Tā saucamais protesta balsojums.
Viesturs2, 6.marts 2025, 17:06
Tas ir bīstami, sekas varam redzēt ASV, kur par Trampu daļa nobalsoja kā protesta balsojumu.
6.marts 2025, 17:22 | links
Tā saucamais protesta balsojums.
Viesturs2, 6.marts 2025, 17:06
<Nevajag aizmirst vienu lietu - Rosļikovs visus šos gadus ir bijis policijas arodbiedrības viceprezidents. Līdz pat 2023.g janvārim. Vēlēta persona. Tad nevajag brīnīties, ka soctīkli ir pilni ar vatņikiem,jo tie, kam jāsēž cietumā, aizbēg uz Krieviju. Krievijas atbalstītāji jūtas brīvi, jo viņus neviens neaiztiek. Kā teica M.Gulbis - policija ir pilna ar 5.kolonnu.
rosļiks jau sen bija jāsašnorē un jāeksportē uz krieviju, jo tur taču dzīve labāka :)
FishMV, 6.marts 2025, 09:56
Muļķības, arī tajos laikos viskautkas notika un pat vairāk, bet par to nerunāja un ziņās nerakstīja.
jegersz, 6.marts 2025, 13:51
Mjā.protams drošibas aspekts ir jārespektē. Kaut gan arī tajos laikos visādi sūdi notika.Tiesa stipri retāk.
Bjorgvins, 6.marts 2025, 13:35
man gan vairāk interesē kāpēc cilvēki par šādiem balso
udens2, 6.marts 2025, 11:52
Glorijas līmeņa kontingents par viņu arī balso, jo saprot. Izglītots cilvēks var apsolīt MĒĢINĀT sasmelt tos mēslus, kas visapkārt.
Vienkāršiem ļaudīm - vienkāršas atbildes uz jebkuras sarežģītības jautājumu. Tas pievelk vienkāršus ļaudis. Arī Donalds tāpēc ir tur kur ir!
daddy_j, 6.marts 2025, 13:00
man gan vairāk interesē kāpēc cilvēki par šādiem balso
udens2, 6.marts 2025, 11:52
udens2 [6.mar]: vatņiks briedis pievienojies osļikova partijai:DLielākā daļa ši kontingenta diezvai ir 8 klases pabeiguši, pērējie kas gaida komunisma svētlaimi.
udens2, 6.marts 2025, 09:54
Man īsti nav skaidrs, kāpēc LV politikā lien cilvēki bez poltitiskās izglītības. Bet kamēr mums ir sistēma, ka tiekot deputātos var "bīdīt" savas lietas un pagrābt cik vajag, tad tas tā arī turpināsies. Ja tagad likvidētu visus tirgus lielpilsētās, tad tie spircik/vodka/cigareti purni arī līstu rosļika partijā.
Vai mums vajag šadu valsts iekārtu???
FishMV, 6.marts 2025, 11:48man gan vairāk interesē kāpēc cilvēki par šādiem balso
vatņiks briedis pievienojies osļikova partijai:Dman gan vairāk interesē kāpēc cilvēki par šādiem balso
Man īsti nav skaidrs, kāpēc LV politikā lien cilvēki bez poltitiskās izglītības. Bet kamēr mums ir sistēma, ka tiekot deputātos var "bīdīt" savas lietas un pagrābt cik vajag, tad tas tā arī turpināsies. Ja tagad likvidētu visus tirgus lielpilsētās, tad tie spircik/vodka/cigareti purni arī līstu rosļika partijā.
Vai mums vajag šadu valsts iekārtu???
FishMV, 6.marts 2025, 11:48
vatņiks briedis pievienojies osļikova partijai:D
Indi.tu laikam esi pāris gadus vecāks,ja atceries saikas.Mana māsa arī runāja par tām saikām.Es sāku iet skolā 60-to gadu vidū un saikas vairs nedalīja.Skolā tik tiešām tirgotavas nebija.Bet netālu veikalā kaut ko varēja nopirkt.Cenas gan bija stipri demokrātiskas Limonāde bija 21 kap.Pudeli uzreiz nodeva atpakaļ un varēja ko citu nopirkt. Man visādas stiklenes un iriskas nepatika.Par 12 kap. akurāt sanāca 100 gr šokolādes konfektes bez fanķika.Ļoti garšīgas.Varbūt man tā likās. Nu noteikti visādu E - vielu bija mazāk.Mani senči veikalā maz ko pirka.Pārsvarā gaļa,piens,dārzeņi un augli bija no savas piemājas saimniecības.Vai mežā un upē iegūtas.Ūdeni lietojām no akas.Es domāju,ka tieši pārtika bija viens no faktoriem,kas tām paaudzēm veselību iespaidoja labvēlīgi.Nu šodien laikam ar pārtiku ir stipri ķīmiskāk.Tas ir viens faktors.Tagad mēs redzam,kā sastrēgumstunas tos korķus palielina auto ar bērniem uz bērnudārziem un skolām.Bieži vien tie attālumi ir niecīgi - no 0,5 km līdz 1,5 km.un spītīgi stāv korķos un kājām jau neies.Te bieži brēkā par bērnu mazkustīgumu.Nu aizej vienreiz uz skolu kājām.Gandrīz visiem ir mistiski ārsta atbrīvojumi no fizkultūras stundām.un tad brīnās,ka nav publikas ko armijā paņemt.Visticamāk,ka nebūs. Vari palielināt tos līdzekļus aizsardzībai cik gribi. Jēgas nebūs.Bez karavīriem nav armijas.
Bjorgvins, 6.marts 2025, 10:12
vatņiks briedis pievienojies osļikova partijai:D