Mēs pat līdz galam sankcijas nevaram ieviest.Jā un koka kola paliek krievijā
4.marts 2022, 10:40 | links
Slēdzot Ukrainas gaisa telpu faktiski nozīmē NATO iesaistās un uzsāk karu pret Krieviju, jo būs spiesti notriekt Krievijas lidmašīnas!
Nedomāju, ka aliansē līdz tam ir nobrieduši jau.
jegersz, 4.marts 2022, 10:13
Kādu karu??! NATO iesaistīsies operācijā par Ukrainas aizstāvību, vai ja labāk patīk Krievijas deputinizāciju un dedebilizāciju :)
Ja NATO šobrīd neiesaistīsies, mēs toč būsim nākamie, t.i. karš notiks mūsu zemē un NATO beigās uzvarēs un skanēs jestra mūzika, bet žēl, ka to mēs nedzirdēsim...
Tāpēc es parakstījos, lai karu pārceltu iespējami tālu no Latvijas.
daddy_j, 4.marts 2022, 10:17
Slēdzot Ukrainas gaisa telpu faktiski nozīmē NATO iesaistās un uzsāk karu pret Krieviju, jo būs spiesti notriekt Krievijas lidmašīnas!
Nedomāju, ka aliansē līdz tam ir nobrieduši jau.
jegersz, 4.marts 2022, 10:13
Cilvēki aicina NATO slēgt Ukrainas gaisa telpu, šodien pēdējā diena parakstīties:
daddy_j, 4.marts 2022, 10:10
Interesanti cik ilgi vēl Eiropa un ASV neatzīs ka šis ir 3.WW, jau sācies, un ka katra novilcinātā diena tikai ļauj kremļa žurkai pārgrupēt spēkus un izlemt kādu jaunu nelietību. NATO gaisa spēki varētu diennaktī pilnībā iztīrīt Ukrainu no visas raškas tehnikas. Paliktu tikai pa pažobelēm saslēpušies kājinieki, bet ar tiem paši ukraiņi ātri tiks galā. Tak nē vilks līdz pēdējam, ņergas.
Karlis_K, 4.marts 2022, 09:54
Domāju sarkanā līnija sasniegta,kad krievi sāka aiztikt AES,tas tieši skar jau mūs visus eiropāNē,eiropa atkārtos savas kļūdas cerot uz skaidrā saprāta atliekām kuru nav
Ruu, 4.marts 2022, 09:44
Es pie sevis domāju,labi krievi okupēs ukrainu,tā būs nopostīta līdz pamatiem.Tur būs naidīga tauta,tā tad būs pastāvīgi jādislocē karaspēks.Es pat nerunāju par to cik maksās atjaunot visu nopostīto un tas pie apstākļa,ka krievija būs starptautiskā izolācijā.Vsi krievi maz apjēdz to?
Ruu, 4.marts 2022, 09:29