udo733 [26.02.22]: udo733 [4m]: Karlis_K [5m]: es jau jums ieteiktu vēl nepriecāties.netā klejo video kur krievi izveduši Topol M ballistiskās raķetes ar darbības rādiusu 11 000km....protams ka šiem jāiet līdz galam, nav jēgas atkāpties
svens76, 26.februāris 2022, 12:37
Nu un? NATO un īpaši amīši tak seko katrai raķetes pārvietošanai jau entos gadu desmitus, ja kaut vienu izšaus un tā lidos Eiropas vai ASV virzienā, to uzreiz notrieks. Vēlreiz atkārtoju, pārāk esat sabaidīti ar krievu armijas varenību, bet realitāte ir cita. Viņu tehnika ir nožēlojami atpalikusi salīdzinājumā ar NATO, pie tam, lielākā daļa no uzrādītās jau sen nav lietojama, jo netiek veikta regulāra apkope, naudiņu visi zog.pričom iebaidīti:) neesat tak arī tik naivi. tāda sajūta ka strādā pie viņu militārās tehnikas, ka visu tik labi zini. atkārtošos, neesat tik naivi un neticat tām i-neta basņām ar ko jūs regulāri baro:)))
svens76, 26.februāris 2022, 12:46
Sven.tu kurā informācijas telpā dzīvo?Man jau sāk likties kad arī nepareizaja.es vispār tai huiņai nesekoju,jo ne es, ne tu, ne kāds cits šajā forumā neko ietekmēt tur nevar. tāpēc saku ka esat pārāk sazombēti ar to i-neta huiņu. es labāk brīvo laiku pavadu copējot:)
svens76, 26.februāris 2022, 12:54
Un kā tev šķiet kapēc tie vatņiki ie ienēmuši Černobias kodolstaciju?Tas ir plāns B ja iebrukums nesanāks.Tu bļin nesaproti kad tie izdzimteņi krievi ir ar mieru visu tur uzlaist gaisā ?
26.februāris 2022, 12:59 | links