Man vēl tagad ir mājās vāciešu šķīvji un skapis ko iemainīja pret ēdienu un nakts mājām!
Vācieši skapi atveda līdzi tankā?? nu jūs, kungs, laižat... :)
5.aprīlis 2022, 10:48 | links
Man vēl tagad ir mājās vāciešu šķīvji un skapis ko iemainīja pret ēdienu un nakts mājām!
nelietotaajs [05.04.22]: Man savulaik omīte stāstīja par krieviem un vāciešiem 2ww. Viņa laukos dzīvoja.Man vēl tagad ir mājās vāciešu šķīvji un skapis ko iemainīja pret ēdienu un nakts mājām!
Kad ienāca vācietis, mierīgos neaiztika, bija zolīdi, nekādas laupīšanas utt. Kā jau te iepriekš rakstīja, ja ko vajadzēja, tad mainīja pret kādu gardumu utt.
Kad fronte tuvojās un utainais, noskrandušais un izsalkušais krievs ienāca un "atbrīvoja" ciemus, tad sievietes un meitenes muka mežā slēpties. Mājas izlaupīja, lopus nokāva vai savāca.
Diemžēl, tai nācijai tas ir asinīs un ne kas nemainās. Pašreizējie notikumi to spilgti atspoguļo.
Daudzi aizmirst pieminēt ka padomju savienības armija WW2 beigu fāzē nodarbojās ar vēl lielākam zvērībām, izvarēšanām, iedzīvotāju apšaušanu un sabiedrotie pievēra uz to acis.
jegersz, 5.aprīlis 2022, 10:05
Labi ka orki ir tādi debīliķi, paši kapu sev rok, un palīdzēs vēl aizbērt. Fričus savukārt iegāza viņu pedantisms un skrupuloze, paradums visus šaušalīgos noziegumus kārtīgi dokumentēt.
Karlis_K, 5.aprīlis 2022, 09:50
Visi Bučas "varoņi" : https://gur.gov.ua/content/voennye-prestupnyky-neposredstvenno-uchastvuiushchye-v-sovershenyy-voennykh-prestuplenyi-protyv-naroda-ukrayny-v-h-bucha-voennosluzhashchye-64-otdelnoi-motostrelkovoi-bryhady-35-oa-vvo.html
Cerams ka pēc kara, ja raška neattīrīsies un nesadarbosies ar starptautisko krimināltiesu, paši ukraiņi viņus atradīs un likvidēs. Kā izraēlieši darīja pēc kara ar nacistu bendēm, kuri centās noslēpties ārzemēs.
Karlis_K, 5.aprīlis 2022, 00:23
Vietējie putinisti varēs doties uz savu dzimteni!