Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
kad
26.decembris 2021, 02:43 | links

Tipiska tā gala ciema ,,varoņa,, atbilde tad jad nav ko atbildēt
26.decembris 2021, 02:43 | links

Tu ir cirvis vai radīts utainis ?
26.decembris 2021, 02:40 | links

Bože moi, Tev laikam nenāk galvā ka Tevis paša iepriekšējā postā apsmietajā googlē atrasto(diez kas šito ir apmaksājis) kāds varbūt pats ar savām acīm ir redzējis, nevis uzzinājis no ,,varoņu,, stāstiem?
26.decembris 2021, 02:37 | links

p.s. šeit klejoja arī info par googles sniegto info utānijāji,,,, arī e sevi vairs nevaru atrast caur googli ar gadiem... kas maksā sevi atrod..
26.decembris 2021, 02:36 | links

Atvainojiet, piedodiet, otrādi ielikās, lasīt teksta pirmo daļu
26.decembris 2021, 02:23 | links

mjuniors [26.12.21]: Vaov, atbrauc.. parādīšu izrādīšu.. pastāstīšu, diemžēl lv valodā tik, kirlicu nu saproti.... norakām.. Raksti droši tepat sapratīšu gan LV valodu gan norakto kirilicu,gan varbūt vēl kādu... ,vai varbūt vienkārši nav ko rakstīt?
Nezinu ko Tavā galā rāda utānijas TV un kāpēc Tu viņu skaties, dzimtas varoņu vārdus lūdzu studijā. Tautai taču savi varoņi jāzin. Un es ar ir savā vietā jau ceturtajā paaudzē. Un varbūt kādu ,,grāmatas,, nosaukumu un ,,autora,, vārdu iedod lai es ar varu uzzināt ,,patiesību,,DDD
26.decembris 2021, 02:21 | links

30. gadi pagājuši... un šāds sviests jādzen! fuj latvieti..
26.decembris 2021, 02:18 | links

p.s google pāraugusi pisnešā un atrod tikai to, ko ir kāds samaksājis, tev būs bilbliotēku jāiet.. bet ja gribi privāto skolu uziet, prasi privāti..
26.decembris 2021, 02:15 | links

Vaov, atbrauc.. parādīšu izrādīšu.. pastāstīšu, diemžēl lv valodā tik, kirlicu nu saproti.... norakām..
26.decembris 2021, 02:11 | links

mjuniors [26.12.21]: Vēsturi tik vari utānijas tv pārrakstīt, man ir grāmatās rakstīts un man dzimtā.. ir varoņi kas rakstīja mūsu Latvijas vēsturi.. Es zinu savu dzimtas rakstus... es ir savā vietā jau trešajā paaudzē...
Nezinu ko Tavā galā rāda utānijas TV un kāpēc Tu viņu skaties, dzimtas varoņu vārdus lūdzu studijā. Tautai taču savi varoņi jāzin. Un es ar ir savā vietā jau ceturtajā paaudzē. Un varbūt kādu ,,grāmatas,, nosaukumu un ,,autora,, vārdu iedod lai es ar varu uzzināt ,,patiesību,,DDD
26.decembris 2021, 02:07 | links

vispār man ir lidojums.... ja saprotiet par ko ir runa... meklēju pilotu, kas to var man sniegt..
26.decembris 2021, 01:59 | links

un vispār cl.lv jataisa salidojums.. usi?!
26.decembris 2021, 01:56 | links

partizānu nometni zini kur baltijā vislielākā??
p.s. kompim klaviatūra jau trešā noģiba... pirkšu kompi jauni.
26.decembris 2021, 01:55 | links

Es nezinu kur tu rāpo, bet es atrodos jau vēsturiski, Viļakas, Balvu apriņķis... Saproti.. laši jūt to ūdens smaržu.. kur peldēt.. nemaitā ūdeni
26.decembris 2021, 01:53 | links

Vēsturi tik vari utānijas tv pārrakstīt, man ir grāmatās rakstīts un man dzimtā.. ir varoņi kas rakstīja mūsu Latvijas vēsturi.. Es zinu savu dzimtas rakstus... es ir savā vietā jau trešajā paaudzē...
26.decembris 2021, 01:49 | links

mjuniors [26.12.21]: Redz kāds komaņuga. :D saprati uzreiz par ko iet runa.. suka, tu vēl rāpo.. esi zaudējis šajā kaujā :D
Arī Tu saprati, nekur nerāpoju, ne ar ko nekaroju , tāpēc nevaru nekādās kaujās ne vinnēt ne zaudēt, vienkārši reizēm, kad esmu paņēmis, iegārdzu par abiem udiņiem, fīreru un viņa partijas vienīgo ,,parteigenossi,, DDD
26.decembris 2021, 01:46 | links

26.decembris 2021, 01:43 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager