Redz kāds komaņuga. :D saprati uzreiz par ko iet runa.. suka, tu vēl rāpo.. esi zaudējis šajā kaujā :D
26.decembris 2021, 01:31 | links
mjuniors [25.12.21]: arnox61 [Vakar]: Ko ta negāji bračkam palīgā, sēdēji savā Latgales reģionanā un sētā plivināji karogu?Kā negāju? Man bija 6 gadi.. es gāju. Un mēs uzvarējām.. Un šodien plīv, pilī ar plīv.. viss notiek jau 30 gadi.. Tu ir dalbajobs?!Te nesen viens bij ielicis Putina bildi ar granātu rokās ,ja atceramies, tad vietējiem junioriem ar pieminekļu spridzināšanu pašiem reāli bij sanācis sevi uzlaist gaisā. Tā ka neej bračkas pēdās, ņem palīgā abus udiņus un i ztieciet ar pieminekļu apšpricēšanu, spridzekļi lai paliek onkuļiem kas tos māk lietot, DDD
arnox61 [25.12.21]: Raih, tikai utānijai nav nedz morāles, ne kapitālisma ko zaudēt atšķirībā no eiropas. Vēstures kultūras mantojums utt. Utānija ir nožēlojama un vēl nožēlojamāki ir vatenieki, kas pat nedzīvo sāvā sapņu zemē un kladzina par savu varenību.Arnox61 jau vēl viens vatņiku mēsls
Man saknes patriotismā ir dziļas, 90 ajos mans bračka bija aizsargu vadītājs latgales reģionanā! Kā arī zin šo to par uzvaras pieminekļu spridzināšanu.. žēl neizdevās.
mjuniors, 25.decembris 2021, 15:23
Ko ta negāji bračkam palīgā, sēdēji savā Latgales reģionanā un sētā plivināji karogu?
udo733 [21:20]: Francijā omikrons plosās ne pa jokam... Domāju, jau dažu mēnešu laikā tas izmainīs attieksmi pret vakcināciju. Nezinu, protams, kā, bet pašreiz izskatās, ka jēgas tā pamaz...
raihs, 25.decembris 2021, 21:05
Jāmauc 3 pote kamēr neka labāka nav.Izskatās, omikronam pofig tā trešā pote. Es gan sen jau esmu iemaucis.
raihs, 25.decembris 2021, 21:33
arnox61 [25.12.21]: Ko ta negāji bračkam palīgā, sēdēji savā Latgales reģionanā un sētā plivināji karogu?Kā negāju? Man bija 6 gadi.. es gāju. Un mēs uzvarējām.. Un šodien plīv, pilī ar plīv.. viss notiek jau 30 gadi.. Tu ir dalbajobs?!
Raih, tikai utānijai nav nedz morāles, ne kapitālisma ko zaudēt atšķirībā no eiropas. Vēstures kultūras mantojums utt. Utānija ir nožēlojama un vēl nožēlojamāki ir vatenieki, kas pat nedzīvo sāvā sapņu zemē un kladzina par savu varenību.
Man saknes patriotismā ir dziļas, 90 ajos mans bračka bija aizsargu vadītājs latgales reģionanā! Kā arī zin šo to par uzvaras pieminekļu spridzināšanu.. žēl neizdevās.
mjuniors, 25.decembris 2021, 15:23
raihs [25.12.21]: udo733 [21:20]: Francijā omikrons plosās ne pa jokam... Domāju, jau dažu mēnešu laikā tas izmainīs attieksmi pret vakcināciju. Nezinu, protams, kā, bet pašreiz izskatās, ka jēgas tā pamaz...Tikko kā sākās covids mana daktere teica covid pote bus gripas pote, Liga kozlovska ir Latvijas...
Jāmauc 3 pote kamēr neka labāka nav.Izskatās, omikronam pofig tā trešā pote. Es gan sen jau esmu iemaucis.
BrunoL [25.12.21]: Zoniņi, iedomājušies, ka nolikuši kluci kaimiņa durvju priekšā, bet patiesībā klucis pašu biksēs.Prunčik, utainie mēsli no paraškas jau gadsimtiem kluci liek un ir likuši savās biksēs un piedirsuši, piemīzuši un vēl apzaguši kaimiņu sētas.
udo733 [25.12.21]: Francijā omikrons plosās ne pa jokam... Domāju, jau dažu mēnešu laikā tas izmainīs attieksmi pret vakcināciju. Nezinu, protams, kā, bet pašreiz izskatās, ka jēgas tā pamaz...Izskatās, omikronam pofig tā trešā pote. Es gan sen jau esmu iemaucis.
Jāmauc 3 pote kamēr neka labāka nav.
Francijā omikrons plosās ne pa jokam... Domāju, jau dažu mēnešu laikā tas izmainīs attieksmi pret vakcināciju. Nezinu, protams, kā, bet pašreiz izskatās, ka jēgas tā pamaz...