Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Karlis_K [01.03.22]: Tad jau esi vēl lielāks idiots, ja savus radus Ukrainā vēlies pamest putina teroristiem saplosīšanai, nepalīdzot un nozakādams tos, kas vismaz palīdz sakaut okupantus. Divkosīgi čivinot par mieru nav iespējams uzvarēt uzbrucēju ar simtiem tūkstošu karavīru, to zin pat katrs skolnieks, esi infantīls palīgskolas nesekmīgais?
А Вы хоть знаете что из Украины не выпускают мужчин и военнообязанных и помочь тут никак. У вас самих в голове вата, через слово Вата вата. Я живу в Латвии, работаю, плачу налоги , соблюдаю законы. И хорошо отношусь к латышам, а такие как Вы которых в детстве пугали плохими русскими, живёте в своих детских страхах. И развесили по всей Риги флаги Украины, чем это помогает?
1.marts 2022, 18:45 | links

Viktors jau sevi nodeva pirmajā teikumā. Visiem Liortiem, viktoriem ir viena dzelžaina pazīme, apkārtējos saukt uz Jūs nevis Mēs. "Jums kā Latvijas iedzīvotājiem ir jārisina savas problēmas".

Un otrs, kas nevainojami strādā. Mūžam atceros Raiha jautājumu Docentam: "Vienkārši pasaki kaut ko labu par Latviju." Visi viņu kompīši smadzenēs pie šī uzkarās. Perfekta metode, lai saprastu vai ir vērts sākt sarunu.
1.marts 2022, 18:44 | links

Karlis_K [01.03.22]: Mēs te vellu dzenam, skaidrs ka pildīsim banderas smūzijus, vai kā tos mēs sauksim, Lāčplēša paniņas?
Latgales šmakovka
1.marts 2022, 18:42 | links

Un ko Latvijai neviens nepalīdz palielināt pensijas, samazināt cenas, būvēt ceļus? Ukrainai ir pietiekami daudz savu problēmu.

viktor_kl, 1.marts 2022, 18:10

Pasaki savu domu kāpēc putins uzbruka ukrainai???Bez aplinkiem,skaidri un gaiši,lai nav kā briedim un ng
1.marts 2022, 18:39 | links

viktor_kl [01.03.22]: Tu esi idiots. Vai esmu kādreiz teicis, ka Putina fans? Man ir radi Baltkrievijā, Krievijā, Ukrainā, Lietuvā, Polijā. Un es neatbalstīšu karu. Un tu te sēdi un sapņo, ka citiem būtu sliktāk nekā tev.
tu runā kā putina fans,kaut ko par mieru.Laikam labi izlikties un neredzēt, kas ukrainā notiek.
1.marts 2022, 18:34 | links

Turpmāk, skatoties boksu, es arī nenostāšos nevienā pusē...A.Pabriks.
1.marts 2022, 18:22 | links

Tad jau esi vēl lielāks idiots, ja savus radus Ukrainā vēlies pamest putina teroristiem saplosīšanai, nepalīdzot un nozakādams tos, kas vismaz palīdz sakaut okupantus. Divkosīgi čivinot par mieru nav iespējams uzvarēt uzbrucēju ar simtiem tūkstošu karavīru, to zin pat katrs skolnieks, esi infantīls palīgskolas nesekmīgais?
1.marts 2022, 18:21 | links

Un ko Latvijai neviens nepalīdz palielināt pensijas, samazināt cenas, būvēt ceļus? Ukrainai ir pietiekami daudz savu problēmu.

viktor_kl, 1.marts 2022, 18:10
Kāds sakars pensijai,tas ir jādara tev un man nevis kādam citam,ej radi uzņēmumu,maksā nodokļus un būs pensija.Te badā neviens nemirst,nevaimanā
1.marts 2022, 18:20 | links

skumji skatīties, kā cilvēki priecājas, ka visi Ukrainai piegādā ieročus. un vai kāds domā, ko darīt tālāk ar šo ieroci? kad šie teroristi ar ieročiem ieradīsies Latvijā

viktor_kl, 1.marts 2022, 17:59

Tad tu saki ka nav jādod ieroči,lai vatņiki saplosa ukrainu kā valsti???Kāda ir tava doma??
1.marts 2022, 18:19 | links

Tu esi idiots. Vai esmu kādreiz teicis, ka Putina fans? Man ir radi Baltkrievijā, Krievijā, Ukrainā, Lietuvā, Polijā. Un es neatbalstīšu karu. Un tu te sēdi un sapņo, ka citiem būtu sliktāk nekā tev.
1.marts 2022, 18:15 | links

1.marts 2022, 18:10 | links

Ar debīlu cilvēku kā ar balodi diskutēt, ej pačivini ar saviem vates druganiem, pamasturbējat uz putina bildi.
1.marts 2022, 18:09 | links

līdz vienai vietai, kura ierocis tas būs no ASV vai Putina. lodei nav pilsonības un tavu pilsonību neprasīs.
1.marts 2022, 18:05 | links

Kad šie teroristi, putina suņi, ieradīsies Latvijā, mēs būsim gatavi, nesatrauc vateni. Un Ukraina tad mums palīdzēs!
1.marts 2022, 18:03 | links

viktor_kl [01.03.22]: skumji skatīties, kā cilvēki priecājas, ka visi Ukrainai piegādā ieročus. un vai kāds domā, ko darīt tālāk ar šo ieroci? kad šie teroristi ar ieročiem ieradīsies Latvijā
Tu domā putinu?
1.marts 2022, 18:01 | links

skumji skatīties, kā cilvēki priecājas, ka visi Ukrainai piegādā ieročus. un vai kāds domā, ko darīt tālāk ar šo ieroci? kad šie teroristi ar ieročiem ieradīsies Latvijā
1.marts 2022, 17:59 | links

jā, jūs esat kā papagaiļi. vatniki, troļļi. mēs dzīvojam mazā valstī. mums saka ēst, mēs ēdam. mums teiks, ka jāmirst badā, mēs nomirsim. Jums kā Latvijas iedzīvotājiem ir jārisina savas problēmas. Varbūt pēc Putina atnāks cilvēks un palaidīs atombumbu un zivju nebūs.

viktor_kl, 1.marts 2022, 17:53

Atpisies idiot!
1.marts 2022, 17:56 | links

Karot uz Ukrainu nebraukšu, jo nav pieredzes.
daddy_j, 1.marts 2022, 17:47

Tas gan, bez militārās pieredzes nav vērts, būsi kā tie raškas hļupiki, kuri mācībās 2 patronas izšāvuši. Tikai ar riepu, tobiš lēnāk paskriesi :)) es jau tāds pats gore vojaka, pēdējo reiz šāvu pirms 25 gadiem ar makaru, vēl senāk ar mazkalibreni un vecu bisi vienstobreni :)
1.marts 2022, 17:55 | links

Jā, viņi karo par mums!
1.marts 2022, 17:54 | links

jā, jūs esat kā papagaiļi. vatniki, troļļi. mēs dzīvojam mazā valstī. mums saka ēst, mēs ēdam. mums teiks, ka jāmirst badā, mēs nomirsim. Jums kā Latvijas iedzīvotājiem ir jārisina savas problēmas. Varbūt pēc Putina atnāks cilvēks un palaidīs atombumbu un zivju nebūs.
1.marts 2022, 17:53 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager