8.jūlijs 2022, 10:03 | links
Šis ir labs...A.Gobzems - "Uztaisām mazu aptauju. Es nevaru saprast, gribat vai negribat izmaiņas. Tad man atbraukt vēl uz Latviju? Tad Jūs gribat premjeru Gobzemu vai tomēr gribas turpināt dzīvot ar Kariņveidīgajiem un visu visdārgāko? Citas opcijas nav, jo visi pārējie nozīmē vecā, jau bijusī vara ar Vienotību koalīcijā. Ierakstiet komentārā, ielieciet smaidiņu un heitojiet. Ja par Gobzemu Katram un Katrai, tad like un share, ja par Kariņu, tad komentārā ar pamatojumu, kāpēc Jums patīk, ka pret Jums tā varavīkšņoti un kapitāli, kā ar finanšu sistēmas remontu. Vēl ierakstiet, vai jau trīcat gaidās pēc ceturtās potes? Tā arī būs, ja nebūs Gobzems."
aigarsa2, 7.jūlijs 2022, 20:48
Šis ir labs...A.Gobzems - "Uztaisām mazu aptauju. Es nevaru saprast, gribat vai negribat izmaiņas. Tad man atbraukt vēl uz Latviju? Tad Jūs gribat premjeru Gobzemu vai tomēr gribas turpināt dzīvot ar Kariņveidīgajiem un visu visdārgāko? Citas opcijas nav, jo visi pārējie nozīmē vecā, jau bijusī vara ar Vienotību koalīcijā. Ierakstiet komentārā, ielieciet smaidiņu un heitojiet. Ja par Gobzemu Katram un Katrai, tad like un share, ja par Kariņu, tad komentārā ar pamatojumu, kāpēc Jums patīk, ka pret Jums tā varavīkšņoti un kapitāli, kā ar finanšu sistēmas remontu. Vēl ierakstiet, vai jau trīcat gaidās pēc ceturtās potes? Tā arī būs, ja nebūs Gobzems."
Es tev pardošu zemes gabalu, bet pēc 20 gadiem atprasīšu to atpakaļ, jo redziet, vēsturuski tas ir piederējis man!
Kaut ko tādu var izdomat tikai debīlais vatņiks!:)))
nelietotaajs, 7.jūlijs 2022, 13:07
Noteikti būtu vērts papētīt, ko valsts domes bufetčiks jauc klāt ēdienam, kādas sēnes vai pulverīšus...
daddy_j, 7.jūlijs 2022, 12:56
Kāds varbūt atkal teiks, ka nav pareizais portāls lasītsNez kā tie plikdirši to varētu izdarīt:)
https://nra.lv/pasaule/385722-krievija-devusi-majienu-asv-atnemt-tai-alasku.htm?
Domaataajs, 7.jūlijs 2022, 12:31
Kāds varbūt atkal teiks, ka nav pareizais portāls lasīts
https://nra.lv/pasaule/385722-krievija-devusi-majienu-asv-atnemt-tai-alasku.htm?
Domaataajs, 7.jūlijs 2022, 12:31
Domaataajs [07.07.22]: Kāds varbūt atkal teiks, ka nav pareizais portāls lasītsKārtējie tukšie draudi.
jegersz [07.07.22]: Par kādiem 700k jūs runājat!? Tas cipars ir paņemts nez no kurienes un drīzāk nozīmē 700k rubļus mēnesī:D 700k eur 8 mēnešos krietni labāki spēlētāji mūsējie tur nav saņēmuši...Par to jau es runāju - nav nekāda pamata tam skaitlim ticēt.
OzoluEdgars, 7.jūlijs 2022, 08:53
Gudri *irst nav malku cirst! Lasīt iemācies!
https://sports.tvnet.lv/7558864/kalnins-apstiprina-ka-hokejista-karjeru-patiesam-turpinas-krievija?_ga=2.4266035.1497083674.1656878672-2099834090.1585342362
Par kādiem 700k jūs runājat!? Tas cipars ir paņemts nez no kurienes un drīzāk nozīmē 700k rubļus mēnesī:D 700k eur 8 mēnešos krietni labāki spēlētāji mūsējie tur nav saņēmuši...
OzoluEdgars, 7.jūlijs 2022, 08:53
Sajūta, ka te salasījušies paši godīgākie cilvēki valstī, kuri katru dienu krīt un ceļas par savu dzimteni, nieri, aknu un sirdi atdotu, lai tik kādam krievam sliktāk būtu. Tādi, kuri pelna 500€ mēnesī, un lepojas ar sevi, ar savu godīgumu, ar savu aprobežotību. Atgādina to personāžu no Naša Raša, kurš neko neņem sev, visu tikai valstij :DDD
Es esmu cilvēks, kuram jau no agras bērnības, bez īsta iemesla, ir besījuši krievi, nekad neesmu sapratis kāpēc 9 latvieši ar desmito krievu visi runā krieviski. Nekad neesmu sapratis, kāpēc viņiem ir piedodams, ka maliķo, zog, demolē, kaujas utt, bet ja kāds latvietis kaut ko, tas uzreiz ir sliktais. Ir dziļš riebums pret viņu pārspīlēto mīlestību pret putinu un savu valsti. 15 gadus gan “karoju” te ar visādiem ākstiem, gan ar krieviem komentàros :D
Bet nu es nemainu savu viedokli. Ja tu vari paņemt 700k par 8 mēnešu padzīvošanu krievijā, tev jābūt pilnīgi tupam lai to nedarītu..
BAigars, 6.jūlijs 2022, 23:43