Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Bet tas Didzis tur, nuuu...
8.augusts 2022, 22:32 | links

andreiko [08.08.22]: Ināriņas gb par apvienoto:

https://www.la.lv/jauns-speks-ar-politikas-veteraniem?utm_source=news1&;utm_medium=widget
Es nesaku, ka šis politiskais spēks ir perfekts, bet tas šobrīd ir labākais variants, par ko balsot. Otra opcija personiski man - neiet uz vēlēšanām vispār. Aizver žaunas, mūžīgi visur viskautko sliktu atrodošais andreiko- nožēlojama tev tā iedzimtā žurnālista daba, tāpat kā lato lapsai... Vemt gribas.
8.augusts 2022, 22:26 | links

Interesanti būs pavĕrot, kā Domburs partijas paķidās publiski.
8.augusts 2022, 22:14 | links

Vēlēšanas. Kurš dejo vislabāk?

https://www.youtube.com/watch?v=ubIq7WHB0Cc&list=RDubIq7WHB0Cc&index=1
8.augusts 2022, 22:10 | links

pusdienlaiks [Vakar]: raihs [11:43]: aigarsa2 [Vakar]: Nu ko, saraksti ir iesniegti....Kurus vēlēsiet?99%, ka Apvienotais SarakstsLīdzīgās domās pagaidām esmu, traucē tikai pāris vecie vēži no ZZSMazs mierinājums, ka viņi no Zaļajiem, nevis Zemniekiem. Pa lielam Līdakam un Kučinskim lielas vainas nav. Vairāk tur riebjas Brante un Šmits.

raihs, 7.augusts 2022, 17:54

Kas Brantei vainas? Tautas balss vecmāmiņas veidolā! (Šutka)

Par Ingmāru un Māri - ir ok.
8.augusts 2022, 19:26 | links

Avatars [07.08.22]: No Ķīnas aiziet Apple. Tas ir liels signāls tam, ka recesija sākusies. Ķīnu pametīs iespējams arī citi ražotāji..
Šādi diktatoru gājieni noved pie kaut kā,lai gan arī izbrīnija līdz šim straujais pasaules ekonomikas temps, bitkoini utt. Ir jāplīst kaut kam.
Un kaut kā nepamet tas teiciens, vīri nav labi.
Tak trīs gadus jau "draugi, nau labi" , pierasts jau...
7.augusts 2022, 19:42 | links

No Ķīnas aiziet Apple. Tas ir liels signāls tam, ka recesija sākusies. Ķīnu pametīs iespējams arī citi ražotāji..
Šādi diktatoru gājieni noved pie kaut kā,lai gan arī izbrīnija līdz šim straujais pasaules ekonomikas temps, bitkoini utt. Ir jāplīst kaut kam.
Un kaut kā nepamet tas teiciens, vīri nav labi.
7.augusts 2022, 18:27 | links

pusdienlaiks [07.08.22]: raihs [11:43]: aigarsa2 [Vakar]: Nu ko, saraksti ir iesniegti....Kurus vēlēsiet?99%, ka Apvienotais SarakstsLīdzīgās domās pagaidām esmu, traucē tikai pāris vecie vēži no ZZS
Mazs mierinājums, ka viņi no Zaļajiem, nevis Zemniekiem. Pa lielam Līdakam un Kučinskim lielas vainas nav. Vairāk tur riebjas Brante un Šmits.
7.augusts 2022, 17:54 | links

raihs [07.08.22]: aigarsa2 [Vakar]: Nu ko, saraksti ir iesniegti....Kurus vēlēsiet?99%, ka Apvienotais Saraksts
Līdzīgās domās pagaidām esmu, traucē tikai pāris vecie vēži no ZZS
7.augusts 2022, 17:09 | links

aigarsa2 [06.08.22]: Nu ko, saraksti ir iesniegti....Kurus vēlēsiet?
99%, ka Apvienotais Saraksts
7.augusts 2022, 11:43 | links

Nu ko, saraksti ir iesniegti....Kurus vēlēsiet?

aigarsa2, 6.augusts 2022, 17:32

Lai gan viņi man riebjas,bet pirmo reiz balsošu par naciķiem,zināmu apsvērumu dēļ.
6.augusts 2022, 21:05 | links

Nu ko, saraksti ir iesniegti....Kurus vēlēsiet?
6.augusts 2022, 17:32 | links

Te visi par Ķīnas atkarību no Rietumiem. Bet kā ar Rietumu atkarības no Ķīnas? Viņi tak tagad ražo visu un visiem!
Kā reiz pats nupat aļikā pasūtīju Rietumu nobanoto Huawei Mate Pro 30- pēdējo legālo Androīda modeli :)

raihs, 4.augusts 2022, 17:30

Man jau smaids ģīmja kaktiņā (dievs radīja pasauli, viss pārējais izgatavots Ķīnā).
Raiham un visām suņu, cjanu, dziņu un haņu dinastijām vēlu tikai uzdungot:
https://youtu.be/LdyVF86WQec
5.augusts 2022, 19:16 | links

Kas Tev sūdzas, es teicu tikai to ka tur vispār nav nekas jādara jo viņi vienkārši nemaksā par darbu padarīto un matrejaliem izlietotiem

Batlers, 5.augusts 2022, 01:54

Tu!
Jebkuram šādam strīdam ir divas puses un līgums starpā, ja abām pusēm ir cits skatījums un domstarpības, tad Latvijas likumdošanā ir paredzēts, kā šādus strīdus risināt! Bet, ja tā ir ļaunprātīga nemaksāšana un krāpšana, tad ir iespējas vērsties finanšu policijā (tādiem pus-krāpniekiem no tās ir bailes momentāli)!
5.augusts 2022, 02:02 | links

Kas Tev sūdzas, es teicu tikai to ka tur vispār nav nekas jādara jo viņi vienkārši nemaksā par darbu padarīto un matrejaliem izlietotiem
5.augusts 2022, 01:54 | links

Ar Apelsīna lielveikala vadību esat ļoti uzmanigi patīk viņiem nemaksāt par darbu izdarīto,,,, kuru veicu kvalitatīvi,,,

Batlers, 5.augusts 2022, 01:35

Likuma ietvaros nav iespēju vērsties pret viņiem, ka šeit sūdzies?
5.augusts 2022, 01:37 | links

Ar Apelsīna lielveikala vadību esat ļoti uzmanigi patīk viņiem nemaksāt par darbu izdarīto,,,, kuru veicu kvalitatīvi,,,
5.augusts 2022, 01:35 | links

Te visi par Ķīnas atkarību no Rietumiem. Bet kā ar Rietumu atkarības no Ķīnas? Viņi tak tagad ražo visu un visiem!
Kā reiz pats nupat aļikā pasūtīju Rietumu nobanoto Huawei Mate Pro 30- pēdējo legālo Androīda modeli :)

raihs, 4.augusts 2022, 17:30

Smiesies vai nē, bet ja izvērtē no ekonomiskā trieciena puses, tad no Taivānas ir lielāka atkarība nekā no Ķīnas. To pašu tavu Huawei, bez Taivānas nevar uzražot!
Jau kādu laiku atpakaļ pie Trampa termiņa beigām ASV sāka vietējās rūpnīcas taisīt, lai kaut cik apdrošinātos, jo Tramps agresīvi lecās ar Ķīnu!
5.augusts 2022, 01:16 | links

Дружба России и Беларуси - это как дружба колорадского жука и картофеля.
4.augusts 2022, 23:54 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager