Headhunter [15.08.22]: man nav pretenziju, ka viņš vazājas pa to pašu muzeju, kur es.
Acīmredzot tev ir paveicies vairāk kā man.
Mana pieredze rāda, tur kur ir krievi tu nevari rēķināties ar normālu atpūtu, izklaidi vai kā pats minēji staigāšanu pa muzeju. Krievu bari, kas nemitīgi kko apspriež ne pa tēmu, bļaustās, lamajās un tas viss pilnā rīklē. Restorānos tas pats, par kkādiem pludmales bāriem nerunājot, tur klāt nāk vēl ,,pjanijs bazars,, kašķi, grūstīšanās, flirts ar viesmīlēm no kura vemt gribās.
Tā mūžīgā līšana bez rindas, vai tā ir rinda uz pacēlāju vai rinda pēc saldējuma. Ja veči vēl bišķi piebremzē tad krievu bābas mauc kā tanki. Un kempings kur ir krievu kompānija tas vispār katastrofa.
Pusnakti būs jāklausās kā veči cenšas noskaidrot kurš kuru ciena. Agrā rītā gāzīs katlus bļaustīsies bābas. Tad mostās sīkie un trobels sareizinās x2.
Pludmalē, ja blakus ir krievi tad ar būs jautri. Viss iepriekš minētais + sīko spiegšana un raudāšana.
Lielākai viņu daļai nav vietas civilizētā pasaulē. Jo mazāk viņu būs pasaules publiskās vietās, jo labāk .