Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Tieši tā Šmidzi!
30.marts 2022, 23:07 | links

Tie mūsu vatņiki ir reāli smieklīgi zombaki.

FB komentāros viena vatņica bija uzrakstījusi garu penteri, kādi padomju okupanti bija labie un kādi mēs latvieši esot nepateicīgi rusofobi.
Pats komentārs nebija rupjš – bet savā būtībā viņš pauda mūsu vidējā vatņiku migranta domas – okupācijas nebija, krievi labie, visu mums uzcēla, bija "tautu draudzība" un dziesmusvētki, dzīve sovokā bija zajebis, rūpnīcas, utt, mums sacēla un algas bija zajebis utt.
Komentārs bija vidējā krievu migranta uzskatu kopums.

Es viņai bez nekādām rupjībām un aizvainojošiem
tekstiem ar faktiem uzrakstīju, ka parastais vidējais latvietis savā tēvzemē domā un redz to visu pavisam savādāk, izejot no vēstures faktiem un pieredzes – par okupāciju, izsūtīšanām, padomju laiku, Latvijas rusifikāciju, migrantu bariem utt. un fašistiskās krievijas iebrukumu Ukrainā un to ka tīri cilvēcīgi mums nav nekāds iemesls krievus mīlēt.

Pēkšņi uzreiz sāka birt aizvainojumi uz izteikumi, ka es nezinot savas zemes vēsturi, krievus mēs paši esam aicinājuši, sāka piesiet fašismu, Salaspils nometni, ka es melojot, utt.
Un beigās mani nobanoja no saviem komentāriem.

Tie padomju laiku migranti un to pēcteči dzīvo citā kosmosā. Viņi nespēj pieņemt reālus faktus. Savā sazombētajā pasaulītē viņi ir uzbūruši kaut kādu savu sovoka/paRaškas sapņu tēlu un no tā neatkāpsies.

90. to sākumā vajadzēja lielu daļu ar čemodāniem izsūtīt uz savu dzimteni, tagad būtībā mums kādi 20% no iedzīvotājiem ir Latvijas valsts ienaidnieki.
30.marts 2022, 22:55 | links

Piemineklis tas ir mazākais kam būtu jāpievērš uzmanība. Te drīzāk ir pilsonības atņemšana nevēlamām personām, kas nav lojāli mūsu valsts pastāvēšanai. Ar to ir jāsāk..
Un jādāvina ceļojuma biļete uz laimīgo zemi.
30.marts 2022, 22:49 | links

Fašisms izzadzis pats sevi. Domāt nav krievu pienākums utt.
Gordona intervija ar Ņevzorovu.
https://www.youtube.com/watch?v=hRZIDXIwRro
30.marts 2022, 22:17 | links

Sen jau varēja būt visā Latvija Ukrainas karogi,,,
30.marts 2022, 21:50 | links

Janis96 [30.03.22]: Un tad arī vēl savādi, ka neviens šeit vēl nav ieteicis "ņemt lietu savās rokās"
Bija tāda doma. Tik jēga maza. Bez domes lēmuma karogs tur plīvos līdz ieradīsies pirmais sētnieks.
30.marts 2022, 21:11 | links

RaimisD [30.03.22]: RaimisD [28.mar]: Bukultos trīs karoga masti, izkārti divi Latvijas. Sazinājos ar domi. Teicu:,, Es dāvinu pagastam Ukrainas karogu, vēlos to uzvilkt mastā'' atbilde :,, deputāti ir lēmuši nē, tā ir pašvaldības zeme un jums nav tiesību tā rīkoties''Protams es saprotu Garkalnes vietvaras lēmumu neizkārt Ukrainas karogu, ka pastāv likums, normatīvie akti, kas nosaka Valsts simbolikas izvietošanu. Cik augstam jābūt mastam. Kādam karogam kur un kad ir jābūt izkārtam. Un tagad mainīt tīri uz emocijām, izpildot kādas iedzīvotāju grupas velmes ir neprāts.
Šāds apstāklis rada precedentu, ko var izmanot kāds savās interesēs.
Kamdēļ mēs esam lūguši atļauju izkārt Ukrainas karogu.
Uzskatām, ka karš Ukrainā ir bezprecedenta gadījums . Un tāds žests būtu vietā.
Rakstā teikts, nav karogu, jo liela rinda. :)))
Es uzdāvināšu nepieciešamos karogus, ja tiks dota atļauja pacelt to mastā.

https://www.delfi.lv/aculiecinieks/news/novados/garkalnes-pasvaldiba-liedz-publiska-vieta-izkart-karogu-iedzivotaji-dusmigi.d?id=54197304
Visu cieņu, protams, bet nav jau arī tā ka šī būtu vienīgā problēma valstī par ko spriegoties.
Un tad arī vēl savādi, ka neviens šeit vēl nav ieteicis "ņemt lietu savās rokās"
30.marts 2022, 20:19 | links

RaimisD [28.03.22]: Bukultos trīs karoga masti, izkārti divi Latvijas. Sazinājos ar domi. Teicu:,, Es dāvinu pagastam Ukrainas karogu, vēlos to uzvilkt mastā'' atbilde :,, deputāti ir lēmuši nē, tā ir pašvaldības zeme un jums nav tiesību tā rīkoties''
Protams es saprotu Garkalnes vietvaras lēmumu neizkārt Ukrainas karogu, ka pastāv likums, normatīvie akti, kas nosaka Valsts simbolikas izvietošanu. Cik augstam jābūt mastam. Kādam karogam kur un kad ir jābūt izkārtam. Un tagad mainīt tīri uz emocijām, izpildot kādas iedzīvotāju grupas velmes ir neprāts.
Šāds apstāklis rada precedentu, ko var izmanot kāds savās interesēs.
Kamdēļ mēs esam lūguši atļauju izkārt Ukrainas karogu.
Uzskatām, ka karš Ukrainā ir bezprecedenta gadījums . Un tāds žests būtu vietā.
Rakstā teikts, nav karogu, jo liela rinda. :)))
Es uzdāvināšu nepieciešamos karogus, ja tiks dota atļauja pacelt to mastā.

https://www.delfi.lv/aculiecinieks/news/novados/garkalnes-pasvaldiba-liedz-publiska-vieta-izkart-karogu-iedzivotaji-dusmigi.d?id=54197304
30.marts 2022, 20:13 | links

Būtu labi laiki ja uz ielas nedzirdētu viņu valodu
30.marts 2022, 17:57 | links

Savukārt šis - https://www.tvnet.lv/7489213/latvijas-starptautiskas-saistibas-liedz-vienpuseji-demontet-pieminekli-uzvaras-parka - politiskais kretīnisms, slēpties aiz "starptautiskām saistībām".

VAI IR KĀDAS STARPTAUTISKĀS SAISTĪBAS KO KRIEVIJA NAV PĀRKĀPUSI UZSĀKOT KARU UKRAINĀ??! Nekādas saistības vai līgumi ar slepkavu-miesnieku valsti nav juridiski saistošas!!

Minimums vajadzēja tajā zīmulī Ukrainas karogu uzvilkt! Ja nevar novākt, tad vismaz kontekstu mainīt!

daddy_j, 30.marts 2022, 17:13
Jānojauc un viss,lai kremlis sūdz tiesā,tikai kurā tiesā viņš sūdzēs,no visām instancēm jau ir izslēgti:DDD
30.marts 2022, 17:50 | links

Tev ir taisnība visā ko rakstīji, bet pie mums sankcijas pret viņiem nav un nebūs, skolām jābūt, darba vietām arī, un nezinu kam ir jānotiek lai Latvijā viņu nebūtu,,,
30.marts 2022, 17:46 | links

Savukārt šis - https://www.tvnet.lv/7489213/latvijas-starptautiskas-saistibas-liedz-vienpuseji-demontet-pieminekli-uzvaras-parka - politiskais kretīnisms, slēpties aiz "starptautiskām saistībām".

VAI IR KĀDAS STARPTAUTISKĀS SAISTĪBAS KO KRIEVIJA NAV PĀRKĀPUSI UZSĀKOT KARU UKRAINĀ??! Nekādas saistības vai līgumi ar slepkavu-miesnieku valsti nav juridiski saistošas!!

Minimums vajadzēja tajā zīmulī Ukrainas karogu uzvilkt! Ja nevar novākt, tad vismaz kontekstu mainīt!
30.marts 2022, 17:13 | links

..tas saucas ģeogrāfiskais kretīnisms :b !!
30.marts 2022, 12:10 | links

Kur Serbija kur Ukraina. Neticu, ka Ukraina to izdarījusi. Plus jāšauj pāri Nato valstīj Rumānijai.

Serbijā ir Belgrada, manuprāt.
https://jauns.lv/raksts/arzemes/495135-belgorodas-apgabala-krievija-eksplodejusi-municijas-noliktava
30.marts 2022, 11:31 | links

Cik ilgi vēl pie mums to krievu valodu mācīs, labāk būtu Leišu vai Igauņu vai Angļu valodai piemest stundas klāt
30.marts 2022, 11:08 | links

No viņiem visu var sagaidīt,,,
30.marts 2022, 10:55 | links

Esi psiholoģiski un morāli motivēts, tad izmanto vienreizēju iespēju zem demokrātijas zīmola izbaudīt asini stindzinošus iespaidus. Kā arī piedalīties pašam karagūstekņu nopratināšana. Zinu, ka visu emociju un smaku gamma būs tavam tipam fascinējoša. Līķu smaka gan nav vilinoša, bet pēc tava teksta spriežot, tā tev ir pazīstama un tādēļ nebūs šķērslis pieņemt lēmumu .
30.marts 2022, 10:45 | links

Krievi atvelkot spēkus no Kijevas. Nu nu... Man tik baigi bail, ka atvelk, nevis lai pārtrauktu karu, bet lai uzmestu pilsētai atombumbu...
30.marts 2022, 10:07 | links

Ja tā ir krievija, tad mobilizācijas var oficiāli sākties?
29.marts 2022, 23:32 | links

Tpu, google maps ne to izmeta..
29.marts 2022, 23:32 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager