31.decembris 2021, 07:27 | links
udo733 [29.12.21]: Nu pateiks ASV kad kodolieročus neizvietos pierobezā un?Pret muļķikiem jau ar to nevajag.-DPa lielam man pie *irsas tie slāvi, lai jau karo, cik grib. Ukraiņi ir labāki par krieviem tikai no tās pozīcijas, ka viņiem ir taisnība. Citādā ziņā reti draņķīga tautele. Paskatoties uz viņu korupciju, mūsu vadoņi klusējot atkāpjas... Vēl pirms gadiem desmit caur Ukrainas ciemu nebija iespējams izbraukt, ja neesi vietējām mentam kukuli iedevis... Mani interesē mana sēta un mans viskijs. Karš Ukrainā nu toč neļautu mierīgi turpināt dzert visīti Latvijā...
udo733, 29.decembris 2021, 21:45Nu nezinu ko tu tāds emocionāls palicis.Ja Ukraiņi vienīgais par ko uztraucas ir kur viņus visus raks ja iebruks tad vari dzert visīti mierīgi arī turpmāk.
Vate socportālos pamatīgi satrakojusies- laikam jūt asins garšu. Līdzīgi kā 2014ajā... Nepatīk man tas viss, pavisam nepatīk...
raihs, 29.decembris 2021, 22:26
Nu pateiks ASV kad kodolieročus neizvietos pierobezā un?Pret muļķikiem jau ar to nevajag.-DNu nezinu ko tu tāds emocionāls palicis.Ja Ukraiņi vienīgais par ko uztraucas ir kur viņus visus raks ja iebruks tad vari dzert visīti mierīgi arī turpmāk.
udo733, 29.decembris 2021, 21:45
Cik saprotu, NATO tomēr paļausies vates ultimātam. Ap 10.janvāri sarunas sākšoties. Manuprāt, tā ir totāls apkaunojums - runāt ar tiem gopņikiem... Nahuja?
raihs, 29.decembris 2021, 21:01Tur būs pretprasības,atbrīvot gruzijai okupētās teritorijas,izvākties no krimas,nu saprati,pasūtīs nahuj,tad redzēsi
udens2, 29.decembris 2021, 21:31
Viss ticamāk jau ka Ukrainai Nato neredzēt kā savas ausisiesākumā NATO partneris,kamēr robežstrīdi,tikmēr neuzņem tāpat
vienkars, 29.decembris 2021, 21:26
Cik saprotu, NATO tomēr paļausies vates ultimātam. Ap 10.janvāri sarunas sākšoties. Manuprāt, tā ir totāls apkaunojums - runāt ar tiem gopņikiem... Nahuja?Tur būs pretprasības,atbrīvot gruzijai okupētās teritorijas,izvākties no krimas,nu saprati,pasūtīs nahuj,tad redzēsi
raihs, 29.decembris 2021, 21:01
Cik saprotu, NATO tomēr paļausies vates ultimātam. Ap 10.janvāri sarunas sākšoties. Manuprāt, tā ir totāls apkaunojums - runāt ar tiem gopņikiem... Nahuja?
raihs, 29.decembris 2021, 21:01