Tagad ukraiņiem otro vilni vajag izturēt. Bet iespējams, ka tad krievs liks lietā artilēriju un slaucīs visu nost pamazām.
1.marts 2022, 11:49 | links
Putinam būs iemesls atkal apvainot NATO
Domaataajs, 1.marts 2022, 10:34
Kuram tad vēl interesē putlera viedoklis? Nu jau visa pasaule zina ka tas ir pataloģisks melis un slepkava, punkts. Ja pirms nedēļas neskaitāmu rietumvalstu valdības koķetēja ar šamo, cerēja uz viņa sirdsapziņu, klausījās viņā, tad nu viss, tam kverplim nu atlicis tikai karināt makaronus savai nozombētajai tautai.
Karlis_K, 1.marts 2022, 10:44
Jautāšu tieši. Vai varat asi un kategoriski nosodīt Putinu, Lukašenko, viņu pietuvinātos un viņu padarītās zvērības, noziegumus pret savām tautām un karu pret Ukarainu un visus veiktos kara noziegumus pret ukraiņiem?
_EKA, 1.marts 2022, 11:31
Parasti atbildu uz uzbraucieniem, arī visiem ukraiņu uzbraucieniem atbildēju un atbildēšu, īsumā mana pazīcija - esmu PRET karu un Ukrainā notiekošais ir traģēdija, milzīga traģēdija, kurā visi mēs esam ierauti, ļoti ceru, ka šis ārprāts ārpus Ukrainas neizies... .
BET, es noteikti nepārstāšu komunicēt ar saviem radiem un jau gadu desmitiem seniem draugiem Krievijā un Baltkrievijā, jo viņi NAV VAINĪGI šajā karā, tieši tāpat kā mēs ar jums, daudz demokrātiskākā valstī, nevar ietekmēt valdošo mūsu klaunu izdarības.
vimbas recepte... jā, bija nevietā, precīzāk vietā un laikā, bet to nebija jāredz ukraiņiem....
ukraiņus saprotu un nevainoju, viņiem tur tiešām neiet viegli, no vienas puses krievijas armija uzbrūk, no otras puses vietējie visus nekarojošos vīriešus uzskata par krievu spiegiem (man čomu, 100% ukraini, aizvakar pie paša mājas pus stundu guļošu dubļos noturēja, kamēr pārbaudīja kas viņš ir), bet pie mums kara NAV un cilvēki turpina dzīvot, strādāt un arī copēt
ja šāda pozīcija kādam nav pieņemama, tad ... nav, es savu nostāju nemainīšu, ja cilvēkam vajadzēs manu palīdzību, tad es palīdzēšu , neprasot tautību vai valsti kurā viņš dzīvo...
normunds.grabovskis, 1.marts 2022, 10:05
daddy_j [01.03.22]: daddy_j [14m]: Cerība ir tikai uz to,lai krievijai ātrāk beidzas naudakrievu armijas apgāde ir zem katras kritikas,var just ka naudas nav, zaldāti ir pārbijušies un demoralizēti,daudz padodas,vai dezertē.Un ja domā ka degviela un raķetes neko nemaksā.Trūkst zaldātiem automātu,jo nav vairs piegāžu.Šobrīd plūst krievu uzbrukuma otrais vilnis,ja ukraiņi to atsitīs, krievam vairs nebūs ko likt pretī,tikai kodolieroči
Ruu, 1.marts 2022, 10:42
Krievijai ienāk dienā 700 miljoni $ par energoresursu tirdzniecību.Dienā krievam karš izmaksā 20 milijardi.Ekanomika jūk un brūk un nepieciešami finansiālie pasākumi,lai ko saglābtu.Cilvēki panikā rauj naudu laukā no bankām un steidzas izpirkt saimniecības preces.Arī ar to resursu tirzniecību vairs neiet tik lieliski
Ruu, 1.marts 2022, 11:07
Nav tik vienkārši... Ko Tavuprāt nozīmē "izmaksā"??
Tie tanki un raķetes un degviela jau ir uzražoti/nopirkti un šinī brīdī papildus neizmaksā NEKO. Lai tos atjaunotu - cita lieta - naudiņu vajadzēs. Arī karavīriem algu neizmaksā katru dienu... tāpēc tās 20 ļardu izmaksas dienā ir vājš mierinājums manprāt.
tas ka tauta plēš matus no visām vietām - OK, bet kurš gan tur tautā ieklausās...
daddy_j [14m]: Cerība ir tikai uz to,lai krievijai ātrāk beidzas nauda
Krievijai ienāk dienā 700 miljoni $ par energoresursu tirdzniecību.Dienā krievam karš izmaksā 20 milijardi.Ekanomika jūk un brūk un nepieciešami finansiālie pasākumi,lai ko saglābtu.Cilvēki panikā rauj naudu laukā no bankām un steidzas izpirkt saimniecības preces.Arī ar to resursu tirzniecību vairs neiet tik lieliski
Ruu, 1.marts 2022, 11:07
daddy_j [01.03.22]: Cerība ir tikai uz to,lai krievijai ātrāk beidzas naudaDienā krievam karš izmaksā 20 milijardi.Ekanomika jūk un brūk un nepieciešami finansiālie pasākumi,lai ko saglābtu.Cilvēki panikā rauj naudu laukā no bankām un steidzas izpirkt saimniecības preces.Arī ar to resursu tirzniecību vairs neiet tik lieliski
Krievijai ienāk dienā 700 miljoni $ par energoresursu tirdzniecību.
Cerība ir tikai uz to,lai krievijai ātrāk beidzas nauda
Putinam būs iemesls atkal apvainot NATO
Domaataajs, 1.marts 2022, 10:34
svens76 [28.02.22]: briedis man teica ka citā vietā cīnīties šim ir ļoti, ļoti grūti. ļoti svarīgs viņam tautas atbalsts, viņa dopings. tad viņš paliek par zvēru ringāTe Maira skaidrojums.