kad
26.decembris 2021, 02:43 | links
mjuniors [26.12.21]: Vaov, atbrauc.. parādīšu izrādīšu.. pastāstīšu, diemžēl lv valodā tik, kirlicu nu saproti.... norakām.. Raksti droši tepat sapratīšu gan LV valodu gan norakto kirilicu,gan varbūt vēl kādu... ,vai varbūt vienkārši nav ko rakstīt?Nezinu ko Tavā galā rāda utānijas TV un kāpēc Tu viņu skaties, dzimtas varoņu vārdus lūdzu studijā. Tautai taču savi varoņi jāzin. Un es ar ir savā vietā jau ceturtajā paaudzē. Un varbūt kādu ,,grāmatas,, nosaukumu un ,,autora,, vārdu iedod lai es ar varu uzzināt ,,patiesību,,DDD
mjuniors [26.12.21]: Vēsturi tik vari utānijas tv pārrakstīt, man ir grāmatās rakstīts un man dzimtā.. ir varoņi kas rakstīja mūsu Latvijas vēsturi.. Es zinu savu dzimtas rakstus... es ir savā vietā jau trešajā paaudzē...Nezinu ko Tavā galā rāda utānijas TV un kāpēc Tu viņu skaties, dzimtas varoņu vārdus lūdzu studijā. Tautai taču savi varoņi jāzin. Un es ar ir savā vietā jau ceturtajā paaudzē. Un varbūt kādu ,,grāmatas,, nosaukumu un ,,autora,, vārdu iedod lai es ar varu uzzināt ,,patiesību,,DDD
mjuniors [26.12.21]: Redz kāds komaņuga. :D saprati uzreiz par ko iet runa.. suka, tu vēl rāpo.. esi zaudējis šajā kaujā :DArī Tu saprati, nekur nerāpoju, ne ar ko nekaroju , tāpēc nevaru nekādās kaujās ne vinnēt ne zaudēt, vienkārši reizēm, kad esmu paņēmis, iegārdzu par abiem udiņiem, fīreru un viņa partijas vienīgo ,,parteigenossi,, DDD