Atbalsts Ukrainai arī no Pink Floyd
https://youtu.be/saEpkcVi1d4
https://youtu.be/saEpkcVi1d4
8.aprīlis 2022, 09:44 | links
Kārli,mani kremlis nenozombēs,es tik ļoti viņus neieredzu,tā ka tas nav iespējams.
udens2, 7.aprīlis 2022, 23:52
Bļe veči, jums nepielec kāda ir kremļa melu propagandas galvenā būtība? Piegāzt infotelpu pilnu ar gūzmu nepatiesības, arī tādu kas apgāž iepriekš paustos melus. Jo vairāk melu un jo vairāk cilvēku, pat tādi kā Jānis, Uldis tos skatās, padalās, jo vairāk tā aiziet tautās un pat saprātīgi cilvēki sāk šaubīties par reāliem faktiem. Tieši tāpēc NEDRĪKST tos sūdus skatīties, klausīties un pat apspriest!
Karlis_K, 7.aprīlis 2022, 22:40
raihs [07.04.22]: Šīs man neizklausās kā attaisnojums, bet kā papildu apkaunojums...Jāņi nav ko kaunēties, Kalvis, Lembergi, Šleseri (A3) komanda ilgi bijusi pie varas un viss ir likumsakarīgi pakārtots biznesam, jeb nodota maigā vara utainajiem ostas, gāze utt. Sīkāk nemacesu komentēt, bet sekas redzam šodien.
Avatars [07.04.22]: LG galvenais īpašnieks ir Gazprom 34%! Kādas atbildes gaidām..Šīs man neizklausās kā attaisnojums, bet kā papildu apkaunojums...
Uzņēmuma īpašnieki ir Gazprom (34,00 %), Marguerite Fund (28,97 %), Uniper Ruhrgas International GmbH (18,26 %), ITERA Latvija (16,00 %). Pārējie 2,77 % akciju tiek kotēti biržā Nasdaq Riga.[2]
Karlis_K [07.04.22]: Bļe veči, jums nepielec kāda ir kremļa melu propagandas galvenā būtība? Piegāzt infotelpu pilnu ar gūzmu nepatiesības, arī tādu kas apgāž iepriekš paustos melus. Jo vairāk melu un jo vairāk cilvēku, pat tādi kā Jānis, Uldis tos skatās, padalās, jo vairāk tā aiziet tautās un pat saprātīgi cilvēki sāk šaubīties par reāliem faktiem. Tieši tāpēc NEDRĪKST tos sūdus skatīties, klausīties un pat apspriest!Kā jau teicu, šonedēļ esmu Ēģiptē, tur vietējiem pohui politika-ka tik maksā! :) Tad nu izlēmu paskatīties šovakar, ko tur stāsta. Bet ja par LG, vai tad pats neredzēji rakstu delfos, ka LG shēmo, kā apiet sankcijas, un maksāt rubļos? Pat ja tas nav nolemts100%īgi, tad pat šadas domas apspriešana man šķiet pretīga! Īpaši laikā, kad EE un LT tieši un skaidri pasaka, ka atlec no krievu gāzes!
Karlis_K [07.04.22]: Bļe veči, jums nepielec kāda ir kremļa melu propagandas galvenā būtība? Piegāzt infotelpu pilnu ar gūzmu nepatiesības, arī tādu kas apgāž iepriekš paustos melus. Jo vairāk melu un jo vairāk cilvēku, pat tādi kā Jānis, Uldis tos skatās, padalās, jo vairāk tā aiziet tautās un pat saprātīgi cilvēki sāk šaubīties par reāliem faktiem. Tieši tāpēc NEDRĪKST tos sūdus skatīties, klausīties un pat apspriest!1000%...
Pretīgākais (bet diemžēl taisnība), ko nupat dzirdēju vataTv, ka Ungārija, Vācija un Latvija esot piekritušas maksāt par gāzi rubļos... Šādos brīžos gribās emigrēt, jo tālāk, jo labāk...tiešām taisnība???
raihs, 7.aprīlis 2022, 22:30