Varbūt viņiem nav jāmaksā pensijas un jāatlaiž no darba Ukraiņi aizvietos
15.marts 2022, 20:00 | links
Vispār interesanta ir krievu dzimtenes mīlestība. Solovjova sieva ar bērniem dzīvo Itālijā un Putina Kabajeva ar četriem bērniem dzīvo Šveicē. Abi ir kaislīgākie Krievijas patrioti, kuri negrib novēlēt savām ģimenēm dzīvi Krievijā.Nesaprotu ko tu gribēji pateikt,kas ir nepareizi ja cilvēki brauc pa pasauli un iekārto dzīvi kā viņiem patīk???
Tīri tikai fakti, kas apliecina, kā tiek mānīta krievu tauta.
Cope321, 15.marts 2022, 14:49
Nu interesanti čaļi. Varbūt labāk paskatamies uz mums pašiem? Nav latviešu valdībā. Un kur tad ir mūsu knariņiešu ļevicku un citu amerikāņu un sorosa ielikteņu bērni. Kur ir latvieši, kas ārzemēs laiza pakaļas eiropas darba devējiem.
Esmu pret Putinu, kurš ir jāiznīcina, bet Jūsu tekstos nav ne kripatiņas paškritikas, loģiskas domāšanas. Parasti tā runā tie kam diezgan mazs intelekts.
egilss, 15.marts 2022, 18:39
Nu interesanti čaļi. Varbūt labāk paskatamies uz mums pašiem? Nav latviešu valdībā. Un kur tad ir mūsu knariņiešu ļevicku un citu amerikāņu un sorosa ielikteņu bērni. Kur ir latvieši, kas ārzemēs laiza pakaļas eiropas darba devējiem.
Esmu pret Putinu, kurš ir jāiznīcina, bet Jūsu tekstos nav ne kripatiņas paškritikas, loģiskas domāšanas. Parasti tā runā tie kam diezgan mazs intelekts.
Par šo "intelektuālo" komentāru varētu pastrīdēties!
:D
jegersz, 15.marts 2022, 18:56
Kas i, docent? Esmu pārliecināts, tu tak 100% šobrīd seko šai sadaļai arī tagad, kad esi jau padsmito reizi nobanots! Nu, uz priekšu - gan jau ir kāds brīvs niks, lai kārtējo reizi piereģistrētos un iepostētu savus debīlos ":DDD", kopā ar "krievi nāk"! Ko? Kam bija taisnība visus šos 10 gadus par krievu nācijas būtību ? Man vai tev? Tu taču te biji tikai dēļ manis, un maniem postiem! (lai neizklausītos pašpārliecināts, paskatieties pirmos "docenta" postus pirms aptuveni 10 gadiem, man slinkums meklēt). Nu tad piereģistrējies, urla, tagad,(cerams, pēdējo reizi) un redzot, kas notiek Ukrainā, beidzot atvainojies!
raihs, 15.marts 2022, 18:51
Vispār interesanta ir krievu dzimtenes mīlestība. Solovjova sieva ar bērniem dzīvo Itālijā un Putina Kabajeva ar četriem bērniem dzīvo Šveicē. Abi ir kaislīgākie Krievijas patrioti, kuri negrib novēlēt savām ģimenēm dzīvi Krievijā.
Tīri tikai fakti, kas apliecina, kā tiek mānīta krievu tauta.
Cope321, 15.marts 2022, 14:49
udo733 [15.03.22]: udo733 [16:12]: Visiem krieviem vajag aņemt izsniegtās vīzas,uzturēšanās atļaujas un sūtīt pie putlera lai tiek paši ar viņu galā vai lai turpmāko dzīvi nodzvo tajos mēslos kas tur būs.Necepies tik ļoti - salīdzinot ar mums, Igaunija šos pat turpina laist iekšā!Protams. Tas ir tāpat, kā pašam sevī injicēt vēža šunas.
raihs, 15.marts 2022, 16:34
Nu ļoti mulķīgi kad to dara.
udo733 [16:12]: Visiem krieviem vajag aņemt izsniegtās vīzas,uzturēšanās atļaujas un sūtīt pie putlera lai tiek paši ar viņu galā vai lai turpmāko dzīvi nodzvo tajos mēslos kas tur būs.Necepies tik ļoti - salīdzinot ar mums, Igaunija šos pat turpina laist iekšā!
raihs, 15.marts 2022, 16:34
udo733 [15.03.22]: Visiem krieviem vajag aņemt izsniegtās vīzas,uzturēšanās atļaujas un sūtīt pie putlera lai tiek paši ar viņu galā vai lai turpmāko dzīvi nodzvo tajos mēslos kas tur būs.Necepies tik ļoti - salīdzinot ar mums, Igaunija šos pat turpina laist iekšā!
udens2 [15.03.22]: Kas beigsies ātrāk,karš vai andreiko plosts???Šis, ea domāju