Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Ko sakat par iespējamajām miera sarunām?

No vienas puses pat sliktas sarunas ir labākas par labu karu... bet šodien notiek karš, zvērīgs...
kurā Ukrainai ir iniciatīva, vai vismaz viņi turās.

Tāpēc manuprāt šādas pārrunas ir pāragras. Nevar reizē karot un pār plecu uz sarunām skatīties.

Sarunas vairāk vajadzīgas krieviem. Varbūt lai pārgrupētos, lai munīciju, degvielu pievestu, lai savien satelītiem parādītu, re mēs gribam runāt...
27.februāris 2022, 19:44 | links

Nupat arī mans baltkrievu draugs ielika feisī, nenomīza, kai gan zina ka par šādiem publiskiem izteikumiem tur sēdina.
Я, грамадзін Рэспублікі Беларусь, катэгарычна супраць саўдзелу Беларусі ў ваеннай агрэсіі Расіі супраць Украіны.
Я патрабую вываду расійскіх войскаў з тэрыторыі Беларусі і Украіны.
Я хачу, каб мая краіна стала тэрыторыяй бяспекі і не прымала ўдзелу ў вайне.
..........................................................
Es, Baltkrievijas Republikas pilsonis, esmu kategoriski pret Baltkrievijas dalību Krievijas militārajā agresijā pret Ukrainu.
Pieprasu Krievijas karaspēka izvešanu no Baltkrievijas un Ukrainas teritorijas.
Es vēlos, lai mana valsts kļūtu par drošu teritoriju un nepiedalītos karā.
27.februāris 2022, 19:37 | links

BAigars [27.02.22]: Precīzi! Vajag slaukt visus, kàmēr pašam labi.
No skaļa viedokļa praktiski nekad nevar iegūt kādu lielu labumu sev, tikai zaudēt. Vienīgais ko var iegūt, ir “cieņa” tādu cilvēku acīs, kuriem dzīvē ir tikai balts un melns.
Es arī esmu pilnībā pret to kas notiek, šēroju jokus vai pārbaudītu info, bloķēju provokators utt. Bet, kāpēc kādam būtu jāriskē ar savu dzīvi, kkāda viedokļa dēļ, nekad nesapratīšu.
Izklausās pēc Gerharda Šrēdera, vai Sebastiana Kurca ...
27.februāris 2022, 19:33 | links

Sapratu, mums nav pa ceļam, nekad nesadarbošos ar neliešiem, lai cik no tiem var noslaukt. Tieši šādu bezprincipiālu politiķu dēļ mēs arī esam pašlaik uz milzīgas katastrofas sliekšņa, jo visi arī peļņu vērtēja augstāk par sirdsapziņu un godu.

Karlis_K, 27.februāris 2022, 19:09

Precīzi,rietumiem ar tā likās,redz pie kā noveda tas viss
27.februāris 2022, 19:28 | links

baķka apsola ukraiņiem neiejaukties un palaiž iskanderus
27.februāris 2022, 19:26 | links

Jēziņ daddy_j atkal pekstiņiem tici, tak saproti ka raška pie savas zvērīgās korupcijas no tiem uzrādītajiem 62 miljardiem aizsardzībai reāli tērē mazāk kā pusi! Tiesi tas pats ir roskosmosā, viss buksē, laikā netiek uzcelts, velk gadiem, izzagti miljardi, par to daudz kur bija rakstīts.

Karlis_K, 27.februāris 2022, 18:57

Pilnīgi Tev piekrītu, ka rtur zog kā traki... tomēr krievi 2020. g. izmēģināja satelītu raķeti https://www.sargs.lv/lv/tehnika-un-ekipejums/2020-11-27/daily-mail-krievija-veiksmigi-izmegina-satelitu-partvereju-un un 2021.g. novembrī vienu satelītu arī nogāza https://jauns.lv/raksts/arzemes/472542-krievija-atzist-satelita-iznicinasanu-raketes-izmeginajuma-bet-noliedz-ta-bistamibu

kas šodienas apstākļu kontekstā šķiet visai draudīgi. Kā jau atzinu, es esmu pesimists un ļoti priecājos, ja mans prognozes reizēm nepiepildās...

daddy_j, 27.februāris 2022, 19:10

Redzi raškā jau gadiem ir tendence ka naudas pietiek tikai izmēginājumiem, dažkārt pat tikai projektam un multenītei :) masveida ražošanai lai ieviestu bruojumā parasti ne. Zinātnieki, izgudrotāju tur tiešām ir unikāli, būtu sakarīga valdība ilgtermiņā, ar savām iespējām nudien būtu pasaules līderi.
27.februāris 2022, 19:25 | links

Nez kā var ticēt krievu cipariem, jopt, tač ne.
27.februāris 2022, 19:19 | links

daddy_j [27.02.22]: Slinkums meklēt googlē, bet aptuvenie militarie izdevumi gadā, pēc manas atmiņas-
ASV- 677 miljardi
ru- 60
Ger- 60
Tātad krievija tērē tikpat, cik Vācija, 10x mazāk, nekā ASV. No kā tur būtu jābaidās? Tikai no pogas...

