Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Redz kāds komaņuga. :D saprati uzreiz par ko iet runa.. suka, tu vēl rāpo.. esi zaudējis šajā kaujā :D
26.decembris 2021, 01:31 | links

mjuniors [25.12.21]: arnox61 [Vakar]: Ko ta negāji bračkam palīgā, sēdēji savā Latgales reģionanā un sētā plivināji karogu?Kā negāju? Man bija 6 gadi.. es gāju. Un mēs uzvarējām.. Un šodien plīv, pilī ar plīv.. viss notiek jau 30 gadi.. Tu ir dalbajobs?!
Te nesen viens bij ielicis Putina bildi ar granātu rokās ,ja atceramies, tad vietējiem junioriem ar pieminekļu spridzināšanu pašiem reāli bij sanācis sevi uzlaist gaisā. Tā ka neej bračkas pēdās, ņem palīgā abus udiņus un i ztieciet ar pieminekļu apšpricēšanu, spridzekļi lai paliek onkuļiem kas tos māk lietot, DDD
26.decembris 2021, 01:25 | links

liorts pa kreisi, skaisti!
26.decembris 2021, 00:33 | links

26.decembris 2021, 00:24 | links

arnox61 [25.12.21]: Raih, tikai utānijai nav nedz morāles, ne kapitālisma ko zaudēt atšķirībā no eiropas. Vēstures kultūras mantojums utt. Utānija ir nožēlojama un vēl nožēlojamāki ir vatenieki, kas pat nedzīvo sāvā sapņu zemē un kladzina par savu varenību.
Man saknes patriotismā ir dziļas, 90 ajos mans bračka bija aizsargu vadītājs latgales reģionanā! Kā arī zin šo to par uzvaras pieminekļu spridzināšanu.. žēl neizdevās.

mjuniors, 25.decembris 2021, 15:23
Ko ta negāji bračkam palīgā, sēdēji savā Latgales reģionanā un sētā plivināji karogu?
Arnox61 jau vēl viens vatņiku mēsls
25.decembris 2021, 23:08 | links

udo733 [21:20]: Francijā omikrons plosās ne pa jokam... Domāju, jau dažu mēnešu laikā tas izmainīs attieksmi pret vakcināciju. Nezinu, protams, kā, bet pašreiz izskatās, ka jēgas tā pamaz...

raihs, 25.decembris 2021, 21:05
Jāmauc 3 pote kamēr neka labāka nav.Izskatās, omikronam pofig tā trešā pote. Es gan sen jau esmu iemaucis.

raihs, 25.decembris 2021, 21:33

Es ari tikko paspeju.Gluži pofig jau nav jo no smāgās slimibas gaitas pasargajot.
25.decembris 2021, 22:51 | links

Pirms nedēlas iepļāvu dzimteni mīlēt ar.. jautājumi?
25.decembris 2021, 22:39 | links

arnox61 [25.12.21]: Ko ta negāji bračkam palīgā, sēdēji savā Latgales reģionanā un sētā plivināji karogu?
Kā negāju? Man bija 6 gadi.. es gāju. Un mēs uzvarējām.. Un šodien plīv, pilī ar plīv.. viss notiek jau 30 gadi.. Tu ir dalbajobs?!
25.decembris 2021, 22:38 | links

Raih, tikai utānijai nav nedz morāles, ne kapitālisma ko zaudēt atšķirībā no eiropas. Vēstures kultūras mantojums utt. Utānija ir nožēlojama un vēl nožēlojamāki ir vatenieki, kas pat nedzīvo sāvā sapņu zemē un kladzina par savu varenību.
Man saknes patriotismā ir dziļas, 90 ajos mans bračka bija aizsargu vadītājs latgales reģionanā! Kā arī zin šo to par uzvaras pieminekļu spridzināšanu.. žēl neizdevās.

mjuniors, 25.decembris 2021, 15:23

Ko ta negāji bračkam palīgā, sēdēji savā Latgales reģionanā un sētā plivināji karogu?
25.decembris 2021, 22:26 | links

raihs [25.12.21]: udo733 [21:20]: Francijā omikrons plosās ne pa jokam... Domāju, jau dažu mēnešu laikā tas izmainīs attieksmi pret vakcināciju. Nezinu, protams, kā, bet pašreiz izskatās, ka jēgas tā pamaz...

