Sajūta, ka te salasījušies paši godīgākie cilvēki valstī, kuri katru dienu krīt un ceļas par savu dzimteni, nieri, aknu un sirdi atdotu, lai tik kādam krievam sliktāk būtu. Tādi, kuri pelna 500€ mēnesī, un lepojas ar sevi, ar savu godīgumu, ar savu aprobežotību. Atgādina to personāžu no Naša Raša, kurš neko neņem sev, visu tikai valstij :DDD
Es esmu cilvēks, kuram jau no agras bērnības, bez īsta iemesla, ir besījuši krievi, nekad neesmu sapratis kāpēc 9 latvieši ar desmito krievu visi runā krieviski. Nekad neesmu sapratis, kāpēc viņiem ir piedodams, ka maliķo, zog, demolē, kaujas utt, bet ja kāds latvietis kaut ko, tas uzreiz ir sliktais. Ir dziļš riebums pret viņu pārspīlēto mīlestību pret putinu un savu valsti. 15 gadus gan “karoju” te ar visādiem ākstiem, gan ar krieviem komentàros :D
Bet nu es nemainu savu viedokli. Ja tu vari paņemt 700k par 8 mēnešu padzīvošanu krievijā, tev jābūt pilnīgi tupam lai to nedarītu..
BAigars, 6.jūlijs 2022, 23:43
1. pats esi vainīgs, ka runā ar Krieviem krieviski, neviens tev to neliek, vari runāt latviski!
2. Par tiem 700k ir atkarīgs no tava skatījuma prizmas ... es personīgi neietu, man pietiek, ko te darīt, lai arī tādu naudu gada laikā nenopelnīšu, bet netaisos dēļ 700k pazaudēt, kas man ir!
3. Latvijas Krievi nav krievi, lai arī daļa ir vate un par tādiem sevi uzskata - lielākā vilšanās viņiem būtu, ja orku armija ienāktu un viņus sāktu šaut kā pārējos, kā tas ir Ukrainā, bet to viņi nav vēl apzinājušies un tāpēc ir nepilsoņi!
6.jūlijs 2022, 23:59 | links