raihs, 27.februāris 2022, 18:36

https://www.sargs.lv/lv/arvalstis/2021-04-26/pasaules-militarie-izdevumi-pern-sasniegusi-gandriz-2-triljonus-asv-dolaru

2020. gads
ASV - 778
Ķīna - 252
Krievija - 62
Latvija - 0.7

Cipari kā cipari, dažas pārdomas:
1. par ASV manuprāt cipar ir par 1/2 ir uzpūsti, gan jau tur politiskā atkatu sistēma ir atstrādāta, jau savulaik Kusto (bastiskafa Trieste būvētājs) rakstīija, ja NASA vajag konkrētas skrūves, tad tās 24h stundu laikā no ASV tiek piegādātas, neskatoties uz cenu. Vienalga iespaidīgi, un tā katru gadu
2. Krievu institūti, inženieri strādā par aldziņu rubļos...
3. Kāpēc analītiķi pari ASV saka, ka kosmosa karu tehnoloģijās atpalikuši no Krievijas par 10 gadiem https://www.thesun.co.uk/news/17774011/warning-us-hit-debilitating-strike-space-war-russia?

Ne mirkli neapšaubot, ka ASV militārismam tērē par kārtu vairāk nekā Krievija, svarīgi ir arī skatīties, KUR tērē nevis tikai CIK tērē. Tas vistiešākā mērā arī uz LV attiecas...
Ja ASV tur noraksta,tad krievijā cipari atspoguļo kāda ierēdņa turīgumu.
27.februāris 2022, 19:14 | links

Jēziņ daddy_j atkal pekstiņiem tici, tak saproti ka raška pie savas zvērīgās korupcijas no tiem uzrādītajiem 62 miljardiem aizsardzībai reāli tērē mazāk kā pusi! Tiesi tas pats ir roskosmosā, viss buksē, laikā netiek uzcelts, velk gadiem, izzagti miljardi, par to daudz kur bija rakstīts.

Karlis_K, 27.februāris 2022, 18:57

Pilnīgi Tev piekrītu, ka rtur zog kā traki... tomēr krievi 2020. g. izmēģināja satelītu raķeti https://www.sargs.lv/lv/tehnika-un-ekipejums/2020-11-27/daily-mail-krievija-veiksmigi-izmegina-satelitu-partvereju-un un 2021.g. novembrī vienu satelītu arī nogāza https://jauns.lv/raksts/arzemes/472542-krievija-atzist-satelita-iznicinasanu-raketes-izmeginajuma-bet-noliedz-ta-bistamibu

kas šodienas apstākļu kontekstā šķiet visai draudīgi. Kā jau atzinu, es esmu pesimists un ļoti priecājos, ja mans prognozes reizēm nepiepildās...
27.februāris 2022, 19:10 | links

Sapratu, mums nav pa ceļam, nekad nesadarbošos ar neliešiem, lai cik no tiem var noslaukt. Tieši šādu bezprincipiālu politiķu dēļ mēs arī esam pašlaik uz milzīgas katastrofas sliekšņa, jo visi arī peļņu vērtēja augstāk par sirdsapziņu un godu.
27.februāris 2022, 19:09 | links

raihs [27.02.22]: Runājot par biznesu, un skaļajiem saukļiem pret mūziķiem, precēm. Es teikšu tā - visi "income" no krievijas ir jāatbalsta ! Bet "outcome" - jaslēdz! Nu kas tur slikts, ka Kaupers vai Busulis padzied krievijā, un atved krievu naudu uz Latviju? Turklāt nedodot krievijai neko taustāmu, tikai dziesmiņas? Un Salmo! Lsi tak tirgo savus pludiņus krieviem! Maksās krievi, paliks mazāk naudas ieročiem . Es to nesaprotu, paskaidrojiet, lūdzu!
Precīzi! Vajag slaukt visus, kàmēr pašam labi.
No skaļa viedokļa praktiski nekad nevar iegūt kādu lielu labumu sev, tikai zaudēt. Vienīgais ko var iegūt, ir “cieņa” tādu cilvēku acīs, kuriem dzīvē ir tikai balts un melns.
Es arī esmu pilnībā pret to kas notiek, šēroju jokus vai pārbaudītu info, bloķēju provokators utt. Bet, kāpēc kādam būtu jāriskē ar savu dzīvi, kkāda viedokļa dēļ, nekad nesapratīšu.
27.februāris 2022, 19:00 | links

.....cила в правде. Pārrunu uzsākšana pēc banderoviešu iniciatīvas (ja tādas notiks) liecina par abortēto nacisma palieku glābšanas mēģinājumu eiropā. Izskatās, ka tā ir Eiropas vērtība un bailes no "Sema onkuļa".

