Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Adminam politkorektums, ka ziņas par Daugavpili izdzēš ārā:

No Delfi.lv
Daugavpilī cilvēki iznākuši protestēt pret Ukrainas karoga pacelšanu pie Daugavpils Mūzikas vidusskolas.

Sanākušie draud gan karogu noņemt, gan izskan rosinājums to nomainīt pret Krievijas karogu.

https://twitter.com/realNepareizais/status/1503759557146906626?s=20&t=ReYKPqpJQR5xRZMzF-EWfQ
15.marts 2022, 21:12 | links

Es ari nekāds jaunais vairs neesmu bet nu ja jāsprāgst tad kādu utaino līdzi paņemtu.
15.marts 2022, 21:11 | links

Par to latviešu strēlnieku garu, es vairs neesmu pārliecināts... Kurš no mums varētu apzvērēt, ka ietu karot? Es personiski nevaru. Daudz domu pa galvu maisās. Kādēļ? Tādēļ, ka pirmkārt , no karošanas nekā nesaprotu, jo armijā neesmu bijis, un nav jēgas tikt nosistam, ja es nenositu vismaz divus krievus. Iet zemessargos? Tak tur pirmo pusgadu ierindas mācības notiek! Tas ir, māca soļot! (gribas bildi ielikt). Mums ir pusgads? Treškārt - un tas ir smagākais jautājums - vai mūsu pašreizējā valsts ir tā vērta, lai dēļ tās mirtu?
Tai pat laikā es saprotu, ka es neredzu sevi nekur bēgot! Man pat riebjas tā doma! A ko darīt? Bezjēdzīgi nomirt idejas vārdā? Arī stulbi... Es teikšu tā, ka ir slikti, ks mums nav obligātā dienesta - tas domas saliktu pa vietām.

raihs, 15.marts 2022, 21:05

Mja,es raih biju augstākās domās par tevi.
15.marts 2022, 21:09 | links

katram atrastos ko darīt tādos brīžos,kas namāk šaut,tas var remontēt tehniku,datoriķi var darīt savas lietas,mediķi savas.Iedotu tev Jevelīnu,gan jau daudz nav jāmācās lai srusaku tanku uzlaistu gaisā.
Bet ja nopietni,nebūs tuvākajos gados te srusaku uzbrukuma,redzot kas notiek ukrainā,man ir pārliecība ka tas ziepju burbulis jau ir pārsprādzis:)
15.marts 2022, 21:09 | links

Par to latviešu strēlnieku garu, es vairs neesmu pārliecināts... Kurš no mums varētu apzvērēt, ka ietu karot? Es personiski nevaru. Daudz domu pa galvu maisās. Kādēļ? Tādēļ, ka pirmkārt , no karošanas nekā nesaprotu, jo armijā neesmu bijis, un nav jēgas tikt nosistam, ja es nenositu vismaz divus krievus. Iet zemessargos? Tak tur pirmo pusgadu ierindas mācības notiek! Tas ir, māca soļot! (gribas bildi ielikt). Mums ir pusgads? Treškārt - un tas ir smagākais jautājums - vai mūsu pašreizējā valsts ir tā vērta, lai dēļ tās mirtu?
Tai pat laikā es saprotu, ka es neredzu sevi nekur bēgot! Man pat riebjas tā doma! A ko darīt? Bezjēdzīgi nomirt idejas vārdā? Arī stulbi... Es teikšu tā, ka ir slikti, ks mums nav obligātā dienesta - tas domas saliktu pa vietām.
15.marts 2022, 21:05 | links

Ir mazliet jautrākas lietas par zemessardzi...
15.marts 2022, 20:56 | links

un katrs no jums to var izdarīt
15.marts 2022, 20:55 | links

Batlers [15.03.22]: Parādam viņam savu vietu, nevar visu laiku baidīties izejam pagalmā, ielas lai jūt ka mums ir speks un vai vispār mums viņi ir vajadzīgi par Brivibu
Tu zemessardzē iestājies?
15.marts 2022, 20:55 | links

Galvenais ir ienaidniekā iedzīt bailes- es to varu izdarīt
15.marts 2022, 20:52 | links

Mums nāksies būt tādiem...
15.marts 2022, 20:50 | links

Ja nedomāsim, tad mēs zaudēsim! man brālēns puskrievs- viņš saka ka ukraiņi esot barbari. Es saku, ka mēs būsim vēl trīs reizes trakāki....
15.marts 2022, 20:48 | links

Mēs taču varam būt brīvi un nedomāt par viniem
15.marts 2022, 20:39 | links

Batler, tu pareizi pateici! Ja izdosies pārsist Suvalku koridoru- tad mums visiem hana! Tā ir situācija, ka mēs visi kļūstam par partizāniem...

zivjulauva, 15.marts 2022, 20:13Ukrainā parādija ka viņi neko nevar pārsist,vienīgais ko var tas ir bēnus un sievietes slepkavot.Krievi varonīgi karotāji ir tikai filmās un pasaku grāmatās.

udens2, 15.marts 2022, 20:31

Tieši tā.Nevar vienu čekistu no troņa nomest.Labāk sēdēs badā un zāli ēdīs nekā beidzot pēc 100 gadiem justies kā cilvēki.
15.marts 2022, 20:35 | links

Nedodam viņiem degvielu, pārtiku veikalos Slava Ukrainsi
15.marts 2022, 20:33 | links

Batler, tu pareizi pateici! Ja izdosies pārsist Suvalku koridoru- tad mums visiem hana! Tā ir situācija, ka mēs visi kļūstam par partizāniem...

zivjulauva, 15.marts 2022, 20:13
Ukrainā parādija ka viņi neko nevar pārsist,vienīgais ko var tas ir bēnus un sievietes slepkavot.Krievi varonīgi karotāji ir tikai filmās un pasaku grāmatās.
15.marts 2022, 20:31 | links

Parādam viņam savu vietu, nevar visu laiku baidīties izejam pagalmā, ielas lai jūt ka mums ir speks un vai vispār mums viņi ir vajadzīgi par Brivibu
15.marts 2022, 20:26 | links

15.marts 2022, 20:13 | links

Krievs ir un paliek Krievs cik mums nav pāri darījis pat no skolas nevarējām mājās normāli aiziet vecākiem to protams nestastijam
15.marts 2022, 20:13 | links

Maz Latvijā ir krievu kuri būtu patrioti par Baltiju
15.marts 2022, 20:04 | links

udens2 [15.03.22]: Vispār interesanta ir krievu dzimtenes mīlestība. Solovjova sieva ar bērniem dzīvo Itālijā un Putina Kabajeva ar četriem bērniem dzīvo Šveicē. Abi ir kaislīgākie Krievijas patrioti, kuri negrib novēlēt savām ģimenēm dzīvi Krievijā.
Tīri tikai fakti, kas apliecina, kā tiek mānīta krievu tauta.

Cope321, 15.marts 2022, 14:49

Nu interesanti čaļi. Varbūt labāk paskatamies uz mums pašiem? Nav latviešu valdībā. Un kur tad ir mūsu knariņiešu ļevicku un citu amerikāņu un sorosa ielikteņu bērni. Kur ir latvieši, kas ārzemēs laiza pakaļas eiropas darba devējiem.
Esmu pret Putinu, kurš ir jāiznīcina, bet Jūsu tekstos nav ne kripatiņas paškritikas, loģiskas domāšanas. Parasti tā runā tie kam diezgan mazs intelekts.

egilss, 15.marts 2022, 18:39Nesaprotu ko tu gribēji pateikt,kas ir nepareizi ja cilvēki brauc pa pasauli un iekārto dzīvi kā viņiem patīk???
Sapuvušajos rietumos pie gejiem ;) un jau šobrīd arī visi, kas ir ar UKR esot fašisti. Nu grūta dzīve tiem mēsliem. Kā parasti.
15.marts 2022, 20:00 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager