udo733
Ļoti labs jautājums :)
raihs, 20.marts 2022, 11:54
Nu tad atbildi.
20.marts 2022, 11:55 | links
udo733
Ļoti labs jautājums :)
raihs, 20.marts 2022, 11:54
udens2 [21m]: Man šķiet, viss virzās uz kodolkara pusi. Krievi zaudēs (jau ir zaudējuši), orki sāks sprāgt badā, izejas no situacijas nekādas, pat ja krievija padotos un teiktu "ok, bijām vainīgi, piedodiet"... Tas tāpat nenozīmētu situācijas uzlabošanos uz daudziem gadiem- naudas nau, turklāt jāmaksā Ukrainai reparācijas... Kā putins teica- "kam mums tāda pasaule, kurā nav krievijas"... Būs *izda...
Un tā iespējamība tiek pieminēta arvien biežāk un skaļāk. Te apakšā rakstiņš, kurā ir likts noprast, ka svarīgi bliezt pirmajiem... Finks?
https://www.nytimes.com/2022/03/16/world/europe/ukraine-russia-nuclear-war.html?referringSource=articleShare
raihs, 20.marts 2022, 10:50es ar neredzu putinam izeju no šīs situācijas,karu padirš un tās ir viņa beigas,tagad tik jāvelk laiks lai savējie viņu novācJā, labs variants, tikai kur paliks tie nozombētie orku miljoni? Turpat arī paliks. Un kas nāks putina vietā? Tāds pats idiots?
raihs, 20.marts 2022, 11:46
udens2 [20.03.22]: Man šķiet, viss virzās uz kodolkara pusi. Krievi zaudēs (jau ir zaudējuši), orki sāks sprāgt badā, izejas no situacijas nekādas, pat ja krievija padotos un teiktu "ok, bijām vainīgi, piedodiet"... Tas tāpat nenozīmētu situācijas uzlabošanos uz daudziem gadiem- naudas nau, turklāt jāmaksā Ukrainai reparācijas... Kā putins teica- "kam mums tāda pasaule, kurā nav krievijas"... Būs *izda...Jā, labs variants, tikai kur paliks tie nozombētie orku miljoni? Turpat arī paliks. Un kas nāks putina vietā? Tāds pats idiots?
Un tā iespējamība tiek pieminēta arvien biežāk un skaļāk. Te apakšā rakstiņš, kurā ir likts noprast, ka svarīgi bliezt pirmajiem... Finks?
https://www.nytimes.com/2022/03/16/world/europe/ukraine-russia-nuclear-war.html?referringSource=articleShare
raihs, 20.marts 2022, 10:50es ar neredzu putinam izeju no šīs situācijas,karu padirš un tās ir viņa beigas,tagad tik jāvelk laiks lai savējie viņu novāc
Batlers [20.03.22]: Kurš pirmais bliezis manuprāt visiem skaidrs tik jautājums par kurieniNu neteikšu vis! NATO tak saprot, cik izšķiroši ir bliezt pirmajiem! Un ja, redzēs, ka krievs to tāpat darīs, tad 100% izlems bliezt pirmie.
Man šķiet, viss virzās uz kodolkara pusi. Krievi zaudēs (jau ir zaudējuši), orki sāks sprāgt badā, izejas no situacijas nekādas, pat ja krievija padotos un teiktu "ok, bijām vainīgi, piedodiet"... Tas tāpat nenozīmētu situācijas uzlabošanos uz daudziem gadiem- naudas nau, turklāt jāmaksā Ukrainai reparācijas... Kā putins teica- "kam mums tāda pasaule, kurā nav krievijas"... Būs *izda...es ar neredzu putinam izeju no šīs situācijas,karu padirš un tās ir viņa beigas,tagad tik jāvelk laiks lai savējie viņu novāc
raihs, 20.marts 2022, 10:50
"Pareizini vismaz ar 100x, jo neiet runa par tikai darbiniekiem šajās kompānijās”
Diez kur ir piņņainais tīnis udo un interneta trollis šmidzis, te vajadzētu kliegt VATŅIKS, jo runa nemēdz iet !!!!
aigarsa2, 20.marts 2022, 10:05
BAigars [Vakar]: Šim forumam vajadzētu noteikumus kā auto vadīšanā - ar promilēm drīkst tikai no malas skatīties.Es šeit vispār nekad nerakstu zem 1 promiles. Jautājums ir tikai par to, kā tu spēj sevi kontrolēt, kad esi pālī. Andreiko nemāk.
raihs, 19.marts 2022, 23:00
Pluss vēl arī jaunie ap 200 000 bezdarbnieki pēc investoru aiziešanas no Krievijas.
Cope321, 20.marts 2022, 00:31
Avatars [19.03.22]: 86,6% Krievijas pilsoņu atbalsta ideju, ka Krievijas armija uzbrūk Eiropas Savienības valstīm. Socioloģiskais pētījums, ko martā veica Active Group un publicēja 16. martā.Nu tur ir arī sava loģika, jo izskatās, ka sankcijas jau tagad sāk labi strādāt un graut Krievijas ekonomiku (reāli jau tā vājo ekonomiku uz pasaules bagātāko valstu fona).
BAigars [19.03.22]: Šim forumam vajadzētu noteikumus kā auto vadīšanā - ar promilēm drīkst tikai no malas skatīties.Es šeit vispār nekad nerakstu zem 1 promiles. Jautājums ir tikai par to, kā tu spēj sevi kontrolēt, kad esi pālī. Andreiko nemāk.
Šim forumam vajadzētu noteikumus kā auto vadīšanā - ar promilēm drīkst tikai no malas skatīties.
BAigars, 19.marts 2022, 20:52