !!
Ja neredzi šķirbu, jau tagad ģenerē jaunu niku !!!

Jon-Hill, 13.septembris 2022, 11:54

...Trasai viegli runāt - pilnā apjomā (lasi ar visām sešām bumbām!) ...vairāk jau UKijai nav :)
13.septembris 2022, 12:02 | links

Taisnais,, Putins (ir ieraksts) visai pasaulei draudēja ar atombumbu, ja kāds tik pamēģinās kko iepīkstēties pret Krieviju !! Trasa ( GB premjere ), teica, ka atbildēs pilnā apjomā, ja Putins pielietos ātomieročus !!
Ja neredzi šķirbu, jau tagad ģenerē jaunu niku !!!
13.septembris 2022, 11:54 | links

Ukrainas kolobranti viens pēc otra tiek likvidēti. Uzspridzināti mašīnās, dzīvokļos. Tās ir sekas tam ko utainie ir sējuši. Viss viņiem pieder un "uzvarējuši" otrajā pasaules karā. Tie ir maldi, ja ilgi dzīvo uzburtajā iedomu pasaulē, pienāk diena, kad tā sāk brukt.
Latvijā ir jānostiprina mūsu valsts pamati. Viens no pirmajiem mājasdarbiem ir atkrieviskot Latviju. Pieminekļa nojaukšana ir tikai sākums.
Harkovas apgabalā pirms pāris dienām propoganda jau dalīja vietējiem svinīgi krievu pases. Viss ir jauki, bet šodien tā teritorija jau ir Ukrainas. Šie vatenieki, kas paņēmuši krievijas pases mūkot no Ukraiņu karavīriem uz krieviju šos nemaz iekšā nelaižot. Lieliski! šī 5. kolonas lietderīgie idioti ir izpildījuši savus uzdevumu. Skumjākais ir tas, ka viņi to pat paši neapzinās kādiem mērkiem nepieciešami.
ATKRIEVISKO LATVIJU! Šis sauklis nav PRET krieviem, bet PAR Latvijas nākotni. Kamēr mūsu sabiedrībā būs divkopienu idioloģija, kas nemaz nevar pastāvēt ilgstoši vienā valstī, būs sēkla nemieriem, kariem nākotnē, neizbēgami diemžēl. Jebkura partija, valdība vienmēr, lai iegūtu savu krēslu,politiskos mērķus vienmēr izceļ acīm redzamas atšķirīgas lietas reliģija, valoda, geji, sieviete, vīrietis, ādas krāsa utt. Iesējot bailes otrā par atšķirīgo. Cilvēks nav nemaz tik gudra, loģiski visaptveroši domājušā būtne, bet gan egoistiska. Tas ir jāapzinās un viss.
Divkopienu ideja ir uzspiesta no krievijas, lai nākotnē būtu sava ietekmes svira. Centieni ierobežot šo divkopienu ideoliģiju radās termins rusofobija.
Tajā pašā laikā krievija okupētās teritorijās izspiež vietējo valodu kultūru un uzstāda paši savus pieminekļus un stulbākais ir tas, ka atrodas starp vietējiem, kas tam visam pakļaujas pēc savas egoistiskā izdevīguma ieskatiem. Tādēļ mums ir jāizpilda savi mājasdarbi šodien.
Atkrievisko Latviju.
13.septembris 2022, 11:34 | links

jegersz.Tev tāds interesants vīriešu reproduktīvā vecuma diapazons.Man ir pazīstami cilvēki kļuva par tēviem gan 17,gan 65 gados.Droši,ka tas diapazons var būt vēl plašāks.

Bjorgvins, 13.septembris 2022, 10:37

vienkārši kā piemērs no vidēji statistiskā
13.septembris 2022, 11:21 | links

jegersz.Tev tāds interesants vīriešu reproduktīvā vecuma diapazons.Man ir pazīstami cilvēki kļuva par tēviem gan 17,gan 65 gados.Droši,ka tas diapazons var būt vēl plašāks.
13.septembris 2022, 10:37 | links

Jā, apsurdi, varētu piekrist, ka visi krievi tagad sabāzti vienā maisā. Ko tur darīt, kolektīvā atbildība.

RaimisD, 12.septembris 2022, 18:58

Tā tas ir, un būs kādu laiku!

"..Viņi acīmredzami nespēj pieņemt, ka nekas vairs nav kā agrāk un vēl ilgi nebūs. Katrā ziņā ar Krievijas pasi kabatā staigāt pa pasauli un citiem mācīt dzīvot kādu laiku nevarēs. Ja esi Krievijas pilsonis, tad ārzemēs nāksies paklusēt un priecāties, ka tev kāds vispār ir devis patvērumu. "
https://neatkariga.nra.lv/komentari/bens-latkovskis/391558-harkivas-frontes-sabrukums-lauj-saskatit-gaismu-tunela-gala
13.septembris 2022, 10:21 | links

13.septembris 2022, 08:52 | links

Skatījos interviju ar Strelkovu. Lai arī pārliecināts krievs, tomēr runā reāli nevis propogandas mēlē. Viņš tā arī pateica, ka uz doto brīdi Ukraiņiem esot pārsvars gan sastāva ziņā, gan arī bruņojuma ziņā. Un liels tam nopelns ir Hamersi, kas vnk krievus izdrāzuši ar savu izcili augsto precizitāti! Saspridzināti tilti, nogriezta piegāde, saspridzinātas būtiskas munīciju noliktavas. Krievs būvē pontonu tiltus, bet arī pa tiem neko dižu nevar pārcelt.
Tai pat laikā izteica viedokli, ka viņš būtu taisījis iesaukumu. Neviens negribot iet dienēt jo nevēlas braukt karot. Viņš tos jauniešus, kas atteiktos, pirmajās rindās nosūtītu. Kā Ruu rakstīja, par lielgabalu gaļu.
13.septembris 2022, 07:57 | links

Domāju šis karš beigsies ar krievu sakāvi, tas notika jau tur, pie Kijivas aplenkuma, uzvara arī informatīvajā karā. Krieviem tur karot nav ne mazākās vēlmes un man domāt notiks tieši tas pats, kas notika ar caru nikolaju. Žukova stila karošana joprojām krieviem ir cieņā, vajag labi daudz lielgabal gaļas un babi naražajut. Tik jautājums vai tas ir tas par ko paši krievi ir sapņojuši. Krievi bēg no frontes, Dņepras labais krasts mēģina vienoties par padošanos. Arī pašā krievijā jūt jau slikto finālu, bet tie, kas vēl kaut ko fantazē par tuliņ mēs saņemsimies, tulīt ka iesim virsū, eiropa nosals, uz ceļiem lūgsies. Pat ja ES salūzīs, neko tas krieviem nemainīs, ar oktobri sākas lend līze, briti, kanādieši, poļi, tur nekas nemainīsies un krievu pusē nekas nemainīsies, kā bija plikām pakaļām ae pirmā pasaules kara ieročiem tā būs un tuvojošās ziema drīzāk nenāk par labu krieviem kā ukraiņiem. Krievijai būs jāvienojas ar rietumiem un jāpieņem kaunpilna sakāve, skaties kā gribi
13.septembris 2022, 07:23 | links

Es tak saku kad tas tas pats vecais vate.

udo733, 12.septembris 2022, 21:57

Tad jau dirš ka 88 gada dzimis!

jegersz, 12.septembris 2022, 21:59

88 gada dzimušam čalim nevarētu vectēvs karot otrajā pasaules karā.Vec vectēvs jā,bet vai vectēvs.....?

osis, 12.septembris 2022, 22:45

Nepiekritīšu, iespējams un tādu ir diezgan daudz, matemātika un teorija vienkārša, vectēvs dzimis 1920-23 , tēvs dzimis 1946-60, un šis tad pēc 28-42 gadi ...
12.septembris 2022, 23:03 | links

jegersz, 12.septembris 2022, 21:59

88 gada dzimušam čalim nevarētu vectēvs karot otrajā pasaules karā.Vec vectēvs jā,bet vai vectēvs.....?
12.septembris 2022, 22:45 | links

Laikam Metr profils izdzēsts, vai esmu tomēr stulbs un nevaru atrast, kad reģistrēts?

jegersz, 12.septembris 2022, 22:01
šitā savu profilu izdzēsa kumujancis:)
12.septembris 2022, 22:37 | links

Laikam Metr profils izdzēsts, vai esmu tomēr stulbs un nevaru atrast, kad reģistrēts?
12.septembris 2022, 22:01 | links

12.septembris 2022, 21:59 | links

12.septembris 2022, 21:57 | links

osis [12.09.22]: Luter? Bihu nesapratu… Martin Luther King neesmu noteikti. Bet komunicēt ar tik nepatīkamu cilvēku, ka jūs noteikti netaisos.

Metr, 11.septembris 2022, 20:58

Luters Luters!Teici,ka šo sadaļu lasi jau sen,tātad Tev vajadzēja zināt kas ir Luters,bet te pēkšņi nesaproti par ko udo733 runā:DDD
Tā "tukšpļūšu" tēma arī kaut kur dzirdēta...
12.septembris 2022, 21:18 | links

Luter? Bihu nesapratu… Martin Luther King neesmu noteikti. Bet komunicēt ar tik nepatīkamu cilvēku, ka jūs noteikti netaisos.

Metr, 11.septembris 2022, 20:58

Luters Luters!Teici,ka šo sadaļu lasi jau sen,tātad Tev vajadzēja zināt kas ir Luters,bet te pēkšņi nesaproti par ko udo733 runā:DDD
12.septembris 2022, 20:54 | links

Metr, viena lieta, ja kāds copes portālā pasaka, ka necieš krievus ,, nu necieš,, nu neko !!

Bet pavisam cita, ja melo, provocē, ceļ paniku daudz, daudz lielākai auditorijai !!

https://www.youtube.com/shorts/6e4EuX9inVE

..piemērs, pati pilnība !!
12.septembris 2022, 19:24 | links

Metr [11.09.22]: Par ģenētisko predispozīciju… nav domāts tiešajā nozīmē. Bet ja jūsu vecāki, vecvecāki biji dzimuši vai dzīvojuši okupācijā un ar naidu pret krieviem, vai nav loģiski, ka arī jums ir praktiski iedzimts naids pret krieviem?
Ja tādā ziņā domāji pieminot ,, ģenētika,, tad jā. Man mīlēt krievus nav nekāda pamata. Viens vectēvs 15 gadus cirta sibīrijas mežus. Otrs pa mata tiesu izglābās. Viņu kolonā, kas tika dzīta uz iekraušanu vagonos ceļam uz sibīriju atpazina apsargs kuram vecfāterītis bija apkalis un sadakterējis zirgu, ļāva bēgt. Un par ko tas viss, tik dēļ tā, ka bija turīgi saimnieki.
Bet dzīvē esmu sastapis daudz sakarīgu krievu, kas glābuši mani nereizi vien, tas 90tajos. Tas mainija manas domas , esmu vērtējis ne krievs, ne latvietis, bet cilvēks. Pēdējā laikā tiek aizmirsts labais un sāk dominēt tikai ļaunais, nevaru es paskatīties savādāk.
12.septembris 2022, 19:22 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager