Par iebaidisanu Tev pilnīga taisnība pārāk ilgi esam runājuši Krievu valodā un izpatiktusi
16.marts 2022, 08:49 | links
Kādēļ ierosināju šo diskusiju? Man nav pārliecības, ka, ja es nesaprotu neko no kara štellēm, vai man ir jēga vispār tur piedalīties? Nošaus pirmajā dienā, un viss. Stulbi būtu. Domāt, ja es izrādīšos gudrāks karotājs, nekā profesionāļi, būtu vairāk nekā smieklīgi... Tas būtu tas pats, ja jūs pēkšņi izdomātu, ka uztaisīsiet Nameja gredzenu labāk nekā es...
raihs, 15.marts 2022, 23:23
Jon-Hill [16.03.22]: .. bet kā būtu jārīkojas ar neKrievijas karotājiem, saņemtiem gūstā,, un tādi būs !!Visus viņus izmitināt teltīs, kuras uzbūvetas pie stratēģiski nozīmigiem Ukrainas objektiem, skolām, dzemdību namiem......
Labi, foruma biedri, pasakiet godīgi - ja būtu tāda pati x stunda kā Ukrainā, kurš no jums ietu karot?
raihs, 15.marts 2022, 22:27
Neviens rītdienu nav apsolījis. Bet, kāpēc iet pāri ielai nepaskatoties uz abām pusēm, kāpēc uz galvas lēkt ūdenī, kāpēc braukt pālī, kāpēc iet tēlot varoni karā, ja to visu var nedarīt? Sargā sevi un arī Dievs tevi sargās.
BAigars, 15.marts 2022, 23:40
Zaldāts, kurš nenodabojas ar marodierismu? Kur viņš tads ir? Uz tava kompja ekrāna?
Un par tiem krieviņiem, kas sagūstīti - viņiem arī gribas ēst. Un pīpot. Un ieraut arī. Joptvaim nodibini palīdzības komisoju, kā rehabilitēt nabaga krieva zaldātiņus, kuriem tagad dvēseles pārmetumi - a uz ko tad es šauju? Tie točno nav fašisti?
Šodien Arestoviču intervēja blogeri.
Brauc 3 mašīnas, 3 ģimenes, aptur krievi, apskatās, laimīgu ceļu, mašīnas sāk braukt, visus nošauj. arī bērnus. Teiksi - propaganda! Varbūt, bet Krievija savai armijai ir oficiāli atļāvusi nodarboties ar marodierismu, tātad, ko grib, to dara.
Un kā tad tu lūdzu domā no tā visa izbēgt, ja Suvalkus nogrieztu un jūrā Baltijas flote no Kaļiņingradas un Pēterburgas izkārtojusies?
Tā tupa blenzīsi un tēlosi pacifistu? Nogriezīs kā aunu un viss.
Domaataajs, 15.marts 2022, 23:46