Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Jon-Hill, vai šis posts neatbilst ,, sviestam,,? Varbūt pietiks dalīt sabiedrību un pilsoņus, katram ir tiesības izvēlēties un ticēt, kam grib. Jo pretējā gadījumā tauta tiek pārvēsta par aunu baru un tas laikam jau tev un tavai izglītībai tuvāk.

Pablo, 24.novembris 2021, 11:30
luters samīza
Vakcinētie 30%, nevakcinētie 70% ir slimnīcā
Pablo, 13.novembris 2021, 14:10
24.novembris 2021, 12:40 | links

Īstiem cīnītājiem ielās jāiet (vēlams "lāčplēša" kostīmā, kā bildē redzamajam "varonim"), nevis ar kusliem komentāriem jāmeklē atbildes "pēc būtības" uz retoriskiem jautājumiem :)

24.novembris 2021, 12:08 | links

Jon-Hill [24.11.21]: ... man pietiek, ka tu postē ideju par cilvēku neapmierinātību par ierobežojumiem utt !!
Varbūt tu, vēl vari pūst stabuli un žurkas no Centrāltirgus Daugava sadzīt !!!
..ja jūsējiem nedalec, ka vīrusam ir pofig tava, mana, vai dajebkuras valdības ne/gribēšana,, pat ja tas vīruss ir radīts laboratorijā !!
..ij viss :)
Jā, izsmeļoša atbilde ,, pēc būtības,, . :DDD ij viss...... !!!!!!!!!!!!!!!
24.novembris 2021, 11:46 | links

.. ja kas, es off, no šīs sadaļas, drīksti protams rakstīt,, savu esmu teicis :)
24.novembris 2021, 11:40 | links

... man pietiek, ka tu postē ideju par cilvēku neapmierinātību par ierobežojumiem utt !!
Varbūt tu, vēl vari pūst stabuli un žurkas no Centrāltirgus Daugava sadzīt !!!
..ja jūsējiem nedalec, ka vīrusam ir pofig tava, mana, vai dajebkuras valdības ne/gribēšana,, pat ja tas vīruss ir radīts laboratorijā !!
..ij viss :)
24.novembris 2021, 11:36 | links

Pablo [21.11.21]: breksugans [21.nov]: Visā Eiropa pašlaik protestē pret QR figņu un covidafēru, Anglijā pat valdībā sāk runāt ka tas ir pret jebkādām cilvēktiesībām, pat Lietuvā vakar bija protesti, tikai pie mums visi ir starā par ik katru Levita un Kariņa lēmumu.
Un vienmēr nevakcinētie vainigi.
Te pēc dažiem rakstiiem sanāk ka tur Eiropā ir duriki, bet mēs paklausīgie, zinātnei uzticīgie.
Ak jā, aizmirsu, Panorāmā jau to nerāda.
Tad nav brīnums ka pie mus pirmajiem var atdzimt militāra diktatūra.Bet tā arī vakcinācijas fanātiķi nespēj atbildēt uz pamatjautājumiem:
Kāpēc mūsu valdība izvēlas visrepresīvākās metodes savu mērķu sasniegšanai?
Kāpēc šobrīd no visiem vakcinācijas efektiem palicis tikai : vakcinētie ,, vieglāk,, pārslimo. Bet sanāk ka tie mirušie vakcinētie mira viegli un bez komplikācijām?
Agrāk masveida vakcinēšana pret jebkuru ,, vīrusu,, deva reālu rezultātu, bet šodienas,, variants,, ir tikai masu maldināšana par vakcīnas efektivitāti. To parāda vakcinēto/saslimušo skaits, kas tikai ir loģisks. Jo vairāk vakcinēto, jo vairāk saslimušo starp tiem.
Kaut zombēšanas mašinērija jau darbojas pilnā sparā : covid mutācijas, kurām vajag jaunas potes u.tt
Tikai idioti pirms sākat mest sūdus uz ventilatora - es neesmu pret brīvprātīgo vakcināciju.Tas atbilde, ka ar to cilvēks ir personība, kamēr pats var pieņemt lēmumus.
:DDDD
Redz, un es tieši tev, copy/paste , ko rakstiju par vakcīnām:
Ja jau palīgskolas absolventi nespēja atbildēt, varbūt tu ar savu izglītību spēj?
24.novembris 2021, 11:35 | links

raihs [23.11.21]: daddy_j [Vakar]: Visa problēma ir pirktajos sertifikātos.Pie mums tāpat kā vatestanā ar prātu daudzi nedraudzējas un pērk.Te gan ar jāatzīst kad mūsu drošības darbinieki ar nav īpaši slavējami.Neviens ārsts kas tirgo nav sodīts un lai nestāsta kad tās māsiņas tik vainīgas un ārst neko nezin kas pie viņu deguniem notiek.

