Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
udens2 [24.02.22]: lai atbild ko grib,ātrāk beigsies šis murgs.Jo miera tāpat nebūs kamēr to kremļa šaiku nenoraks
man kaut kāda iekšējā sajūta ka paši krievi putinu novāks
24.februāris 2022, 22:24 | links

lai atbild ko grib,ātrāk beigsies šis murgs.Jo miera tāpat nebūs kamēr to kremļa šaiku nenoraks
24.februāris 2022, 22:20 | links

cik saprotu ka būšot sankcijas daudz katastrofalākas ka SWIFT atslēģšana nobāl,bezjēdzīga,nu redzēs

udens2, 24.februāris 2022, 21:44[/quote]
katastrofālākas kam???? ru puse pateica,ka iejaukties no malas nevajag.ok tiktāl viss skaidrs.bet nē,mūsējie vislielākie bļāvēji un vislielākie sankciju ieviesēji.ok,ieviesīs tās katastrofālās sankcijas!!!bet kas būs,ja rus izdomās uz katastrofālām sankcijām atbildēt tikpat katasrofāli...tieši vislielākiejiem bļāvējiem un tuvākajiem kaimiņiem...man pat bail iedomāties ,kas pie mums verētu notikt...
24.februāris 2022, 22:14 | links

Jādomā ka javelini ukraiņiem pietiks, ja ne cerams amīši piegādās vēl. Tas ir ļoti spēcīgs psiholoģiskais ierocis arī, domāju daudzi krievu tankisti atteiksies karot ja redzēs kā vienā sekundē izkūp gaisā veselas tanku apkalpes.
24.februāris 2022, 22:02 | links

Vai nav tā, ka SWIFT atslēgšana ir atkarīga tikai no ASV, jo tā jau ir viņu sistēma ?

raihs, 24.februāris 2022, 19:41

cik saprotu ka būšot sankcijas daudz katastrofalākas ka SWIFT atslēģšana nobāl,bezjēdzīga,nu redzēs
24.februāris 2022, 21:44 | links

RaimisD [24.02.22]: Klausos mūsu politiķos un rodas asociācijas.
Kabatas sunītis rej uz lāci. Suņukam aiz muguras nāk aizstāvis orangutangs . Lācis sadusmojas un nokož vaukšķi. Atnāk lielais , neveiklais mērkaķis un nokauj lāci.
Jautājums. A kas ar suņuku, āā a tam pizdos.
Morāle.
Nekaitini, ja neesi gatavs uzņemt sitienu.
Šis arī ļoti pareizi teikts! Mazais šunelis vienmēr pa purnu noraujas pirmais! Un LV kaut kā vienmēr ir bijusi ekselenta šajā disciplīnā Ja paanalizēsim,LT un EST vienmēr bijuši daudz principiālāki nostājā pret RUS,bet ,,mazā šuneļa" tērpu pielaikojuši daudz retāk...
24.februāris 2022, 21:36 | links

Admin, te savas domas izsaka dažādu uzskatu cilvji.Citiem jāpiekrīt, citus jānoraida, - man patiktu, ja es varētu šeit ar "patīk" "nepatik" atzimēt savu patikšanu un nepatiku.
24.februāris 2022, 21:32 | links

Bimbas [24.02.22]: Bet ja tam 8 kl. Skolniekam (kuram viss po...)piedraud un viņš atbild ka pa sauks savu lielo brāli (kodolieroči), ko tad?
Ju ja...secinājums bēdīgs...šamais var darīt da jebko....pārējie tik vien kā ,,Fui" pateikt...
24.februāris 2022, 21:27 | links

Bimbas [24.02.22]: Bet ja tam 8 kl. Skolniekam (kuram viss po...)piedraud un viņš atbild ka pa sauks savu lielo brāli (kodolieroči), ko tad?
Lielie brāļi ir arī augstskolas studentiem, ne tikai vienam, 8 klases beigušam deģenerātam!
24.februāris 2022, 21:19 | links

Vai "zaļie cilvēciņi" un baltas krāsas fūres ir tikai rašai pieejama opcija?
24.februāris 2022, 21:16 | links

Klausos mūsu politiķos un rodas asociācijas.
Kabatas sunītis rej uz lāci. Suņukam aiz muguras nāk aizstāvis orangutangs . Lācis sadusmojas un nokož vaukšķi. Atnāk lielais , neveiklais mērkaķis un nokauj lāci.
Jautājums. A kas ar suņuku, āā a tam pizdos.
Morāle.
Nekaitini, ja neesi gatavs uzņemt sitienu.
24.februāris 2022, 21:08 | links

Bet ja tam 8 kl. Skolniekam (kuram viss po...)piedraud un viņš atbild ka pa sauks savu lielo brāli (kodolieroči), ko tad?
24.februāris 2022, 21:06 | links

Man tādas nejautras pārdomas visa šī Ukrainas situācija raisa...apm.tā...mēs,gruppa vidusskolnieku,ejam no skolas,un ieraugam,ka 8 kl.skolnieks dauza vienu no 3.klases....nu ko-sakam,ja nebeigsi- nespēlēsimies vairs ar tevi,tavas omas pīrādziņus neēdīsim,bariņā neņemsim....fui teiksim...bet pa purnu jau nedosim....tā ir vīru runa un palīdzība vājākam....?
24.februāris 2022, 20:57 | links

Biden : every Russian asset in the US will be frozen

vēl runā ... gaidam vēl ko pateiks
24.februāris 2022, 20:51 | links

udo733 [24.02.22]: Es ar jau pārskaitīju Ukrainas armijai.

Avatars, 24.februāris 2022, 20:32
Es arī un visiem kam ir iespēja dariet to.
+++++
24.februāris 2022, 20:50 | links

Baidens noraidījis piedāvātās kiberuzbrukuma iespējas krievijai, lai traucētu gaisa uzlidojums Ukrainai...
24.februāris 2022, 20:45 | links

Man vienu brīdi likas, ka aigarsa2 te atraksta no metoģičkas, bet kļūdījos aiz paviršas lasīšanas. Atbalstu to, ka Kremļa propagandai nav vietas nevienā Latvijas interneta platformā. Viena lieta ir atšķirīgs viedoklis, bet liet te visus ķīseļmurgus vairs nav pieļaujami. imho.
24.februāris 2022, 20:39 | links

Es ar jau pārskaitīju Ukrainas armijai.

Avatars, 24.februāris 2022, 20:32

Es arī un visiem kam ir iespēja dariet to.
24.februāris 2022, 20:39 | links

Es ar jau pārskaitīju Ukrainas armijai.
24.februāris 2022, 20:32 | links

Mēs ar kolēģiem darbā pasludinājām brīvdienu. Lai zemapziņai pietiekoši enerģijas izprocesēt visu notiekošo.
Kā arī mēģinājām izrēķināt, cik esam ieguldījuši Ukrainā vismaz DIVAS DEKĀDES copes braucienos lietojot (nu, par ēdienu laikam to nevar nosaukt) Roltonus.
Vidēji sanāca kādi 20 roltoni pa gadu, 20 gadu garumā, par šīsdienas cenu 400x0.29=116 EUR uz degunu.
Mēs protams neuzskatam, ka ēdot roltonus tu ieguldi Ukrainā, taču ja galvenie mediji šo sludina, tad var iedomāties, ko domā tautas masa.
24.februāris 2022, 20:29 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager