Protams ka ir smagi to izturēt bet cita risinājuma viņiem nav
13.marts 2022, 20:31 | links
udens2 [13.03.22]: Es jau nemīžu , sitīsimies bet ko mūsu bērni un sievas lai dara , kur viņus noslēpt , kā pasargāt ! Paskatieties kas notiek UKRAINĀ ar bērniem ... Kur var būt tāda nežēlība , pie kā tad viņi ir vainīgi ? Es to nevaru saprast ...Neaizmirsti par baltkrieviju- tā šobrīd jau ir mordoras sastāvdaļa!
Jolantaartis, 13.marts 2022, 18:52netaisi paniku,pietiks laika aizbēgt tev,ap ukrainu gadu vilka tos lūžņus,tā ka skaties kas notiek pleskavā un domā kad ņemt vagu
Es jau nemīžu , sitīsimies bet ko mūsu bērni un sievas lai dara , kur viņus noslēpt , kā pasargāt ! Paskatieties kas notiek UKRAINĀ ar bērniem ... Kur var būt tāda nežēlība , pie kā tad viņi ir vainīgi ? Es to nevaru saprast ...netaisi paniku,pietiks laika aizbēgt tev,ap ukrainu gadu vilka tos lūžņus,tā ka skaties kas notiek pleskavā un domā kad ņemt vagu
Jolantaartis, 13.marts 2022, 18:52
Martins....B [13.03.22]: nelietotaajs [42m]: 2. Pat ja puķiks ko sadomā, nedod dievs nokritīs kāds matiņš no NATO karavīra galvas Baltijā. Par savējiem NATO 100% iedos bietē! Un krievs to zin.Kur tam ir precedents ? Vardos krievi Ukrainu ari 2 dienas pieveica un tagad runa, ka NATO 3 dienas pieveiks krieviju....NATO atšķirībā no Krievijas nav tāda korumpētība. Lasīju ka krievi putinam parādījuši (ko viņš grib redzēt) testa militāriekārtas un tālāk nekas nav noticis bet naudu saņēmuši. Līdz mērķim aizgājusi 5ktā daļa finansējuma...
nelietotaajs [13.03.22]: 2. Pat ja puķiks ko sadomā, nedod dievs nokritīs kāds matiņš no NATO karavīra galvas Baltijā. Par savējiem NATO 100% iedos bietē! Un krievs to zin.Kur tam ir precedents ? Vardos krievi Ukrainu ari 2 dienas pieveica un tagad runa, ka NATO 3 dienas pieveiks krieviju....
Batlers [13.03.22]: Cilvēku Rīga vakaros nav esat pamanījušiNuja tikai krievi...
sidla5 [13.03.22]: Bimbas,ja tu bimbāsi,tad pa tiesi paņems arī Baltiju.Jā ir jautājums, kādēļ mēs šos 30 gadus esam maksājuši tos % nato, ja viņi uzmetīs Baltiju,bet ja te ir normāli Latvieši ,paņemt Baltiju nesanāks,arī mūs būs jāiznīcina ar bumbām, lai tā vienkārši paņemtu.Un jolantaarti,ja tev kas galvā vēl ir palicis, nesmerģelē te baigi gudrās prognozes, vai nu esi Latvietis ,un rādi pozitīvismu saviem bērniem, vai???Kādi latvieši? Vispār kādreiz esi bijis Latvijas austrumu daļā un Rīgā? Karti arī laikam neesi redzējis kur atrodas LV, Krievija, Baltkrievija u.t.t...
Ja.., tas punduris ko šeit izdomās ! Te nebūs ,ne gūstekņu,ne pretinieka ievainoto.. te viņus gaida NĀVE !!!! LATVIETIS ir tāds. Noņem karoti un iedod AKM ,viņš pārvēršas lidz nepazīšanai.
Paskatieties vīri vēsturi!!!! Būs daļa ,kas panēms fraku.Izies ar karodziņiem,bet tā būs niecīga daļa. Mums ir salidzinoši purvaina un mežiem bagāta valsts.
Kastors, 13.marts 2022, 19:08