Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...

Jaunākās tendences valūtas tirgū pie moskaļiem
28.februāris 2022, 00:13 | links

Protams noturēsies un pat izdzīs laukā okupantus! Ar tādu starptautisko atbalstu savādāk pat nevar būt. Šodienas kodolieroču žvadzināšanas blefs jau parādīja cik izmisis ir punduris, vsjo propalo, ģeņgi na veter, rezultātu nav!
27.februāris 2022, 23:39 | links

Šīs dienas labākā ziņa - Vācija sāk piegādāt ieročus! Un ne jau tiksi par šo faktu priecājos! Viņi vienkārši pagaidīja un paskatījās, uz kuri pusi svaru kausi sāks svērties, un tikai tad pieņēma lēmumu. Lai arī lēmums labs, man arvien vemt gribas no Eiropas(īpaši Vācijas) neizlēmības un atkarības no krievu naudas.

raihs, 27.februāris 2022, 23:27

Liekas, ka ukraiņi noturēsies. Cepuri nost viņu priekšā!
27.februāris 2022, 23:29 | links

Šīs dienas labākā ziņa - Vācija sāk piegādāt ieročus! Un ne jau tiksi par šo faktu priecājos! Viņi vienkārši pagaidīja un paskatījās, uz kuri pusi svaru kausi sāks svērties, un tikai tad pieņēma lēmumu. Lai arī lēmums labs, man arvien vemt gribas no Eiropas(īpaši Vācijas) neizlēmības un atkarības no krievu naudas.
27.februāris 2022, 23:27 | links

Nu super!
Eiropas Savienības valstis vienojušās Ukrainai piegādāt letālos ieročus un munīciju 450 miljonu eiro apmērā, paziņojis bloka augstais pārstāvis ārlietās Žuzeps Borels.
ES Ukrainai piegādās arī kaujas lidmašīnas.
27.februāris 2022, 22:34 | links

Slēgt Ukrainas gaisa telpu, tas protams būtu super, bet būsim reāli... diezvai to kāds uzņemsies. Jo tad tā arī būs jākontrolē un jāsit zemē rašas lidaparāti. Kas to darīs?! NATO.? Nedomāju. Tad rašas ākstam jumts var aizbraukt pilnībā!
27.februāris 2022, 22:14 | links

Batlers,atceries tikai ka lielāka daļu krievi ir normāli cilvēki,kuri arī negrib karu

vienkars, 27.februāris 2022, 22:05
gan jau viņš bij domājis vatņiku,tādi mēdz būt arī latvieši
27.februāris 2022, 22:07 | links

Batlers,atceries tikai ka lielāka daļu krievi ir normāli cilvēki,kuri arī negrib karu
27.februāris 2022, 22:05 | links

Ukraiņi malači
27.februāris 2022, 22:03 | links

https://t.me/nexta_live/18320
27.februāris 2022, 21:52 | links

Es tik nesaprotu ,ja ņem un noslēdz,bet krievi ignorē un lido,tad kas notiek??

udens2, 27.februāris 2022, 21:34

Nu ja viņi lido bezkaunīgi augstu (lai no zemes ar stingeriem netiek klāt), tad viņus redz radaros un ar raķetēm no NATO kuģiem Melnajā jūrā, vai no NATO valstu zemes sistēmām ņem un notriec.

Ja viņi lido zemu, ka radaros neredz, bet tad šos var ar stingeriem nogāzt...
27.februāris 2022, 21:44 | links

TET kanālā 1+2
27.februāris 2022, 21:35 | links

Labs!
https://www.youtube.com/watch?v=olgDR6nfA8M
27.februāris 2022, 21:35 | links

Ukraiņi nemaz nav devušies uz pārrunām, pa TET krievijas kanālu vietā rāda ukrainas ")
27.februāris 2022, 21:34 | links

Reku ģenerālis Krēsliņš arī saka, ka "Vai rietumvalstis varētu atrast kopēju risinājumu, slēdzot debesis virs Ukrainas visiem lidaparātiem? Ja ko tādu varētu pieņemt ANO, ES un NATO, ka tiek noteikta zona virs Ukrainas, kur nekādi lidaparāti nedrīkst ielidot, tad situācija Ukrainā būtu drošāka. Pa sauszemi viņi sevi aizsargātu, tur viss būtu kārtībā." https://www.la.lv/karlis-kreslins-ukrainas-vaja-puse-ir-neaizsargata-gaisa-telpa

bet vai rietumiem pietiks apņēmības?

daddy_j, 27.februāris 2022, 21:18
Es tik nesaprotu ,ja ņem un noslēdz,bet krievi ignorē un lido,tad kas notiek??
27.februāris 2022, 21:34 | links

mmartins [27.02.22]: Ruu [23m]: Skatijos interviju ar vovas it kā čomu, viņš ar tā pateica vovam draugu nav, nevienam neuzticas.Bij interesanta intervija.Stāsts kā vienā no baznīcām milicijas ķēde turēja pūli un kad gāja vova ,cilvēki spiedās klāt,pat tad kad menti štaukāja ar stekiem pa muguru,līda bučot roku.It kā tad vovam esot radusies doma kļūt par krievijas caruDroši vien domā bijušo miervalža "baņķira" Pugačova interviju pie Gordona ?
Visiem iesaku, ja kāds nav redzējis.
Jā,tas pats
27.februāris 2022, 21:32 | links

Reku ģenerālis Krēsliņš arī saka, ka "Vai rietumvalstis varētu atrast kopēju risinājumu, slēdzot debesis virs Ukrainas visiem lidaparātiem? Ja ko tādu varētu pieņemt ANO, ES un NATO, ka tiek noteikta zona virs Ukrainas, kur nekādi lidaparāti nedrīkst ielidot, tad situācija Ukrainā būtu drošāka. Pa sauszemi viņi sevi aizsargātu, tur viss būtu kārtībā." https://www.la.lv/karlis-kreslins-ukrainas-vaja-puse-ir-neaizsargata-gaisa-telpa

daddy_j, 27.februāris 2022, 21:18

ks to varētu kontrolēt?
27.februāris 2022, 21:25 | links

Tur gan bija vismaz 4h lai visu noskatītos, bet interesanta visā garumā
27.februāris 2022, 21:19 | links

Ruu [27.02.22]: Skatijos interviju ar vovas it kā čomu, viņš ar tā pateica vovam draugu nav, nevienam neuzticas.Bij interesanta intervija.Stāsts kā vienā no baznīcām milicijas ķēde turēja pūli un kad gāja vova ,cilvēki spiedās klāt,pat tad kad menti štaukāja ar stekiem pa muguru,līda bučot roku.It kā tad vovam esot radusies doma kļūt par krievijas caru
Droši vien domā bijušo miervalža "baņķira" Pugačova interviju pie Gordona ?
Visiem iesaku, ja kāds nav redzējis.
27.februāris 2022, 21:18 | links

27.februāris 2022, 21:18 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager