Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Atbalsts Ukrainai arī no Pink Floyd
https://youtu.be/saEpkcVi1d4
8.aprīlis 2022, 09:44 | links

Humora tur nav, var redzēt TV un radio spēku, Slava Ukrainai
8.aprīlis 2022, 08:15 | links

Humora kanāls par putina elites vienību
https://www.youtube.com/watch?v=ObWsBUyY9Rw&t=278s
8.aprīlis 2022, 06:50 | links

Man atkal tā kremļa ārdīšanās izsauc tikai un vienīgi smīnu. Un atmiņā nāk padomju laiki, galu galā tajā režīmā nodzīvots ceturtdaļgadsimts. Nu drusciņ būs jāpaciešas, līdz tā smerdeļu būda sabruks un putja visticamāk sev ielaidīs puļu baškā.
Domāju tikai labas domas. Manā no krustmātes mantotajā vienistabas dzīvoklītī Iļģuciemā nu jau trešo dienu mīt ukraiņu bēglene, sakarīga sieviete, strādājusi bankā.
Pats šodien slāšu uz copes izstādi. Jāpiepērk vēl kaut kas klāt maniem nudien plašajiem krājumiem. Un nākošnedēļ, jei bogu - uz Kuldīgu vimbās! Pusgadu gaidu šo sapni...
8.aprīlis 2022, 02:35 | links

Kārli,mani kremlis nenozombēs,es tik ļoti viņus neieredzu,tā ka tas nav iespējams.
udens2, 7.aprīlis 2022, 23:52

Lieliski, es arī esmu imūns pret jebkāda veida dezinformāciju. Bet redzi tu vari būt kā starpniekorganisms, infekcijas nēsātājs :) jā jā, tieši kā ar parastajiem vīrusiem. Tu vari smejoties atstāstīt tos murgus, bet kāds šaubīgs jefiņš to infu noglabās savā galviņā, kaut zemapziņā, tur tā krāsies, kamēr pārsniegs noderīgas un ticamas infas apjomu. Par šo visu akadēmiķi ir entās gudrās grāmatas sadriķējuši, kā strādā masīva propaganda ilgtermiņā. Tāpēc vienīgais veids kā to apturēt un ar to cīnīties, totāli izslēgt, nobloķēt. Lai ko dirš visādi liberālie un kreisie, ka tā nedrīkst, tā tak arī cenzūra bla bla, būsim kā kremlis. Muļķības! Paskat ukraiņi totāli nobloķēja pilnīgi visus kremļa kanālus un lūk 8 gadu rezultāts, pat krieviskajās pilsētās, līdzīgām mūsu Daugavpilij, neviens orku okupantus negaidīja ar pučēm. Un tad paskaties aptaujās cik % Latgalē un īpaši Daugavpilī pozitīvi izsakās par putinu un šo karu. Mēs reāli sēžam uz pulvermucas, uguni tai pielaist pagaidām traucē tikai mūsu dalība NATO.
8.aprīlis 2022, 00:04 | links

Bļe veči, jums nepielec kāda ir kremļa melu propagandas galvenā būtība? Piegāzt infotelpu pilnu ar gūzmu nepatiesības, arī tādu kas apgāž iepriekš paustos melus. Jo vairāk melu un jo vairāk cilvēku, pat tādi kā Jānis, Uldis tos skatās, padalās, jo vairāk tā aiziet tautās un pat saprātīgi cilvēki sāk šaubīties par reāliem faktiem. Tieši tāpēc NEDRĪKST tos sūdus skatīties, klausīties un pat apspriest!

Karlis_K, 7.aprīlis 2022, 22:40

Kārli,mani kremlis nenozombēs,es tik ļoti viņus neieredzu,tā ka tas nav iespējams.
7.aprīlis 2022, 23:52 | links

Vēl laba ziņa!
Starptautiskās Enerģētikas aģentūras 31 dalībvalsts līdz nedēļas beigām no saviem krājumiem atbrīvos 60 miljonus barelu naftas, kas ir lielākais apjoms IEA 47 gadu pastāvēšanas vēsturē. Cena slīdēs uz leju.
7.aprīlis 2022, 23:43 | links

Bet galvenais un labākais pēdējās diennakts jaunums saprotams ir ka ASV senāts vienbalsīgi nobalsoja par Lendlīzes programmas atjaunošanu. Tas ir ļoti svarīgi! Nu vairs Zelenskim nevajadzēs diedelēt kad kas trūkst, bet Baidenam katru reizi nevajadzēs senātā uzstāties un savukārt diedelēt no senatoriem. Nu militārā, tehniskā, humānā palīdzība plūdīs uz Ukrainu raiti un pietiekami, līdz uzvarai saprotams. Tieši kā 2.w.w., kad amīšu palīdzība Eiropai un padomijai arī bija izšķirošā uzvaras nodrošināšanai.
7.aprīlis 2022, 23:31 | links

Jauns mobīlais un šim teksta redaktors ieslēdzies Kalvītis. :)
7.aprīlis 2022, 23:12 | links

raihs [07.04.22]: Šīs man neizklausās kā attaisnojums, bet kā papildu apkaunojums...
Jāņi nav ko kaunēties, Kalvis, Lembergi, Šleseri (A3) komanda ilgi bijusi pie varas un viss ir likumsakarīgi pakārtots biznesam, jeb nodota maigā vara utainajiem ostas, gāze utt. Sīkāk nemacesu komentēt, bet sekas redzam šodien.
7.aprīlis 2022, 23:11 | links

Man tā LG jau sen nav patikusi, tur sēž visi Krievijas uzpirktie liekēži. Sākot ar Dinamo projektu utt.
Ir tāds advokāts Pastars. Šis bija Latvijas Saeimas jurists, jeb kā es sāku pārstāveja Latvijas intereses. Ka sāka Lv runāt par energoresursu neatkarību viņš pārstāvēja vai konsultēja jau LG tiesāšanos pret Latviju kurā iebilda (arī šodien iebilst)
Ka jums tas patīk!?
7.aprīlis 2022, 23:07 | links

Avatars [07.04.22]: LG galvenais īpašnieks ir Gazprom 34%! Kādas atbildes gaidām..
Uzņēmuma īpašnieki ir Gazprom (34,00 %), Marguerite Fund (28,97 %), Uniper Ruhrgas International GmbH (18,26 %), ITERA Latvija (16,00 %). Pārējie 2,77 % akciju tiek kotēti biržā Nasdaq Riga.[2]
Šīs man neizklausās kā attaisnojums, bet kā papildu apkaunojums...
7.aprīlis 2022, 23:05 | links

Vai tad nav rīki kā konfiscēt akcijas gazpromam? Kā nekā nav raškas birža. Bet tik un tā domāju ka cūkmenam neizdosies izlocīties, piespiedīs arī šo atteikties no raškas gāzes.
7.aprīlis 2022, 23:04 | links

LG galvenais īpašnieks ir Gazprom 34%! Kādas atbildes gaidām..
Uzņēmuma īpašnieki ir Gazprom (34,00 %), Marguerite Fund (28,97 %), Uniper Ruhrgas International GmbH (18,26 %), ITERA Latvija (16,00 %). Pārējie 2,77 % akciju tiek kotēti biržā Nasdaq Riga.[2]
7.aprīlis 2022, 22:55 | links

Karlis_K [07.04.22]: Bļe veči, jums nepielec kāda ir kremļa melu propagandas galvenā būtība? Piegāzt infotelpu pilnu ar gūzmu nepatiesības, arī tādu kas apgāž iepriekš paustos melus. Jo vairāk melu un jo vairāk cilvēku, pat tādi kā Jānis, Uldis tos skatās, padalās, jo vairāk tā aiziet tautās un pat saprātīgi cilvēki sāk šaubīties par reāliem faktiem. Tieši tāpēc NEDRĪKST tos sūdus skatīties, klausīties un pat apspriest!
Kā jau teicu, šonedēļ esmu Ēģiptē, tur vietējiem pohui politika-ka tik maksā! :) Tad nu izlēmu paskatīties šovakar, ko tur stāsta. Bet ja par LG, vai tad pats neredzēji rakstu delfos, ka LG shēmo, kā apiet sankcijas, un maksāt rubļos? Pat ja tas nav nolemts100%īgi, tad pat šadas domas apspriešana man šķiet pretīga! Īpaši laikā, kad EE un LT tieši un skaidri pasaka, ka atlec no krievu gāzes!
7.aprīlis 2022, 22:50 | links

Karlis_K [07.04.22]: Bļe veči, jums nepielec kāda ir kremļa melu propagandas galvenā būtība? Piegāzt infotelpu pilnu ar gūzmu nepatiesības, arī tādu kas apgāž iepriekš paustos melus. Jo vairāk melu un jo vairāk cilvēku, pat tādi kā Jānis, Uldis tos skatās, padalās, jo vairāk tā aiziet tautās un pat saprātīgi cilvēki sāk šaubīties par reāliem faktiem. Tieši tāpēc NEDRĪKST tos sūdus skatīties, klausīties un pat apspriest!
1000%...
Necepjamies tik ātri jau pēc pirmā info ko dzirdam. To parādīja jau kovidlaikmets, bija tik daudz info, bet viss noskaidrojās ilgtermiņā vakcīnu visiem pietiek un vēl pāri.
7.aprīlis 2022, 22:47 | links

Pa šiem 8 gadiem esmu bijis liecinieks kā jēdzīgi latviešu cilvēki, kuri agrāk nekad nav simpatizējuši ne putinam ne kopumā raškai, kļuvuši par nozombētiem idiotiem. Jo redz aiz neko darīt ik pa laikam palūr to šļuru. Otrs seko visādiem sazvēru un antivakseru kanāliem soctīkliem, kuri arī izskalo smadzenes. Un nav noslēpums ka vairums no tiem arī pūš kremļa stabulē. Tā ir ka inde, saēd tavas smadzenes, kritisko domāšanu pamazam, ne jau uzreiz.
7.aprīlis 2022, 22:45 | links

Bļe veči, jums nepielec kāda ir kremļa melu propagandas galvenā būtība? Piegāzt infotelpu pilnu ar gūzmu nepatiesības, arī tādu kas apgāž iepriekš paustos melus. Jo vairāk melu un jo vairāk cilvēku, pat tādi kā Jānis, Uldis tos skatās, padalās, jo vairāk tā aiziet tautās un pat saprātīgi cilvēki sāk šaubīties par reāliem faktiem. Tieši tāpēc NEDRĪKST tos sūdus skatīties, klausīties un pat apspriest!
7.aprīlis 2022, 22:40 | links

Pretīgākais (bet diemžēl taisnība), ko nupat dzirdēju vataTv, ka Ungārija, Vācija un Latvija esot piekritušas maksāt par gāzi rubļos... Šādos brīžos gribās emigrēt, jo tālāk, jo labāk...

raihs, 7.aprīlis 2022, 22:30
tiešām taisnība???
7.aprīlis 2022, 22:32 | links

es šad tad paskatos tos mēslus,jo lielāka histērija viņiem,jo lielāka bauda man:D
7.aprīlis 2022, 22:32 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager