Tieši tā Šmidzi!
30.marts 2022, 23:07 | links
Janis96 [30.03.22]: Un tad arī vēl savādi, ka neviens šeit vēl nav ieteicis "ņemt lietu savās rokās"Bija tāda doma. Tik jēga maza. Bez domes lēmuma karogs tur plīvos līdz ieradīsies pirmais sētnieks.
RaimisD [30.03.22]: RaimisD [28.mar]: Bukultos trīs karoga masti, izkārti divi Latvijas. Sazinājos ar domi. Teicu:,, Es dāvinu pagastam Ukrainas karogu, vēlos to uzvilkt mastā'' atbilde :,, deputāti ir lēmuši nē, tā ir pašvaldības zeme un jums nav tiesību tā rīkoties''Protams es saprotu Garkalnes vietvaras lēmumu neizkārt Ukrainas karogu, ka pastāv likums, normatīvie akti, kas nosaka Valsts simbolikas izvietošanu. Cik augstam jābūt mastam. Kādam karogam kur un kad ir jābūt izkārtam. Un tagad mainīt tīri uz emocijām, izpildot kādas iedzīvotāju grupas velmes ir neprāts.Visu cieņu, protams, bet nav jau arī tā ka šī būtu vienīgā problēma valstī par ko spriegoties.
Šāds apstāklis rada precedentu, ko var izmanot kāds savās interesēs.
Kamdēļ mēs esam lūguši atļauju izkārt Ukrainas karogu.
Uzskatām, ka karš Ukrainā ir bezprecedenta gadījums . Un tāds žests būtu vietā.
Rakstā teikts, nav karogu, jo liela rinda. :)))
Es uzdāvināšu nepieciešamos karogus, ja tiks dota atļauja pacelt to mastā.
https://www.delfi.lv/aculiecinieks/news/novados/garkalnes-pasvaldiba-liedz-publiska-vieta-izkart-karogu-iedzivotaji-dusmigi.d?id=54197304
RaimisD [28.03.22]: Bukultos trīs karoga masti, izkārti divi Latvijas. Sazinājos ar domi. Teicu:,, Es dāvinu pagastam Ukrainas karogu, vēlos to uzvilkt mastā'' atbilde :,, deputāti ir lēmuši nē, tā ir pašvaldības zeme un jums nav tiesību tā rīkoties''Protams es saprotu Garkalnes vietvaras lēmumu neizkārt Ukrainas karogu, ka pastāv likums, normatīvie akti, kas nosaka Valsts simbolikas izvietošanu. Cik augstam jābūt mastam. Kādam karogam kur un kad ir jābūt izkārtam. Un tagad mainīt tīri uz emocijām, izpildot kādas iedzīvotāju grupas velmes ir neprāts.
Savukārt šis - https://www.tvnet.lv/7489213/latvijas-starptautiskas-saistibas-liedz-vienpuseji-demontet-pieminekli-uzvaras-parka - politiskais kretīnisms, slēpties aiz "starptautiskām saistībām".Jānojauc un viss,lai kremlis sūdz tiesā,tikai kurā tiesā viņš sūdzēs,no visām instancēm jau ir izslēgti:DDD
VAI IR KĀDAS STARPTAUTISKĀS SAISTĪBAS KO KRIEVIJA NAV PĀRKĀPUSI UZSĀKOT KARU UKRAINĀ??! Nekādas saistības vai līgumi ar slepkavu-miesnieku valsti nav juridiski saistošas!!
Minimums vajadzēja tajā zīmulī Ukrainas karogu uzvilkt! Ja nevar novākt, tad vismaz kontekstu mainīt!
daddy_j, 30.marts 2022, 17:13
Kur Serbija kur Ukraina. Neticu, ka Ukraina to izdarījusi. Plus jāšauj pāri Nato valstīj Rumānijai.