leeevis [7.mar]: Līdz Avenam, Siliņai un Rinkevičam aizmest savu akmeni tautieši nespēj, tad nu met divtik stipri pa tiem, kam var trāpīt. Ļoti žēl, ka tā. Taču «Es ticu, ka šis laiks izgaisīs kā ļauns murgs.» Un visa šī stukačošana, balts/melns, apsūdzēšana bez likumpārkāpuma beigsies.
Lielākā daļa (ieskaitot mani) neko sliktu, kā par cilvēku, par Normundu jau nedomā. Labsirdīgs un sirsnīgs cilvēks, kā arī izcils makšķernieks. Varbūt kāds kaut ko asāku pateica par šo konkrēto gadījumu uz emociju fona.
Šeit vairāk ir stāsts par publiskas personas rīcību jūtīgā laikā. Hitlera laikā (gluži kā tagad Putina laikā krievijā, jo Putins=Hitlers, Staļins) Vācijā jau arī dzīvoja ļoti daudz normāli domājošu vāciešu, kuri bija tālu no Hitlera radikālajām idejām. Tajā pašā laikā publiskas personas novērsās no šīs valsts iedzīvotājiem, lai neradītu liekas domstarpības. Protams, žēl, ka cilvēkiem ir jāsadzīvo ar trakiem diktatoriem, bet viņus ir iespējams atbalstīt citos veidos.
Man pašam labi paziņas ik pa laikam uzņem kādus ciemiņus no krievijas, jo viņiem ir gan radi, gan draugi Sanktpēterburgā, kuri necieš Putinu, bet sadzīvo ar realitāti. Vienreiz pat arī bija paši ciemos uz Sanktpēterburgu 2023.gadā. Bet, viņi nav publiskas personas un neviens to neredz, kā arī šāda rīcība neietekmē viņu darbs gaitas.
Pretēji ir publiskām personām. Tādēļ nākas sadzīvot ar sekām.
Mūsu dzīve ir cieši saistīta ar veiktajām izvēlēm!
Normund, jācer, ka ar laiku pasaule nomierināsies un sakārtosies. Viedokļi var būt dažādi, bet tie ir tikai viedokļi. Atšķirīgiem viedokļiem nevajadzētu sabojāt cilvēcisku komunikāciju un labu savstarpējo sapratni.