udo733, 23.novembris 2021, 18:52

Raihs tak vakar stāstīja, kā visādi gunši sūta kaimiņus savā vietā potēties... gan jau ne pirmā reize...Medbrālis vakar stāstīja, ka ka Centrāltirgus vakcinācijas centrā kāds bomzis esot 13 reizes nopotēts. Tā ka Liepnieka 2/3daļas aktīvi uzdarbojas!

Jon-Hill, vai šis posts neatbilst ,, sviestam,,? Varbūt pietiks dalīt sabiedrību un pilsoņus, katram ir tiesības izvēlēties un ticēt, kam grib. Jo pretējā gadījumā tauta tiek pārvēsta par aunu baru un tas laikam jau tev un tavai izglītībai tuvāk.
24.novembris 2021, 11:30 | links

Jon-Hill [24.11.21]: .. kas kapiņos, ko dalīt (pēc jūsējo paregojumiem 2 gadu laika vakcinētie izmirs),, būs daudz svaigāks gaiss, vai arī ko dalīt ķirzakām,, atkal jau pēc jūsu gaismnešu un Visuma trīsu paregojumiem pie desmitās potes jau būšu kirzaka,,,nu ko man ar tevi būs dalīt :)
Tovariš, BLIN! kaut ,ko atkal jauc kas ir mūsu?
Tu mani ar savējiem nejauc. Pašķir atpakaļ saraksti un izlasi divas reizes, ko rakstiju par vakcinēšanos un manu attieksmi par to.
Izslēdz ventilatoru un lasi uzmanīgi, kamēr sapratīsi.
24.novembris 2021, 11:22 | links

.. kas kapiņos, ko dalīt (pēc jūsējo paregojumiem 2 gadu laika vakcinētie izmirs),, būs daudz svaigāks gaiss, vai arī ko dalīt ķirzakām,, atkal jau pēc jūsu gaismnešu un Visuma trīsu paregojumiem pie desmitās potes jau būšu kirzaka,,,nu ko man ar tevi būs dalīt :)
24.novembris 2021, 10:57 | links

daddy_j [24.11.21]: Bjorgvins,, skaidrības labad piebildīšu, ka neba es sāku,,tēvainis prasija : ..nu un kā ar vakcinēšanos,, (laikam, jau domubiedrus meklēja)!!
Atbildēju, ka vēl maijā, tikko bija iespēja !!
Tad sākās 5 min. lekcija par blaknēm, miršanu, valdības varas uzurpāciju utt..
Vairs neatbildēju, sapratu, ka nevajag un tēvainis brauca tālāk, kādu brīvo ausi meklēt..

Jon-Hill, 24.novembris 2021, 07:28

tā diemžēl ir, antivakceriem paliek arvien mazāk ar ko parunāties... viņi pamazām pārvēršas no ticības par sektu, kā jehovieši vai mormoņi... :)
Tieši tāpat kā vakcinētajiem: nevakcinēto nebūs, kurus vainot . Toties būs par ko parrunāt: kā tad ar desmito vilni, kā tā vai tā vakcīna ,, nav efektīva,, . :DDDD
24.novembris 2021, 10:41 | links

Bjorgvins,, skaidrības labad piebildīšu, ka neba es sāku,,tēvainis prasija : ..nu un kā ar vakcinēšanos,, (laikam, jau domubiedrus meklēja)!!
Vairs neatbildēju, sapratu, ka nevajag un tēvainis brauca tālāk, kādu brīvo ausi meklēt..

