Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
udens2 [02.12.21]: Ja kūdītāji un stutētāji būs pietiekoši dāsni, tad ukraiņu komunālā ķēķa podiņš burbuļos ilgi.

BrunoL, 2.decembris 2021, 18:29par cik putins netaisās notīties,tad jā,tur uz gadiem būs karš vēl
Tur nav vajadzīgs putins. Pēc viņa UKR donbasu nedabūs, kur nu vēl krimu . Pat Jeļcina laikos neviens piedņestru netaisījās pamest. Čeceniju nolīdzināja ar zemi, utml. Kkādā brīnumainā kārtā mums sanāca ielekt bez padenes no RU NATO un ES.
2.decembris 2021, 20:26 | links

Labs nosaukums, grilrežģi! :)) Kad lasīju tieši nobrīnījos, ka ar tādu režģi apmānīs Javelin lidojumu. Un nodomāju, drīzāk pašiem tankistiem tiek iestāstīts analogov ņetu.
2.decembris 2021, 20:20 | links

Eiropā kāds kariņš notiek ik pa 20-30 gadiem... pēdējie bija bij. Dienvidslāvijas kari 1993-1995., tūliņ jau būs atkal, ja ne Bosnija-Hercegovina, tad Ukrainā...
daddy_j, 2.decembris 2021, 16:47

Soclēģera valstis, pie tam lokāli kariņi. Vecās Eiropas valstis karu nav redzejušas vairāk kā 70 gadus un šaubos vai savās teritorijās tik drīz to atkal baudīs.
Ja putļera stratēģi vairs neredz citus variantus kā pacelt gauži zemos sava fīrera reitingus, tad droši vien līdīs Austrumukrainā atkal (atceramies Debaļcevu, Ilovaisku, vates armija jau bija ar tankiem iekšā, vairāki tūkstoši), varbūt arī Odesa naš, līdz Kijevai domāju nelīdīs. Un kurš ta laidīs, ukraiņiem vairs nav tā vecā, līdz kliņķim nolaistā armija kāda bij pie ielikteņa janukoviča pirms 7 gadiem. Vates tankisti jau salipinājuši smieklīgas grilrestītes virs saviem lūžņiem, lai nu duraki cer ka dževelinus tas atvairīs :))
2.decembris 2021, 20:02 | links

Ja kūdītāji un stutētāji būs pietiekoši dāsni, tad ukraiņu komunālā ķēķa podiņš burbuļos ilgi.

BrunoL, 2.decembris 2021, 18:29
par cik putins netaisās notīties,tad jā,tur uz gadiem būs karš vēl
2.decembris 2021, 19:00 | links

Ja kūdītāji un stutētāji būs pietiekoši dāsni, tad ukraiņu komunālā ķēķa podiņš burbuļos ilgi.
2.decembris 2021, 18:29 | links

Ja par nākotni. Cilvēces pastāvēšanas laikā ik pa kādiem 100-200 gadiem kau kas mainās pasaulē, uztaisa kādu karu vai pandēmiju, un tad restrtējas, cilvēce vienmēr tiekusies uz modernizāciju, tā ka nekas traks.
Tā ka nesatraucies, nekāda apdraudējuma.

breksugans, 2.decembris 2021, 16:33

Tu no Amerikas, vai, ka 200 gadus karu neesi redzējis??!

Eiropā kāds kariņš notiek ik pa 20-30 gadiem... pēdējie bija bij. Dienvidslāvijas kari 1993-1995., tūliņ jau būs atkal, ja ne Bosnija-Hercegovina, tad Ukrainā...
2.decembris 2021, 16:47 | links

mjuniors.Tev arī ir tiesības virzīties uz patstāvīgu dzīvi prezidenta pilī.Tikai tu viņas neesi realizējis.Jeb tu uzskati,ka tas ir tikai laika jautājums?Ukrainai protams ir tiesības virzīties NATO virzienā.Bet tas laikam ir viss.Cik varēja saprast,ne NATO.ne ES,negrasās reāli palīdzēt Ukrainai kara gadījumā.Tikai stingri nosodīt(mutiski) Krievijas rīcību.Brekšugans.Pret tevi varētu ierosināt krimināllietu.Par kūdīšanu uz pašnāvību.Ja tavus garadarbus par saulaino nākotni palasīs cilvēki ar švaku nervu sistēmu,viņi noteikti ies uz Depo pirkt virvi.

Bjorgvins, 2.decembris 2021, 10:53

Nekas nav traks, Švābs raksta grāmatas, es lasu un pastāstu ko izlasījis. Nekas nav manis izdomāts.
Ja tā būtu mana grāmata, tad jau sasvērestība. :)
Bet jums te viiem ir stipri nervi.:)
Ja par nākotni. Cilvēces pastāvēšanas laikā ik pa kādiem 100-200 gadiem kau kas mainās pasaulē, uztaisa kādu karu vai pandēmiju, un tad restrtējas, cilvēce vienmēr tiekusies uz modernizāciju, tā ka nekas traks.
Tā ka nesatraucies, nekāda apdraudējuma.
2.decembris 2021, 16:33 | links

Mjā,divdomīgu lēmumu ir pietiekami.Laikam paliek grūtāk kontrolēt situāciju.mjunior,kotu darīsi ar bildīti?Sev par piemiņu atstāsi?
2.decembris 2021, 15:19 | links

Nu, vai pie mums nav Aizspogulija??? Tiem, kuri ielidojot brīvprātīgi veiks valsts apmaksātu Covid testu, nekavējoties jādodas mājās/uz viesnīcu gaidīt rezultātu. Un, ja poItīvs - pašizolācija. Tiem, kuri testu nenodos - pilnīgi brīvprātīgi jādara ko vien vēlas... Viņi tomēr ir izdomājuši shēmu , kā nopizģīt to naudu caur bezjēdzīgi iepirktiem testiem...
https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/lidosta-riga-visiem-ielidojosajiem-pasazieriem-nodrosinata-covid-19-testesana-bez-maksas.a432751/
2.decembris 2021, 14:17 | links

Es arī saredzu, ka Ukrainas gadījumā, krievi izrīkosies tā, ka ir iecerējuši un vēlās. Tas NATO un ES sacītais par sankcijām, kādas tikšot piemērotas, krievam ir pie Tās vietas! Iekļaus vēl dažus puišus melnajā sarakstā? Ha!
Krievijai globāli uz to ir poooo! Vot, ja tur būtu reāls fizisks atbalsts Ukrainai, tā ir cita lieta, tad krievs padomātu. A sankcijas viņiem ir pie kājas. Cik ļoti krievs cieš no sankcijām par Krimas okupāciju? :)))
Sankcijas ...Šodien viņas ir, pēc gada nav un pēc desmit vispār aizmirsīsies, bet krievs savu būs panācis.
2.decembris 2021, 12:43 | links

Bildi.
2.decembris 2021, 12:33 | links

mjuniors.Tev arī ir tiesības virzīties uz patstāvīgu dzīvi prezidenta pilī.Tikai tu viņas neesi realizējis.Jeb tu uzskati,ka tas ir tikai laika jautājums?Ukrainai protams ir tiesības virzīties NATO virzienā.Bet tas laikam ir viss.Cik varēja saprast,ne NATO.ne ES,negrasās reāli palīdzēt Ukrainai kara gadījumā.Tikai stingri nosodīt(mutiski) Krievijas rīcību.Brekšugans.Pret tevi varētu ierosināt krimināllietu.Par kūdīšanu uz pašnāvību.Ja tavus garadarbus par saulaino nākotni palasīs cilvēki ar švaku nervu sistēmu,viņi noteikti ies uz Depo pirkt virvi.
2.decembris 2021, 10:53 | links

Ko domājat par Ukrainas karu, būs nebūs!?

mjuniors, 1.decembris 2021, 20:10

Būs tikai tāda partizāu pašaudīšanās. Gan jau ASV ar Krieviju vienosies kā sadalīt Ukrainu.
Jebkurā gadījuma tā nebūs vairs tāda teritorija kā bija pirms 10 gadiem.
Ukraina mani īpaši neuztrauc.
Mani vairāk uztrauc ka var arī būt šeit kādi mēsli.
Nav jau znāms kādus M&R paktus tās Lielvaras šodien raksta.

breksugans, 2.decembris 2021, 08:53

Kas tad Ukrainai mainīsies, krievu okupētajās teritorijas paliks iesaldēts konflikts, līdzīgi, kā Moldovā, pārējā Ukraina dzīvos savu dzīvi.
2.decembris 2021, 10:43 | links

...nevienu neaicinu nevakcinēties. Neesmu nevienam to iedāvājis. Tas tim kas domā ka es antivaksers.
Nē, es tikai sekoju līdzi notiekoājiem faktiem pret Švāba uzrakstīto.
Skatīsimie stālāk, kādi vēl lēmumi pasaulē sakrītīs ar ši vācu plikpaura uzrakstīto.

breksugans, 1.decembris 2021, 20:02
Tagad nav no svara, ka tu saki, ka neesi "antivaksers".
Noliedz šodienas vakcīnu (nāve pēc pusgada, čips u.c.)>> radikāls "antivaksers";
Apšaubi šodienas vakcīnu (blaknes, iedarbība u.c.)>> ierindas "antivaksers";
Uzdod jautājumus (valdības lēmumi, to ne-loģiskums, u.c. >> latentais "antivaksers";
Esi vakcinējies, bet ne visam piekrīti u.c.>> "noderīgais" "antivaksers"...
Arī pats vārds "antivaksers" tiek greizi ķeskāts visās malās, lai gan īstu antivakseru ir ļoti maz, jo antivakseris ir cilvēks, kurš ir pret JEBKURU vakcīnu, nevis tikai covida. Bet tas, protams, arī nav būtiski. Tā vai citādi- "antivaksers")))
Vienīgais veids, kā netikt uzskatītam par "antivakseri" (ja nu tas ļoti rūp, ko citi bļauro): 1)Vakcinēties tikko parādās tāda iespēja, 2)Pieteikties nākamajai vakcīnai("boosterim", 3., 4.devai/ revakcinācijai/ balsta vakcīnai, vienalga), 3)Nekādu jautājumu, debašu, komentāru ikdienā mājās vai darbā, soctīklos, medijos u.c.- tikai "Jā, protams, neapšaubāmi, tūlīt pat!"u.tml.
4)Apsveicu, vari tikt kanonizēts, oi, tas ir, es gribēju teikt- uzņemts kā savējais)
P.S. Gandrīz aizmirsu galveno- soctīklos pie profila pieliec šiltīti "Uzticos zinātnei", bet labāk - "Es vakcinējos!!". Tas tomēr ir epohāls lēmums un varens darbs, neba kaut kāda tur minūtes med.manipulācija ar šļirci)) - un tas visiem noteikti ir jāzina, citādi alles kaput.

badapiicka, 1.decembris 2021, 22:24

Kāds antivaksers – pošmīzis...
2.decembris 2021, 10:42 | links

..cik daudz kļūdu...tā ir ka atri rakstu
2.decembris 2021, 08:57 | links

Šory džeki, ka es te maisos kā peles sūds pa putraimiem. Ir ziema, ziemā necopēju, nav ko raks'tit citās sadaļaš, garlaicīgi. Te var kaut ko pamuldēt.'
Būs pavasaris, būšū retāk šeit.
Sory..
2.decembris 2021, 08:56 | links

Ko domājat par Ukrainas karu, būs nebūs!?

mjuniors, 1.decembris 2021, 20:10

Būs tikai tāda partizāu pašaudīšanās. Gan jau ASV ar Krieviju vienosies kā sadalīt Ukrainu.
Jebkurā gadījuma tā nebūs vairs tāda teritorija kā bija pirms 10 gadiem.
Ukraina mani īpaši neuztrauc.
Mani vairāk uztrauc ka var arī būt šeit kādi mēsli.
Nav jau znāms kādus M&R paktus tās Lielvaras šodien raksta.
2.decembris 2021, 08:53 | links

...nevienu neaicinu nevakcinēties. Neesmu nevienam to iedāvājis. Tas tim kas domā ka es antivaksers.
Skatīsimie stālāk, kādi vēl lēmumi pasaulē sakrītīs ar ši vācu plikpaura uzrakstīto.

Noliedz šodienas vakcīnu (nāve pēc pusgada, čips u.c.)>> radikāls "antivaksers";
Uzdod jautājumus (valdības lēmumi, to ne-loģiskums, u.c. >> latentais "antivaksers";
Arī pats vārds "antivaksers" tiek greizi ķeskāts visās malās, lai gan īstu antivakseru ir ļoti maz, jo antivakseris ir cilvēks, kurš ir pret JEBKURU vakcīnu, nevis tikai covida. Bet tas, protams, arī nav būtiski. Tā vai citādi- "antivaksers")))
Vienīgais veids, kā netikt uzskatītam par "antivakseri" (ja nu tas ļoti rūp, ko citi bļauro): 1)Vakcinēties tikko parādās tāda iespēja, 2)Pieteikties nākamajai vakcīnai("boosterim", 3., 4.devai/ revakcinācijai/ balsta vakcīnai, vienalga), 3)Nekādu jautājumu, debašu, komentāru ikdienā mājās vai darbā, soctīklos, medijos u.c.- tikai "Jā, protams, neapšaubāmi, tūlīt pat!"u.tml.
4)Apsveicu, vari tikt kanonizēts, oi, tas ir, es gribēju teikt- uzņemts kā savējais)
P.S. Gandrīz aizmirsu galveno- soctīklos pie profila pieliec šiltīti "Uzticos zinātnei", bet labāk - "Es vakcinējos!!". Tas tomēr ir epohāls lēmums un varens darbs, neba kaut kāda tur minūtes med.manipulācija ar šļirci)) - un tas visiem noteikti ir jāzina, citādi alles kaput.

badapiicka, 1.decembris 2021, 22:24

Tev laba fantāzija, vecīt :)
2.decembris 2021, 08:41 | links

1.decembris 2021, 22:24 | links

Stolenbergs šodien pateica, ka Ukrainai ir tiesības virzīties NATO virzienā. Tas nozīmē tikai laika jautājums, kad būs Nato Ukraina.
Vai mazais pundurs to pieļaus!?Reāli viņi vieni paši paliks.
https://www.delfi.lv/news/arzemes/putins-nato-jasola-izbeigt-izplesanos-uz-austrumiem.d?id=53828049
1.decembris 2021, 20:34 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager