_EKA [25.02.22]: Kā, piemēram, NATO spētu mūs aizstāvēt, ja Krievija sāktu plašu aviācijas uzbrukumu visai Baltijai rītdien 5 no rīta? Un vēl piedraudētu ar atomieročiem, ja kāds iejauksies, lai mūs aizstāvētu.+++
25.februāris 2022, 16:46 | links
_EKA [25.02.22]: Kā, piemēram, NATO spētu mūs aizstāvēt, ja Krievija sāktu plašu aviācijas uzbrukumu visai Baltijai rītdien 5 no rīta? Un vēl piedraudētu ar atomieročiem, ja kāds iejauksies, lai mūs aizstāvētu.+++
Visādas domas galvā, bet tās noteikti vairs nav patriotiskas vai morāles pastāvēšana. Vienmēr licies ir cilvēce 21.gadsimts. Eiropa tas vērtības sargā. Ļoti, ļoti esmu vīlies ES un Nato un vairs viņiem neticu.
Afganistānu pameta nakts aizsegā. Labi, ilūzija šis mūs neskar, tālu.
Sīrijā, Amerikāņi pameta vietējos, lai Turcija varētu sist. Vai utainie tie bij, bet tas būtību nenozīmē.
Šodien, 40 miljoni, ibio.. cilvēku liktenis ir pilnīgs po. Sankcijas, kur oligarhiem liedz ieceļot, varētu padomāt no tā krievam tankti sarūsēs un degvielas pietrūks.
Aizgriezt gāzes vadu, kur nemaz nav gāzes. ES nav pat vienotības, kur ir tikai papīrīšu valūtu zaudēs ko var piedrukāt cik vajag. Atsakās pārtraukt kara darbību, kur cilvēki iet bojā, abās pusēs!
Ir tikai intereses un tās noteikti nav mūsu!
Diemžēl.
Avatars, 25.februāris 2022, 16:00
Hamurapi [25.02.22]: ...plaša uzbrukuma gadījumā, kristu arī ASV un citu valstu karavīri. Un tas nepaliktu bez atbildes. It īpaši ASV, kur ir diezgan liels tautas atbalsts un katrs karavīrs ir tautas varonis...Jā, šis man arī šķiet ļoooti nopietns arguments! Ja ietu bojā ASV vai Kanādas karavīri, to nu nekādi nevarētu atstāt bez ievērības!
Kā, piemēram, NATO spētu mūs aizstāvēt, ja Krievija sāktu plašu aviācijas uzbrukumu visai Baltijai rītdien 5 no rīta? Un vēl piedraudētu ar atomieročiem, ja kāds iejauksies, lai mūs aizstāvētu.Pēc tava jautājuma nekā,bet tā nebūs,jo ap ukrainu pastiprinātikaraspķu vilka veselu gadu,tā ka tāds scenārijs pat nav iespējams.Vispirms būs ilgstoša spēku koncetrācija,un gan jau NATO arī sāktu vilkt spēkus
_EKA, 25.februāris 2022, 14:36
Kā, piemēram, NATO spētu mūs aizstāvēt, ja Krievija sāktu plašu aviācijas uzbrukumu visai Baltijai rītdien 5 no rīta? Un vēl piedraudētu ar atomieročiem, ja kāds iejauksies, lai mūs aizstāvētu.
_EKA [25.02.22]: Kā, piemēram, NATO spētu mūs aizstāvēt, ja Krievija sāktu plašu aviācijas uzbrukumu visai Baltijai rītdien 5 no rīta? Un vēl piedraudētu ar atomieročiem, ja kāds iejauksies, lai mūs aizstāvētu.Gan jau NATO ne tādi latvieši, ne igauņi baigi neliek iespringt, bet plaša uzbrukuma gadījumā, kristu arī ASV un citu valstu karavīri. Un tas nepaliktu bez atbildes. It īpaši ASV, kur ir diezgan liels tautas atbalsts un katrs karavīrs ir tautas varonis. Bet, ja atomkarš, tad gan viss beidzies gan jau...
Kā, piemēram, NATO spētu mūs aizstāvēt, ja Krievija sāktu plašu aviācijas uzbrukumu visai Baltijai rītdien 5 no rīta? Un vēl piedraudētu ar atomieročiem, ja kāds iejauksies, lai mūs aizstāvētu.
Tā kā vienmēr esmu bijis pesimistiskais reālists(vai reālistisks pesimists), tad šodien pēc "sankciju" izsludināšanas domas pavisam drūmas... Esmu drausmīgi vīlies Rietumu pasaulē. Visi ir vai nu mīkstie, vai nu visu nosaka nauda... Jau šodien krievu "tirgi" sāk atdzīvoties!!! Jau šodien, ibio!!! Cik ilgi Ukraina noturēsies viena? Nedēļu, divas? Kad zaudēs Kijevu, tas būs viss...
raihs, 25.februāris 2022, 14:09
tad uztaisīs marionešu valdību un aicinās visus nolikt ieročus...
daddy_j, 25.februāris 2022, 14:16