Pravietis, 27.februāris 2022, 18:20

Tas ir tavs viedoklis?????? Vai atkal ne tā var saprast?????????
27.februāris 2022, 18:58 | links

27.februāris 2022, 18:57 | links

daddy,un cik krieviem aiziet atkatu sistēmā,kas to lai zin cik tad no 62 jardiem paliek armijai,cik aiziet villās un jahtās
27.februāris 2022, 18:56 | links

Slinkums meklēt googlē, bet aptuvenie militarie izdevumi gadā, pēc manas atmiņas-
ASV- 677 miljardi
ru- 60
Ger- 60
Tātad krievija tērē tikpat, cik Vācija, 10x mazāk, nekā ASV. No kā tur būtu jābaidās? Tikai no pogas...

raihs, 27.februāris 2022, 18:36

https://www.sargs.lv/lv/arvalstis/2021-04-26/pasaules-militarie-izdevumi-pern-sasniegusi-gandriz-2-triljonus-asv-dolaru

2020. gads
ASV - 778
Ķīna - 252
Krievija - 62
Latvija - 0.7

Cipari kā cipari, dažas pārdomas:
1. par ASV manuprāt cipar ir par 1/2 ir uzpūsti, gan jau tur politiskā atkatu sistēma ir atstrādāta, jau savulaik Kusto (bastiskafa Trieste būvētājs) rakstīija, ja NASA vajag konkrētas skrūves, tad tās 24h stundu laikā no ASV tiek piegādātas, neskatoties uz cenu. Vienalga iespaidīgi, un tā katru gadu
2. Krievu institūti, inženieri strādā par aldziņu rubļos...
3. Kāpēc analītiķi pari ASV saka, ka kosmosa karu tehnoloģijās atpalikuši no Krievijas par 10 gadiem https://www.thesun.co.uk/news/17774011/warning-us-hit-debilitating-strike-space-war-russia?

Ne mirkli neapšaubot, ka ASV militārismam tērē par kārtu vairāk nekā Krievija, svarīgi ir arī skatīties, KUR tērē nevis tikai CIK tērē. Tas vistiešākā mērā arī uz LV attiecas...
27.februāris 2022, 18:52 | links

Runājot par biznesu, un skaļajiem saukļiem pret mūziķiem, precēm. Es teikšu tā - visi "income" no krievijas ir jāatbalsta ! Bet "outcome" - jaslēdz! Nu kas tur slikts, ka Kaupers vai Busulis padzied krievijā, un atved krievu naudu uz Latviju? Turklāt nedodot krievijai neko taustāmu, tikai dziesmiņas? Un Salmo! Lsi tak tirgo savus pludiņus krieviem! Maksās krievi, paliks mazāk naudas ieročiem . Es to nesaprotu, paskaidrojiet, lūdzu!

raihs, 27.februāris 2022, 18:42
loģiski,bet ne kara laikā ko krievi izraisījuši
27.februāris 2022, 18:50 | links

Visus šitos vatņikus vajag ar Z iezimēt.
27.februāris 2022, 18:48 | links

Karlis_K [52m]: Nu johaidī ja vecis baidās nosodīt šo krievu izraisīto karu lai nezaudetu klientus vatņikus, tad viņš ir mīslis. Bet es ceru ka tā nav, cilvēks ir dziļi šokēts, vīlies, un nespēj neko pateikt.Paskaidrosi šo loģiku?
Piemēram.. Tu dzīvo labi, gadā pelni kādus 50k, no kuriem 40 nāk no krieviem.
Tagad Tev latvieši prasa, lai publiski pasaki, ka krievi ir lohi. No latviešiem tie paši 10k gadā paliks, nekas nemainīsies, jo latvieši ir pamuļķu un žīdu tauta, kas iepērkas ārzemēs (es to skaitā). Bet visus krievus zaudēsi.
Un tas viss kkāda tupa viedokļa dēļ.
Ģimeni neviens latvietis pēctam pabarot nelīdzēs.
Gribu redzēt kuri ir tie pajoliņi, kas izvēlētos tā darīt.

BAigars, 27.februāris 2022, 18:35

Pazudi urla no šīs vides labak.
27.februāris 2022, 18:46 | links

Runājot par biznesu, un skaļajiem saukļiem pret mūziķiem, precēm. Es teikšu tā - visi "income" no krievijas ir jāatbalsta ! Bet "outcome" - jaslēdz! Nu kas tur slikts, ka Kaupers vai Busulis padzied krievijā, un atved krievu naudu uz Latviju? Turklāt nedodot krievijai neko taustāmu, tikai dziesmiņas? Un Salmo! Lsi tak tirgo savus pludiņus krieviem! Maksās krievi, paliks mazāk naudas ieročiem . Es to nesaprotu, paskaidrojiet, lūdzu!
27.februāris 2022, 18:42 | links

Aigar tā jau ir demagoģija, kurš ta pieprasa nosaukt visus krievus par lohiem? Man arī ir pilns ar krievu draugiem, pārsvarā fotogrāfiem, feisī. 90% no tiem normāli, arī nosoda karu. Tas ka izsakot aktīvi savu nosodījumu karam esmu zaudējis kādus 10% no tiem, izrādījās nelieši kuri atbalstu šo karu, pofig, es tikai ieguvu jaunus draugus ukraiņu vidē, vēl vairāk.
27.februāris 2022, 18:40 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager