udens2 [24.02.22]: lai atbild ko grib,ātrāk beigsies šis murgs.Jo miera tāpat nebūs kamēr to kremļa šaiku nenoraksman kaut kāda iekšējā sajūta ka paši krievi putinu novāks
24.februāris 2022, 22:24 | links
udens2 [24.02.22]: lai atbild ko grib,ātrāk beigsies šis murgs.Jo miera tāpat nebūs kamēr to kremļa šaiku nenoraksman kaut kāda iekšējā sajūta ka paši krievi putinu novāks
Vai nav tā, ka SWIFT atslēgšana ir atkarīga tikai no ASV, jo tā jau ir viņu sistēma ?
raihs, 24.februāris 2022, 19:41
RaimisD [24.02.22]: Klausos mūsu politiķos un rodas asociācijas.Šis arī ļoti pareizi teikts! Mazais šunelis vienmēr pa purnu noraujas pirmais! Un LV kaut kā vienmēr ir bijusi ekselenta šajā disciplīnā Ja paanalizēsim,LT un EST vienmēr bijuši daudz principiālāki nostājā pret RUS,bet ,,mazā šuneļa" tērpu pielaikojuši daudz retāk...
Kabatas sunītis rej uz lāci. Suņukam aiz muguras nāk aizstāvis orangutangs . Lācis sadusmojas un nokož vaukšķi. Atnāk lielais , neveiklais mērkaķis un nokauj lāci.
Jautājums. A kas ar suņuku, āā a tam pizdos.
Morāle.
Nekaitini, ja neesi gatavs uzņemt sitienu.
Bimbas [24.02.22]: Bet ja tam 8 kl. Skolniekam (kuram viss po...)piedraud un viņš atbild ka pa sauks savu lielo brāli (kodolieroči), ko tad?Ju ja...secinājums bēdīgs...šamais var darīt da jebko....pārējie tik vien kā ,,Fui" pateikt...
Bimbas [24.02.22]: Bet ja tam 8 kl. Skolniekam (kuram viss po...)piedraud un viņš atbild ka pa sauks savu lielo brāli (kodolieroči), ko tad?Lielie brāļi ir arī augstskolas studentiem, ne tikai vienam, 8 klases beigušam deģenerātam!
udo733 [24.02.22]: Es ar jau pārskaitīju Ukrainas armijai.+++++
Avatars, 24.februāris 2022, 20:32
Es arī un visiem kam ir iespēja dariet to.
Es ar jau pārskaitīju Ukrainas armijai.
Avatars, 24.februāris 2022, 20:32