Jon-Hill, 24.novembris 2021, 07:28

tā diemžēl ir, antivakceriem paliek arvien mazāk ar ko parunāties... viņi pamazām pārvēršas no ticības par sektu, kā jehovieši vai mormoņi... :)
24.novembris 2021, 10:27 | links

Jon-Hill.Viss OK.Atbilde izsmeļoša.Protams,trāpās visādi tipiņi.
24.novembris 2021, 09:34 | links

Bjorgvins,, skaidrības labad piebildīšu, ka neba es sāku,,tēvainis prasija : ..nu un kā ar vakcinēšanos,, (laikam, jau domubiedrus meklēja)!!
24.novembris 2021, 07:28 | links

Vajag taču muļķus pataisīt gudrākus.
23.novembris 2021, 23:01 | links

Pat pie upes nekā cita nav ko runāt,kā par vakcinēšanos.Pilnīgs sviests.Izskatās,ka covid skar ne tikai fizisko veselību,bet arī garīgo.
23.novembris 2021, 21:07 | links

raihs [23.11.21]: Slaidais [22m]: Kāpēc jūs ar to smirdīgo trolli pablo diskutējat? Viņam taču tikai to vien vajag. Nevajag atbildēt, tikai ignorēt tādus truleņus.A kurš ar viņu diskutē? Kaut ko TIK debīlu neesmu dzīvē sastapis!
Pret faktiem ar : viena tante teica..... jā, diskusijas nesanāks!
Nu ko, Jāni: tad kur un kam ziņots?
23.novembris 2021, 21:00 | links

Slaidais [23.11.21]: Kāpēc jūs ar to smirdīgo trolli pablo diskutējat? Viņam taču tikai to vien vajag. Nevajag atbildēt, tikai ignorēt tādus truleņus.
A kurš ar viņu diskutē? Kaut ko TIK debīlu neesmu dzīvē sastapis!
23.novembris 2021, 20:50 | links

Kāpēc jūs ar to smirdīgo trolli pablo diskutējat? Viņam taču tikai to vien vajag. Nevajag atbildēt, tikai ignorēt tādus truleņus.
23.novembris 2021, 20:37 | links

raihs [23.11.21]: daddy_j [58m]: Visa problēma ir pirktajos sertifikātos.Pie mums tāpat kā vatestanā ar prātu daudzi nedraudzējas un pērk.Te gan ar jāatzīst kad mūsu drošības darbinieki ar nav īpaši slavējami.Neviens ārsts kas tirgo nav sodīts un lai nestāsta kad tās māsiņas tik vainīgas un ārst neko nezin kas pie viņu deguniem notiek.

Raihs tak vakar stāstīja, kā visādi gunši sūta kaimiņus savā vietā potēties... gan jau ne pirmā reize...Medbrālis vakar stāstīja, ka ka Centrāltirgus vakcinācijas centrā kāds bomzis esot 13 reizes nopotēts. Tā ka Liepnieka 2/3daļas aktīvi uzdarbojas!
Un ja atbildes Legzdiņ nav ar faktiem pierādītas un apstiprinātas tad tas jau ir reāls: viltis ziņu piemērs!
Un interesanti, ko admini par to domā. Un ja ļoti sagribēsies, varu arī es paziņot VP. Tak zini, es ziņas saglabāju. :DDDD
23.novembris 2021, 20:23 | links

raihs [23.11.21]: daddy_j [33m]: Visa problēma ir pirktajos sertifikātos.Pie mums tāpat kā vatestanā ar prātu daudzi nedraudzējas un pērk.Te gan ar jāatzīst kad mūsu drošības darbinieki ar nav īpaši slavējami.Neviens ārsts kas tirgo nav sodīts un lai nestāsta kad tās māsiņas tik vainīgas un ārst neko nezin kas pie viņu deguniem notiek.

Nopietni! Tad jau tur darbs valsts policijai.
Un kā tas medbrālis zin ka trīspadsmit reizes!? Te jau reāla kriminālieta, ja viņš zināja un neziņoja. Un kas tie par darbiniekiem, kas nepārliecinās par personas atbilstību? Vai tas Legzdiņ arī jāsaprot, kā nolaidīga attieksme pret darba pienākumiem vai pat apzināta kaitniecība?
Kurā VP nodaļā ir šis ziņojums?
Legzdiņ, bez dažiem intelekta aprobežotajiem, vēl kāds tic šiem,, pieturas šausmu stāstiem,,?
:)
23.novembris 2021, 20:15 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager