Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Pag viens no šejieniešiem, man draugos arī feisī, tak ar šo mērgli butēs brauc, jāuzjautā kāds vārdiņš, jāiegaumē, noderēs.
27.februāris 2022, 18:36 | links

Slinkums meklēt googlē, bet aptuvenie militarie izdevumi gadā, pēc manas atmiņas-
ASV- 677 miljardi
ru- 60
Ger- 60
Tātad krievija tērē tikpat, cik Vācija, 10x mazāk, nekā ASV. No kā tur būtu jābaidās? Tikai no pogas...
27.februāris 2022, 18:36 | links

Karlis_K [27.02.22]: Nu johaidī ja vecis baidās nosodīt šo krievu izraisīto karu lai nezaudetu klientus vatņikus, tad viņš ir mīslis. Bet es ceru ka tā nav, cilvēks ir dziļi šokēts, vīlies, un nespēj neko pateikt.
Paskaidrosi šo loģiku?
Piemēram.. Tu dzīvo labi, gadā pelni kādus 50k, no kuriem 40 nāk no krieviem.
Tagad Tev latvieši prasa, lai publiski pasaki, ka krievi ir lohi. No latviešiem tie paši 10k gadā paliks, nekas nemainīsies, jo latvieši ir pamuļķu un žīdu tauta, kas iepērkas ārzemēs (es to skaitā). Bet visus krievus zaudēsi.
Un tas viss kkāda tupa viedokļa dēļ.
Ģimeni neviens latvietis pēctam pabarot nelīdzēs.
Gribu redzēt kuri ir tie pajoliņi, kas izvēlētos tā darīt.
27.februāris 2022, 18:35 | links

Ruu tak nav vērts diskutēt ar vatņiku idiotiem, lai klabina, neviens tak šamo par pilnu neņem.
27.februāris 2022, 18:33 | links

Nekas, bračka ir paraudzis :) cerams brunis ar, labāk vēlāk nekā nekad tās aizmiglotās ačeles atverās.
27.februāris 2022, 18:25 | links

Karlis_K [27.02.22]: +++
Precīzi, žel ka tik daudz mūsējie tic utaino varenajai armijai, tas laikam iepotēts vēl no bērnības, skolas laikiem, ar pseidovēstures grāmatiņām un pompozajām parādēm :)
Ziniet, par ko es iedomājos, lasot šo? Nu tak ziniet taču! :) Nu protams - par Bračku! :)
27.februāris 2022, 18:22 | links

Sen nebiju te ielogojies, bet nu tas putlera aģents toč piegrieza.
Uden2, ja tu esi reģistrējies publiskā lapā(Copes lietās), arī Tu esi publiska persona. No taviem tekstiem nāk laukā tikai naida kurināšana un škeltniecība. Tas gandrīz vai liek domāt, ka Tu esi vai nu vatņiku diversants vai arī Dieviņš tevi ar prātu ir apdalījis.
27.februāris 2022, 18:21 | links

Ir labs...
https://www.facebook.com/100001526630201/posts/5028875513839953/

dakterp, 27.februāris 2022, 18:13

šis silda sirdi:DD
27.februāris 2022, 18:17 | links

:)))
27.februāris 2022, 18:12 | links

Lieciet jau savus cilvēkus mierā,nevienam šeit nav pienākums rakstī.Ieejiet FB kur viņs skaidri ir uzrakstijis ka ir pret karu,
27.februāris 2022, 18:07 | links

udens2 [27.02.22]: Jūs tak daži te esat īpaši tupi. Vainot NG, ka viņš ir draugos ar cilvēkiem pus pasaules valstīs? Nopietni? Man arī pāris krievi ir pazīstami. Ir viens labs draugs baltkrievs. Nu un? Ko man tagad, viņus bloķēt? Slimnieki, nevis lieniet citu dzīvēs, bet ziedojiet mantas un naudu Ukrainai vai vnk aizpisiet pāksti.

BAigars, 27.februāris 2022, 17:35Necepies,neviens nav jābloķē,te ir runa ka publiski cilvēki parasti parāda savu nostāju.Ja viņš pateiks ka neatbalsta karu,tad ko viņš zaudēs,vatētos draugus???
Zinu NG ,viņam vienkārši viss tas besī, viss
27.februāris 2022, 18:02 | links

Nu johaidī ja vecis baidās nosodīt šo krievu izraisīto karu lai nezaudetu klientus vatņikus, tad viņš ir mīslis. Bet es ceru ka tā nav, cilvēks ir dziļi šokēts, vīlies, un nespēj neko pateikt.

Karlis_K, 27.februāris 2022, 17:52
es ar ceru ka vienkārši apjucis,citādi man patīk viņa video par copi
27.februāris 2022, 17:58 | links

Nu johaidī ja vecis baidās nosodīt šo krievu izraisīto karu lai nezaudetu klientus vatņikus, tad viņš ir mīslis. Bet es ceru ka tā nav, cilvēks ir dziļi šokēts, vīlies, un nespēj neko pateikt.
27.februāris 2022, 17:52 | links

udens2 [27.02.22]: Jūs tak daži te esat īpaši tupi. Vainot NG, ka viņš ir draugos ar cilvēkiem pus pasaules valstīs? Nopietni? Man arī pāris krievi ir pazīstami. Ir viens labs draugs baltkrievs. Nu un? Ko man tagad, viņus bloķēt? Slimnieki, nevis lieniet citu dzīvēs, bet ziedojiet mantas un naudu Ukrainai vai vnk aizpisiet pāksti.

BAigars, 27.februāris 2022, 17:35Necepies,neviens nav jābloķē,te ir runa ka publiski cilvēki parasti parāda savu nostāju.Ja viņš pateiks ka neatbalsta karu,tad ko viņš zaudēs,vatētos draugus???
Viņam visa dzīve balstās pa lielam uz krieviem. Sanaidoties ar viņiem tikai lai latviešiem parādītu kaut kādu nostāju? Un pēctam ģimeni baros ar to ko nopelna Latvijas veikalā? Domājiet ar galvu, rīkojieties paši, nevis gaidiet visu laiku kaut ko no citiem. Nevienam nav pienākums izteikt savu viedokli.
27.februāris 2022, 17:49 | links

Jūs tak daži te esat īpaši tupi. Vainot NG, ka viņš ir draugos ar cilvēkiem pus pasaules valstīs? Nopietni? Man arī pāris krievi ir pazīstami. Ir viens labs draugs baltkrievs. Nu un? Ko man tagad, viņus bloķēt? Slimnieki, nevis lieniet citu dzīvēs, bet ziedojiet mantas un naudu Ukrainai vai vnk aizpisiet pāksti.

BAigars, 27.februāris 2022, 17:35
Necepies,neviens nav jābloķē,te ir runa ka publiski cilvēki parasti parāda savu nostāju.Ja viņš pateiks ka neatbalsta karu,tad ko viņš zaudēs,vatētos draugus???
27.februāris 2022, 17:40 | links

Karlis_K [27.02.22]: Starp citu gan padomijā gan ASV jau bija gadījumi, viltus trauksmes, kad nepalaida tikai tāpēc ka komandieri izrādījās ar smadzenēm.
laiki mainās...visādi var būt. neviens to nezinām. ceram uz to labāko
27.februāris 2022, 17:38 | links

BAigars [27.02.22]: Jūs tak daži te esat īpaši tupi. Vainot NG, ka viņš ir draugos ar cilvēkiem pus pasaules valstīs? Nopietni? Man arī pāris krievi ir pazīstami. Ir viens labs draugs baltkrievs. Nu un? Ko man tagad, viņus bloķēt? Slimnieki, nevis lieniet citu dzīvēs, bet ziedojiet mantas un naudu Ukrainai vai vnk aizpisiet pāksti.
+++++
27.februāris 2022, 17:37 | links

Atcerēsimies ka kodolieroču palaišana ir ļoti sarežģīte procedūra, visām valstīm kurām tie ir. Putins nevar ar savu pirksteli uzpiest sarkano pogu un automātiski palaist. Cerēsim ka komandieri, kuri atbildīgi tieši par pēdējo fāzi, kuri apkalpo kodolraķetes, izglābs pasauli un nepalaidīs.

Karlis_K, 27.februāris 2022, 17:28

jā,bet uzsākt karu arī ir sarežģīti,vēl vairāk cilvēku jāiesaista,tā kā te neko nevar vairs zināt.
Parādās ziņas ka elite sāk šķelties,Čubais un Deripaska iznteresanti izsakoties,bet konkrēta pagaidām vēl nekā nav
27.februāris 2022, 17:36 | links

Jūs tak daži te esat īpaši tupi. Vainot NG, ka viņš ir draugos ar cilvēkiem pus pasaules valstīs? Nopietni? Man arī pāris krievi ir pazīstami. Ir viens labs draugs baltkrievs. Nu un? Ko man tagad, viņus bloķēt? Slimnieki, nevis lieniet citu dzīvēs, bet ziedojiet mantas un naudu Ukrainai vai vnk aizpisiet pāksti.
27.februāris 2022, 17:35 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager