Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
galvenais lai vairs nemērķē uz Zaporožjas AES
4.marts 2022, 08:37 | links

Tas ka krievu tauta sāks atjēgties ir utopisks sapnis. Visu laiku propogandas mašīna ir kārusi makaronus uz ausīm un lējusi krievu dvēselēs naida indi pret citiem.pat padomijas laikā.Oficiāli tika sludināta tautu draudzība.Kas notika patiesībā?Vēsturisks gadījums no personīgās pieredzes.70-to gadu beigas.Braucu ar 7.tramvaju no jūrskolas Ķengaraga virzienā.Tramvajā sēž tantuks ar puisīti. Var redzēt,ka nevietējie.es kaut kad no skolas biju ekskursijā.Principā Igaunijā,bet gabaliņu arī Krievijā .Nu tur es šito kolorītu jau redzēju. Braucam garām 5-stāvenēm.Principā tur dzīvokļus deva iebraucējiem.Par velti.Letiņiem bija jāliek rubli pie rubļa un jāpērk kooperatīvais. Lēti nebija.Bet runa ne par to.Tantuks rāda ar pirkstu uz 5-stāvenēm.Redzi mazdēliņ,tur fašisti dzīvo.Tas puisītis sen ir izaudzis.Un varbūt,ka kāds naivi domā,ka viņš nav Putina fans?Bet vecmāmiņa taču teica...
4.marts 2022, 08:00 | links

Bet reāli utainais fīrers putins jau pirms jaunā gada bija paredzējis karu.

Shm_didzis, 4.marts 2022, 01:23

Šis karš plānots jau vairākus gadus.
4.marts 2022, 01:32 | links

https://press.lv/post/zelenskij-esli-ukraina-padet-sleduyushhimi-budut-strany-baltii

Zeļenskis ar pareģo

svens76, 3.marts 2022, 22:33
Stulbākais ka šo arī dzirdēju no vēl viena politeksperta,kas paredzēja ka būs karš ukrainā,kamēr citi mierināja ka nebūs

udens2, 3.marts 2022, 23:03

Bet reāli utainais fīrers putins jau pirms jaunā gada bija paredzējis karu. Jo viens vatņiku blogeris bija pievērsis uzmanību fašika putina lielajā preses konferencē,ka jautājumā par kaut kādu paRaškas viedenis hospitāli sakarā ar covid viņš izteicās, ka lai turās, ka vēlāk šis hospitālis būs ļoti svarīgs, bet vatņiku žurnālists to iztulkoja, ka būšot vēl lielāks covid vilnis, bet man jau tad likās aizdomīgs tas teksts, ka tas bija kontekstā ar tagadējo fašistiskās paRaškas iebrukumu Ukrainā.
4.marts 2022, 01:23 | links

Labs piemērš no Ņujorkas, kas jādara ar auto, uz kurām ir redzamas šādas zīmes.

https://twitter.com/Experdiza/status/1499512732684595205
4.marts 2022, 01:17 | links

Protams ir daudz pozitīvu krievu,zinu tādus daudz,bet ir arī daudz kremlinu un briesmīgākais ka tādu netrūkst arī starp latviešiem,arī manā radu lokā

Ruu, 3.marts 2022, 13:28

Manā lielajā čangaļu radu pulkā (mums whatsapā pat grupa saucās lielā čangaļu ģimenīte) ar bij pilns ar putina un baķkas faniem, nu par laimi visiem acis atvērušās. Tomēr šādas katastrofas kolosāli vieno un attīra prātus arī, viens +.
4.marts 2022, 01:02 | links

Jā, Moldāvija un Gruzija uz ES pieteikušies, tos gribēsies pārmācīt
Bet kas to lai zina cik tālu aizies, redzēsim pēc pāris mēnešiem
https://www.youtube.com/watch?v=A2Pc1Bab6oI
3.marts 2022, 23:32 | links

