Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Bet, lai bumbas TE nekristu visu var atdot, vēl kredītu paņemt, ja tas palīdz...

daddy_j, 2.marts 2022, 09:03[/quote]

100 % piekrītu.
Šorīt pa LR1 pat LTRK prezidents A. Rostovskis (kurš vienmēr ir tas, kurš aizstāv uzņēmēju intereses) pareizi teica, ka tas nav tikai militārs konflikts, bet civilizāciju sadursme.
2.marts 2022, 10:32 | links

Kāda nu žopa, tāds bērna dibentelis... nu paliks viss 2, nu 3x dārgāks, nekas, izdzīvosim.

Bet, lai bumbas TE nekristu visu var atdot, vēl kredītu paņemt, ja tas palīdz...

daddy_j, 2.marts 2022, 09:03

Tieši tā, žopa ir Ukrainā un vēl ilgi, megažopa ar asiņojošiem hemoroīdiem būs raškai. Mēs tikai pavaimanāt protam. Jā un katru dienu situācija mainās, mīkstie ES ierednīši varbūt padosies spiedienam, varbūt UK vai Vācija tomēr nolems par iznīcinātāju sūtīšanu Ukrainai. Jo te jau ir vienalga kāds bruņojums, ļotene, pretgaisa raķetes, vai prettanku, visi ir letālie ieroči.
2.marts 2022, 09:53 | links

Spriežot pēc šī video, ar metālu Eiropā nevajadzētu būt problēmām: https://youtu.be/NRjPXZs2wDU
2.marts 2022, 09:34 | links

Precīzi par tiem dažiem bezmugurkaulniem kas tik spēj izdvest esmu pret karu
2.marts 2022, 09:24 | links

Tas par to, ka būs žopa :)

Headhunter, 2.marts 2022, 08:55

Kāda nu žopa, tāds bērna dibentelis... nu paliks viss 2, nu 3x dārgāks, nekas, izdzīvosim.

daddy_j, 2.marts 2022, 09:03
Piekrītu,tā ir tikai nauda un mazliet komforts ko zaudēsim,tas ir sīkums salīdzinājumā ar to kas notiek Ukrainā
2.marts 2022, 09:11 | links

daddy_j, 2.marts 2022, 09:03[/quote]
+1000%
2.marts 2022, 09:07 | links

Headhunter, 2.marts 2022, 08:55

2.marts 2022, 09:03 | links

Nekas, laba mērķa vārdā var arī savilkt jostas.

Headhunter, 2.marts 2022, 08:54

2.marts 2022, 08:55 | links

Nekas, laba mērķa vārdā var arī savilkt jostas.
2.marts 2022, 08:54 | links

Bet domāju ka būs arī labas ziņas,pienāks brīdis ka putins kritīs un nāksies gāzi tirgot pa lēto lai dabūtu naudu ko izmaksāt reperācijas ukrainai
2.marts 2022, 08:54 | links

Man atkal morāls kritums šorīt.

Kauns un bezspēcīgas dusmas par mūsu "vadoņiem", kuri māk tikai runāt, solīt un draudēt, bet NEKO nav izdarījuši, kā izrādās...

Par SWIFT atslēgšanu vēl tikai runā un arī tikai uz tām bankām, kuras jau bija sankcijām pakļautas. LETA: "Eiropas Savienības (ES) dalībvalstu sūtņi otrdien vienojušies par septiņu Krievijas banku atslēgšanu no starptautiskās maksājumu sistēmas SWIFT, paziņojušas amatpersonas.
Starp šīm bankām iekļautas finanšu institūcijas, pret kurām jau vērstas ES sankcijas, taču starp tām nav Krievijas lielākā banka "Sberbank" un "Gazprombank".
Galīgais saraksts ar šīm bankām būs jāapstiprina arī ES partneriem, tostarp ASV."

Tikmēr Ukrainā ar vaakum bumbām grauj mājas un mirst sievietes un bērni... Izrādās, pie nepareizām vēstniecībām piketējat, ļaudis...

Lidmašīnas arī nedos, tas tomēr par daudz palīdzēts būšot, Pu var apvainoties... https://www.la.lv/es-valstis-nesutis-ukrainai-iznicinatajus-par-kuru-piegadi-bija-zinots

Skumji un nožēlojami
2.marts 2022, 08:53 | links

skiadrs ka uz periodu x mums arī būs liela žopa
2.marts 2022, 08:52 | links

Severstal has completely stopped exporting steel products to the EU ...

DsKs, 2.marts 2022, 08:42

Un tas protams nozīmē pamatīgu cenu kāpumu būvniecībā. Jācer, ka Ķīnai izdosies operatīvi palielināt ražošanas jaudas, lai pārņemtu tirgus daļu....
2.marts 2022, 08:51 | links

Severstal has completely stopped exporting steel products to the EU ...
2.marts 2022, 08:42 | links

Mja,lidmašīnu nebūs ukraiņiem.Vismaz kādu bairahtāru būtu iepirkuši klāt
2.marts 2022, 08:40 | links

Jā šis vīrs bij labs, žēl ka tādi nav vairumā armijās, tad nebūtu iespējamas nekādas nelietības.
1.marts 2022, 23:46 | links

Šeit vecis labi norunāja - no 1:50 skatīties: https://youtu.be/7h2S9UfoQm8
Virsnieks ar lielo sākuma burtu.
1.marts 2022, 23:39 | links

Pie tam jau otro dienu bilde ielikta kā sākumlapas titilbilde, arī par to paldies adminiem, ir arī goda cilvēki.
1.marts 2022, 23:36 | links

Es vienā krievu forumā liku video,neko gan nekommentēju,atbildes šokē,vai nu feiks,vai ukraiņu fašisti paši apšauda,lai apvainotu krievu miera nesējus,beigās mani nobanoja,tas ir bezceris ar tiem zombijiem,bet nekas,drīz jau prasīs amerikāņiem ēdienu kārtējo reiz

udens2, 1.marts 2022, 23:25

Pilnīgā vates midzenī nav vērts, jāfiltrē kur, piemēram kur apgrozās arī daudz ukraiņi, baltkrievi, ārzemju krievi.
https://photosight.ru/photos/7226008/
Man noveicās, jau visu dienu mans koments stāv nedzēsts (apakšā priekšpēdējais), malači admini, es pat necerēju. Pat nogrieza atbildēšanas iespēju, sākumā izdzēšos putinistu žulti. Un šis viens no lielākajiem fotosaitiem raškā, tiesa pāris gadus jau stagnē, agrāk bija krietni aktīvāks, vislielākais un populārākais. Man tur ir virs 700 sekotājiem, tā ka bik jau tauta redzēs.
1.marts 2022, 23:33 | links

Tiem atbalstītājiem vajadzētu parādīt: https://youtu.be/PmddHfofop0

Headhunter, 1.marts 2022, 23:16
Es vienā krievu forumā liku video,neko gan nekommentēju,atbildes šokē,vai nu feiks,vai ukraiņu fašisti paši apšauda,lai apvainotu krievu miera nesējus,beigās mani nobanoja,tas ir bezceris ar tiem zombijiem,bet nekas,drīz jau prasīs amerikāņiem ēdienu kārtējo reiz
1.marts 2022, 23:25 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager