Nez маирис олен tiks iebalsots???:)
udens2, 1.augusts 2022, 13:03
deviņdesmit deviņas procentes
1.augusts 2022, 13:30 | links
Nez маирис олен tiks iebalsots???:)
udens2, 1.augusts 2022, 13:03
andreiko [01.08.22]: Raiham. Re, kur varbūt ir mūsu lielā iespēja!Pārsmieties var lasot šos Skaļos partiju nosaukumus! "Tautas kalpi Latvijai"; "Vienoti Latvijai"......utt.
Citēju presi:
"Centrālajā vēlēšanu komisijā (CVK) šodien kandidātu sarakstus 14.Saeimas vēlēšanām plāno iesniegt vēl četras partijas, informē CVK pārstāve Laura Krastiņa.
Sarakstu iesniegšanu CVK plkst.12 pieteikusi partija "Vienoti Latvijai", plkst.14 - partija "Suverēnā vara", plkst.16 - partija "Tautas varas spēks", bet plkst.18 - partija "Tautas kalpi Latvijai"."
Par ko aizrautīgā apmulsumā balsosim? Pat tautas kalpiem, varas spēku vai suverēņiem? :):):)
Par ko aizrautīgā apmulsumā balsosim? Pat tautas kalpiem, varas spēku vai suverēņiem? :):):)
andreiko, 1.augusts 2022, 10:18
Viņiem vēl pilnas noliktavas ar šaujamiem un burjatijas lohiem.
usis, 31.jūlijs 2022, 22:21
Rašisti uzspridzinājuši cietumu kurā turēja Azoviešus
udens2, 29.jūlijs 2022, 22:17
aigarsa2 [29.07.22]: raihs [Vakar]: Avatars [Vakar]: Jāpasmejas par sevi ar.. desmit gadu garumā iesmējām par penšiem, kas šeit cīksteja.. Šodien jūtams, mūsu vecuma slieksnis! :))ASV
Cerams tas ir tikai uz kara fona.Esmu gatavs izklupienā nocelt cepuri un pieņemt cīkstošā pensionāra statusu šajā forumā. Bet varu apzvērēt, ka mana ģimene bija spiesta pamest Latviju tikai un vienīgi dēļ totāli debilās izglītības sistēmas. Pārāk ilgi būtu jāstāsta, un pārāk personiski publiskai apspriešanai, bet 100% varu pateikt, ka variantu nebija. Nebija vispār nekādu. Nu nahuja man tāda valsts? Un lai es vēl ietu to aizstāvēt, un vēl jo vairāk mirtu dēļ tās? Kāda vella pēc?Spānija?