Ērtāks kumoss- Moldāvija, Gruzija
3.marts 2022, 23:14 | links

https://press.lv/post/zelenskij-esli-ukraina-padet-sleduyushhimi-budut-strany-baltii

Zeļenskis ar pareģo

svens76, 3.marts 2022, 22:33

Stulbākais ka šo arī dzirdēju no vēl viena politeksperta,kas paredzēja ka būs karš ukrainā,kamēr citi mierināja ka nebūs
3.marts 2022, 23:03 | links

usis [03.03.22]: udens2 [23m]: usis [13m]: Tas bij laiks kad man darba koleģes skatījās Mariju, kkadu seriālu. Ap 11 rādija, dsrbs bij paralizēts :)Visa savienība pārdzīvoja līdz,tad bij dona beiža un tad jau nebija vairs tik interesanti

Ruu, 3.marts 2022, 21:51bij jau arī ''Verdzene Izaura''bet tas jau bi 80to beigās ja pareizi atcerosBij tas, bet nu jau 2022, kads tur nostradamus
Man tas teksts par antikristu palicis atmiņā,tāda sajūta, ka tiešām krievi pielūdz vakaros
3.marts 2022, 22:23 | links

udens2 [03.03.22]: usis [13m]: Tas bij laiks kad man darba koleģes skatījās Mariju, kkadu seriālu. Ap 11 rādija, dsrbs bij paralizēts :)Visa savienība pārdzīvoja līdz,tad bij dona beiža un tad jau nebija vairs tik interesanti

Ruu, 3.marts 2022, 21:51bij jau arī ''Verdzene Izaura''bet tas jau bi 80to beigās ja pareizi atceros
Bij tas, bet nu jau 2022, kads tur nostradamus
3.marts 2022, 21:59 | links

usis [13m]: Tas bij laiks kad man darba koleģes skatījās Mariju, kkadu seriālu. Ap 11 rādija, dsrbs bij paralizēts :)Visa savienība pārdzīvoja līdz,tad bij dona beiža un tad jau nebija vairs tik interesanti

Ruu, 3.marts 2022, 21:51
bij jau arī ''Verdzene Izaura''bet tas jau bi 80to beigās ja pareizi atceros
3.marts 2022, 21:59 | links

The China-backed Asian Infrastructure Investment Bank has announced that “all activities relating to Russia and Belarus are on hold and under review” due to Russia’s war on Ukraine.
3.marts 2022, 21:56 | links

usis [03.03.22]: Tas bij laiks kad man darba koleģes skatījās Mariju, kkadu seriālu. Ap 11 rādija, dsrbs bij paralizēts :)
Visa savienība pārdzīvoja līdz,tad bij dona beiža un tad jau nebija vairs tik interesanti
3.marts 2022, 21:51 | links

Tas bij laiks kad man darba koleģes skatījās Mariju, kkadu seriālu. Ap 11 rādija, dsrbs bij paralizēts :)
3.marts 2022, 21:44 | links

usis [03.03.22]: Ruu [10m]: usis [23m]: To pareģojumu ir 5x vairāk nekā viņa reālio dzejoļu, lidzigi kā bībeļrakstiTas skaidrs un katrs dzejo pa savējam,bet to grāmatu es lasiju 90 gadu beigāsKāpēc lasīji?
90jos tas viss bij jauns un interesants.Ir tur kaut kas tajos viņa pareģojumos arī
3.marts 2022, 21:38 | links

Ruu [03.03.22]: usis [23m]: To pareģojumu ir 5x vairāk nekā viņa reālio dzejoļu, lidzigi kā bībeļrakstiTas skaidrs un katrs dzejo pa savējam,bet to grāmatu es lasiju 90 gadu beigās
Kāpēc lasīji?
3.marts 2022, 21:35 | links

usis [03.03.22]: To pareģojumu ir 5x vairāk nekā viņa reālio dzejoļu, lidzigi kā bībeļraksti
Tas skaidrs un katrs dzejo pa savējam,bet to grāmatu es lasiju 90 gadu beigās
3.marts 2022, 21:26 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager