Jaunākās tendences valūtas tirgū pie moskaļiem
28.februāris 2022, 00:13 | links
Šīs dienas labākā ziņa - Vācija sāk piegādāt ieročus! Un ne jau tiksi par šo faktu priecājos! Viņi vienkārši pagaidīja un paskatījās, uz kuri pusi svaru kausi sāks svērties, un tikai tad pieņēma lēmumu. Lai arī lēmums labs, man arvien vemt gribas no Eiropas(īpaši Vācijas) neizlēmības un atkarības no krievu naudas.
raihs, 27.februāris 2022, 23:27
Batlers,atceries tikai ka lielāka daļu krievi ir normāli cilvēki,kuri arī negrib karugan jau viņš bij domājis vatņiku,tādi mēdz būt arī latvieši
vienkars, 27.februāris 2022, 22:05
Es tik nesaprotu ,ja ņem un noslēdz,bet krievi ignorē un lido,tad kas notiek??
udens2, 27.februāris 2022, 21:34
Reku ģenerālis Krēsliņš arī saka, ka "Vai rietumvalstis varētu atrast kopēju risinājumu, slēdzot debesis virs Ukrainas visiem lidaparātiem? Ja ko tādu varētu pieņemt ANO, ES un NATO, ka tiek noteikta zona virs Ukrainas, kur nekādi lidaparāti nedrīkst ielidot, tad situācija Ukrainā būtu drošāka. Pa sauszemi viņi sevi aizsargātu, tur viss būtu kārtībā." https://www.la.lv/karlis-kreslins-ukrainas-vaja-puse-ir-neaizsargata-gaisa-telpaEs tik nesaprotu ,ja ņem un noslēdz,bet krievi ignorē un lido,tad kas notiek??
bet vai rietumiem pietiks apņēmības?
daddy_j, 27.februāris 2022, 21:18
mmartins [27.02.22]: Ruu [23m]: Skatijos interviju ar vovas it kā čomu, viņš ar tā pateica vovam draugu nav, nevienam neuzticas.Bij interesanta intervija.Stāsts kā vienā no baznīcām milicijas ķēde turēja pūli un kad gāja vova ,cilvēki spiedās klāt,pat tad kad menti štaukāja ar stekiem pa muguru,līda bučot roku.It kā tad vovam esot radusies doma kļūt par krievijas caruDroši vien domā bijušo miervalža "baņķira" Pugačova interviju pie Gordona ?Jā,tas pats
Visiem iesaku, ja kāds nav redzējis.
Reku ģenerālis Krēsliņš arī saka, ka "Vai rietumvalstis varētu atrast kopēju risinājumu, slēdzot debesis virs Ukrainas visiem lidaparātiem? Ja ko tādu varētu pieņemt ANO, ES un NATO, ka tiek noteikta zona virs Ukrainas, kur nekādi lidaparāti nedrīkst ielidot, tad situācija Ukrainā būtu drošāka. Pa sauszemi viņi sevi aizsargātu, tur viss būtu kārtībā." https://www.la.lv/karlis-kreslins-ukrainas-vaja-puse-ir-neaizsargata-gaisa-telpa
bet vai rietumiem pietiks apņēmības?
daddy_j, 27.februāris 2022, 21:18
Ruu [27.02.22]: Skatijos interviju ar vovas it kā čomu, viņš ar tā pateica vovam draugu nav, nevienam neuzticas.Bij interesanta intervija.Stāsts kā vienā no baznīcām milicijas ķēde turēja pūli un kad gāja vova ,cilvēki spiedās klāt,pat tad kad menti štaukāja ar stekiem pa muguru,līda bučot roku.It kā tad vovam esot radusies doma kļūt par krievijas caruDroši vien domā bijušo miervalža "baņķira" Pugačova interviju pie Gordona ?