Jāmauc 3 pote kamēr neka labāka nav.Izskatās, omikronam pofig tā trešā pote. Es gan sen jau esmu iemaucis.
Tikko kā sākās covids mana daktere teica covid pote bus gripas pote, Liga kozlovska ir Latvijas...
25.decembris 2021, 22:24 | links

BrunoL [25.12.21]: Zoniņi, iedomājušies, ka nolikuši kluci kaimiņa durvju priekšā, bet patiesībā klucis pašu biksēs.
Prunčik, utainie mēsli no paraškas jau gadsimtiem kluci liek un ir likuši savās biksēs un piedirsuši, piemīzuši un vēl apzaguši kaimiņu sētas.
25.decembris 2021, 21:46 | links

udo733 [25.12.21]: Francijā omikrons plosās ne pa jokam... Domāju, jau dažu mēnešu laikā tas izmainīs attieksmi pret vakcināciju. Nezinu, protams, kā, bet pašreiz izskatās, ka jēgas tā pamaz...

Jāmauc 3 pote kamēr neka labāka nav.
Izskatās, omikronam pofig tā trešā pote. Es gan sen jau esmu iemaucis.
25.decembris 2021, 21:33 | links

Francijā omikrons plosās ne pa jokam... Domāju, jau dažu mēnešu laikā tas izmainīs attieksmi pret vakcināciju. Nezinu, protams, kā, bet pašreiz izskatās, ka jēgas tā pamaz...

Jāmauc 3 pote kamēr neka labāka nav.
25.decembris 2021, 21:20 | links

Zoniņi, iedomājušies, ka nolikuši kluci kaimiņa durvju priekšā, bet patiesībā klucis pašu biksēs.
25.decembris 2021, 21:08 | links

Francijā omikrons plosās ne pa jokam... Domāju, jau dažu mēnešu laikā tas izmainīs attieksmi pret vakcināciju. Nezinu, protams, kā, bet pašreiz izskatās, ka jēgas tā pamaz...
25.decembris 2021, 21:05 | links

Kaut kādi sūdi jau būs,iepriekš gad slāpeklis maksāja 185 tonnā,šogad gandrīz 800.Vējasuns ,labošos,forumā bez lamāšanās Ziemassvētku ,arī pārējā laikā.
25.decembris 2021, 20:41 | links

Kā var deģenerāti runāt krievija- amerika. Pasaule ir tik plaša... Tagad arī ķīna.. pārējā pasaule plaši šo redz.. utānija tik viena pola..
Balodim ir vairāk maņas kā mums.. mu.s ir piecas sajūtas.. un katrs atrodam savas mājas.. liort kur tavas mājas. Kāpēc tu gribi nojault manējās?
25.decembris 2021, 19:26 | links

Ta taču ir īpašā šīs nācijas trulākās daļas mentalitāte, ar baudu piedirst kaimiņsētu, nolikt kluci pie kaimiņa durvīm, nevis savā zemē. Tāpēc jau visur, kur šie ir kaut kāds ievērojams %, viņus ciest nevar. Un to šie murmuļi dēvē par rusafobiju, bet sakarīgajiem krieviņiem mūžam kauns par šo vatņiku izdarībām.
25.decembris 2021, 18:26 | links

Turam buru! Ja vajadzēs karot, mans šķūnītis tiks aizstāvēts.
25.decembris 2021, 18:26 | links

Kārlu, viņš jau vr gaidīt ruskij mir, bet labāk veidot to pašā krievijā! Kāds sakas ar citem, kas dzīvo lv.. kur problēma?
25.decembris 2021, 17:51 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager