Pag viens no šejieniešiem, man draugos arī feisī, tak ar šo mērgli butēs brauc, jāuzjautā kāds vārdiņš, jāiegaumē, noderēs.
27.februāris 2022, 18:36 | links
Karlis_K [27.02.22]: Nu johaidī ja vecis baidās nosodīt šo krievu izraisīto karu lai nezaudetu klientus vatņikus, tad viņš ir mīslis. Bet es ceru ka tā nav, cilvēks ir dziļi šokēts, vīlies, un nespēj neko pateikt.Paskaidrosi šo loģiku?
Karlis_K [27.02.22]: +++Ziniet, par ko es iedomājos, lasot šo? Nu tak ziniet taču! :) Nu protams - par Bračku! :)
Precīzi, žel ka tik daudz mūsējie tic utaino varenajai armijai, tas laikam iepotēts vēl no bērnības, skolas laikiem, ar pseidovēstures grāmatiņām un pompozajām parādēm :)
Ir labs...
https://www.facebook.com/100001526630201/posts/5028875513839953/
dakterp, 27.februāris 2022, 18:13
udens2 [27.02.22]: Jūs tak daži te esat īpaši tupi. Vainot NG, ka viņš ir draugos ar cilvēkiem pus pasaules valstīs? Nopietni? Man arī pāris krievi ir pazīstami. Ir viens labs draugs baltkrievs. Nu un? Ko man tagad, viņus bloķēt? Slimnieki, nevis lieniet citu dzīvēs, bet ziedojiet mantas un naudu Ukrainai vai vnk aizpisiet pāksti.Zinu NG ,viņam vienkārši viss tas besī, viss
BAigars, 27.februāris 2022, 17:35Necepies,neviens nav jābloķē,te ir runa ka publiski cilvēki parasti parāda savu nostāju.Ja viņš pateiks ka neatbalsta karu,tad ko viņš zaudēs,vatētos draugus???
Nu johaidī ja vecis baidās nosodīt šo krievu izraisīto karu lai nezaudetu klientus vatņikus, tad viņš ir mīslis. Bet es ceru ka tā nav, cilvēks ir dziļi šokēts, vīlies, un nespēj neko pateikt.es ar ceru ka vienkārši apjucis,citādi man patīk viņa video par copi
Karlis_K, 27.februāris 2022, 17:52
udens2 [27.02.22]: Jūs tak daži te esat īpaši tupi. Vainot NG, ka viņš ir draugos ar cilvēkiem pus pasaules valstīs? Nopietni? Man arī pāris krievi ir pazīstami. Ir viens labs draugs baltkrievs. Nu un? Ko man tagad, viņus bloķēt? Slimnieki, nevis lieniet citu dzīvēs, bet ziedojiet mantas un naudu Ukrainai vai vnk aizpisiet pāksti.Viņam visa dzīve balstās pa lielam uz krieviem. Sanaidoties ar viņiem tikai lai latviešiem parādītu kaut kādu nostāju? Un pēctam ģimeni baros ar to ko nopelna Latvijas veikalā? Domājiet ar galvu, rīkojieties paši, nevis gaidiet visu laiku kaut ko no citiem. Nevienam nav pienākums izteikt savu viedokli.
BAigars, 27.februāris 2022, 17:35Necepies,neviens nav jābloķē,te ir runa ka publiski cilvēki parasti parāda savu nostāju.Ja viņš pateiks ka neatbalsta karu,tad ko viņš zaudēs,vatētos draugus???
Jūs tak daži te esat īpaši tupi. Vainot NG, ka viņš ir draugos ar cilvēkiem pus pasaules valstīs? Nopietni? Man arī pāris krievi ir pazīstami. Ir viens labs draugs baltkrievs. Nu un? Ko man tagad, viņus bloķēt? Slimnieki, nevis lieniet citu dzīvēs, bet ziedojiet mantas un naudu Ukrainai vai vnk aizpisiet pāksti.Necepies,neviens nav jābloķē,te ir runa ka publiski cilvēki parasti parāda savu nostāju.Ja viņš pateiks ka neatbalsta karu,tad ko viņš zaudēs,vatētos draugus???
BAigars, 27.februāris 2022, 17:35
Karlis_K [27.02.22]: Starp citu gan padomijā gan ASV jau bija gadījumi, viltus trauksmes, kad nepalaida tikai tāpēc ka komandieri izrādījās ar smadzenēm.laiki mainās...visādi var būt. neviens to nezinām. ceram uz to labāko
BAigars [27.02.22]: Jūs tak daži te esat īpaši tupi. Vainot NG, ka viņš ir draugos ar cilvēkiem pus pasaules valstīs? Nopietni? Man arī pāris krievi ir pazīstami. Ir viens labs draugs baltkrievs. Nu un? Ko man tagad, viņus bloķēt? Slimnieki, nevis lieniet citu dzīvēs, bet ziedojiet mantas un naudu Ukrainai vai vnk aizpisiet pāksti.+++++
Atcerēsimies ka kodolieroču palaišana ir ļoti sarežģīte procedūra, visām valstīm kurām tie ir. Putins nevar ar savu pirksteli uzpiest sarkano pogu un automātiski palaist. Cerēsim ka komandieri, kuri atbildīgi tieši par pēdējo fāzi, kuri apkalpo kodolraķetes, izglābs pasauli un nepalaidīs.
Karlis_K, 27.februāris 2022, 17:28