Un S-400, kas ir drusku modificēts S-300 arī esot kaut kādas problēmas ar apkopi, vismaz tādi paziņojumi i-netā figurēja!
1.aprīlis 2022, 15:45 | links
Lielākā daļa BUK Ukrainas teritorijā strādā aktīvi pāris stundas dienā un tiek sašauti, kad nemaz nav aktīvi! KF ir devusi rīkojumu Pancir ar ekspluatēt tikai dažas stundas dienā UA teritorijā.
jegersz, 1.aprīlis 2022, 15:16
Kāpēc tā?? degvielas trūkuma dēļ? Pretgaisa aizsardzībai taču vajadzētu strādāt 7/24... jeb šie domā, ka ukraiņu aviācija 3x iznīcināta? bet tad arī tās pāris stundas nav jēga darbināt? Jeb, tad kad ko lidojošu ierauga vizuāli, tad ceļ trauksmi?
daddy_j, 1.aprīlis 2022, 15:23
Tieši tā! Kā jau paranoiķi šamie katru stundu gaida NATO triecienu :) Vēl varētu ielidot kāda virsskaņas raķete un sasniegt mērķi tuvu robežai, bet ne jau lēni lidojoši helīši. Izslēgts.
Karlis_K, 1.aprīlis 2022, 15:27
Pretgaisa aizsardzībai taču vajadzētu strādāt 7/24... jeb šie domā, ka ukraiņu aviācija 3x iznīcināta?
daddy_j, 1.aprīlis 2022, 15:23
Lielākā daļa BUK Ukrainas teritorijā strādā aktīvi pāris stundas dienā un tiek sašauti, kad nemaz nav aktīvi! KF ir devusi rīkojumu Pancir ar ekspluatēt tikai dažas stundas dienā UA teritorijā.
jegersz, 1.aprīlis 2022, 15:16
Protams ka paši, provokāciju meistari! Neskaitāmos video redzams ka savējo helīši pārlido. Kara apstākļos ielidot raškā nenotriektiem ukraiņu helīšiem ir neiespējami, lai cik slikti mēs domātu par orku armiju. Latvijai tas būtu liels zaudejums viena uzspidzināta naftas bāze, raškai tas ir piliens jūrā, bet mērķis sasniegts. Dažas dienas solovjovi un skabejevas varēs pastiprināti šlakstīties siekalām, pierādot kādi agresori ir ukraiņi, uzbrūk miera nesējiem!
Karlis_K, 1.aprīlis 2022, 15:00
Man tik aizdoma ka šo izdarija paši krievi un darīs vēl,lai būtu iemesls mobilizācijai.
Ja vēlāk krievi visur bļaus ka ukraiņi to izdarījuši,tad tiešām visticamāk ka pašu provokācija
udens2, 1.aprīlis 2022, 11:21
Droši vien tas video ir ukraiņiem "iekšējai lietošanai", ja nav Krievijas feiks...
varbūt šeit mazliet:
https://www.euronews.com/my-europe/2022/03/29/ukraine-war-investigations-launched-into-video-of-alleged-torture-of-russian-prisoners
es esmu pret spīdzināšanu, bet ja mani radinieki būtu nogalināti, māja sabumbota, es par sevi neatbildu... ar lielo nazi, mazos gabaliņos...
daddy_j, 1.aprīlis 2022, 13:51
kā LV var, tā palīdz!!uz šiem aprātiem partizāni būs īsts murgs orkiem
https://nra.lv/latvija/377126-latvijas-kvadricikli-pret-krievijas-tankiem.htm
"Ātrs, negaidīts uzbrukums un tikpat ātra atkāpšanās. Kvadricikls pret tanku ir kā pele pret ziloni vai cinītis pret vezumu. Var paveikt lielas lietas, ja vien karavīrs ir ekipēts ar granātmetēju vai raķešu iekārtu. Apzinoties šīs cīņas metodes efektivitāti, arī Latvijas armija apgādāta ar specializētu bagija tipa transportu un sešriteņu “siksvīleriem”."
daddy_j, 1.aprīlis 2022, 13:07
Man tik aizdoma ka šo izdarija paši krievi un darīs vēl,lai būtu iemesls mobilizācijai.
Ja vēlāk krievi visur bļaus ka ukraiņi to izdarījuši,tad tiešām visticamāk ka pašu provokācija
Man ar tā šķiet kad paši krievi vainigi.Viņiem jau ir liela pieredze spridzināt savējos.
udo733, 1.aprīlis 2022, 11:31